FIV in Ungaria

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Salutare inimoaselor!!!!

Am fost mai mult decat ocupata, si nu am mai apucat sa scriu desi v-am citit in fiecare zi si ami place ca suntem asa de multe si de "active".

Auburn sa sti ca sunt alaturi de tine!!! si-ti doresc din tot sufletul sa fie cu ochisori!!!!

ZoriBAFTA nu cred ca ne vedem ca eu vineri plec din oras la nunta, poate stabilim ceva pe luni seara, atunci ar cam trebui sa dea si Auburn de baut, sau daca nu miecuri cand vine si Andicu

Andicu cand vi exact sa stim si noi ??? Te asteptam

Mika Spune-i la Printesa ta sa vorbeasca cu Bebici lui Auburn sa ramana in burtica ca intre BeBICI

DacianaTu cum esti? Burticica ta?cand ne dai vestea?

Liana, Crinutala toate

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by danette

Salut!

Ma bag si eu aici... cu o rugaminte.. ma interesez defapt pentru prietena mea care a facut ET in 18 aug. la Debrecen (3 embrioni: unul de 8 si doi de 6).
Ieri (ziua 11 de al ebriotransfer) au chemat-o pentru BHcg.. valoarea a fost de 56,7.. e buna? ...pentru ziua 11?

Deasemena i-au mai scris ca P era 60 si E (indice) 2 era 51,6... astea oare ce inseamna ca ea habar nu are?

oricum, i-au spus sa stea in continuare cuminte la pat... pana in 5 sept. cand ii fac UH...

Please scrieti-mi cam care trebuie sa fie valorile la HCG...

Dana & Iris 1,9 ani

God is in details...

Super valoare!!! Felicitari prietenei tale!

P este progesteron si E -estradiol...ce bine ca au urmarit si asta!
Ovitrelle, dispare din sange la 7 zile de la injectie.

De ce sa stea atat in pat? Asa i-a recomandat dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

antositmultam iubita ..ai mei deja stau stransi pentru tine.ce crezi ca nu stiu de Fiv?.je stie tot
andicu,crinuta,pussimultumesc!!
auburn sunt tot aci' cu pumnii stransi!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussilina, eu ajung in Timisoara marti si plec joi; marti seara si miercuri seara sunt disponibila ptr un pahar de barfa ! miercuri am programarea la Szeged la ora 2 (ora lor), probabil ca dupa 7 o sa ajungem inapoi in Timi, dar marti de pe la 4-5 suntem deja instalati.
Astept sa-mi ziceti voi cand va convine mai mult. Eu una abia astept sa ne reintalnim!

Auburn, mai ai putin si sarbatorim! eu asa cred! tin pumnii stransi in continuare! sper sa ne vedem marti sau miercuri ca sa facem cinste! eu ptr ziua mea si tu ptr testul pozitiv!

fetele!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

Buna dragelor,
aseara am ajuns acasa si am fost obosita de pe drum.Am 3 embrioni {dar nu foarte mari }de 4 si 5 .DR a spus ca mi-i pune pe toti ca sa fie sigur ca se prinde macar unul.Eu cum am plecat miercuri nu m-am mai intors pt. ca vineri a fost punctia si luni ET.
AUBURN AI GRIJA DE TINE
ANDICIU -LA MULTI ANI {cu intarziere}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Daciana80 sa fie intr-un ceas bun, acum stai cumintica si ai grija de voi!Te asteptam cu vesti bune in continuare!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Fetelor,
Sunt cam speriata ca nu stiu ce trbuie sa fac. Am terminat AC duminica pe 27, asta seara mi-a venit menstruatia, Dr Zadori zicea ca imi vine maine deci in principiu e bine, dar teoretic vineri trebuie sa incep stimularea si nu stiu cu ce. I-am dat doua mailuri pana acum Dr. Zadori sa il intreb ce sa fac si inca nimic. Si numai maine nu-i poimaine. Mai stau pana maine pe la pranz si daca nu o sa il sune sotul meu.
Zori tu ai deja schema de tratament pentru primele zile? ca noi nu ajungem decat duminica seara in Szeged si cu el ne vedem marti, inca nu stiu la ce ora.
Si nu stiu daca trebuie sa mai iau si alte lucruri pe langa stimularea propriu zisa, voi spuneati ceva de Aspenter, Magne B6, elevit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Miaumiau, ce tratament ti-a dat sa faci? daca ai Decapeptyl, sigur trebuie sa il faci in prima zi de stimulare! nu ti-a dat o lista cu schema de tratament pe zile? iar ca sustinere, din prima zi de injectii, poti lua 1 Elevit/zi si 1 Aspirin Protect 100/zi sau Aspenter. Eu cred ca dr Zadori o sa-ti raspunda pana vineri. Daca nu, sunati la clinica ,il gasiti sigur! sa fie cu noroc!!!

Daciana, multa bafta si sa vii cu un test pozitiv peste mai putin de 2 saptamani! ai grija de tine, bea multe lichide, sa nu faci efort, sa nu te enervezi si sa mananci sanatos! ca acum trebuie sa ai grija de 3 puiuti in burtik!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

andicu, inca nu mi-a dat schema si de aia sunt si speriata. Da am 4 fiole/seringi cu decapeptyl, 10 fiole de merional si gonal f. Stiu ca la inceput se face decapeptylul - ca asa am facut si la celalate doua FIV aici in Romania numai ca atunci era o singura doza si concentratia mult mai mare.
O sa vad maine, sa incercam sa vorbim cu el.
va multumesc fetelor de ajutor.
Va imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
In sfarsit am terminat cu examenul, l-am luat cu bine, dar m-a terminat nervos. Acum trebuie sa ma linistesc ca de vineri incep stimularea.
Miaumiau eu am primit schema de tratament cand am fost la control la mijlocul ciclului. Incep vineri cu suprefact, iar de sambata cu gonal si merional. Tot de vineri iau Elevit si Aspirin protect. Si eu sunt de parere ca trebuie sa vorbesti neaparat cu dr.
Andicu mersi pt sustinere, de abia astept sa ne vedem. Eu marti in 5 sept voi fi la Szeged, la 12.30 trebuie sa fiu acolo, asa ca ne vedem marti seara, cand ma intorc sau miercuri seara.
Auburn tin pumnii si ma rog in continuare pt tine, mai sunt cateva zile pana la test. Un special
Pussi ne vedem sapt viitoare cand vine Andicu.
Daciana multa bafta sa vii peste 2 sapt cu un test pozitiv, tin pumnii stransi.
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput