Ce se intampla?

Ce se intampla? | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

Buna!
Spuneti-mi va rog, nu merge forumul asa de bine, sau netul meu are probleme? Ca sotul zice ca unde intra el, (la niste edituri), merge super bine, iar eu ma tot plang ca merge f incet...
S-a intamplat ceva?
Va multumesc.

Andrei si Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

de o vreme incoace forumul chiar merge snur! probabil e de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Nu stiu, ce are forumul la mine :) ca tot imi daun mesaj in engleza... si se incarca extraordinar de greu:(
Multumesc de raspuns!

Uite aici mesajul care mi-l da:

A Runtime Eror occured
Do yau wish to Debug?

Line: 802
Error: Object Expected
Yes No

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Si mie imi apare acest mesaj in stanga sus.
In mod normal in coltul respectiv sunt niste link-uri la niste articole si cand apare mesajul respectiv nu se vad link-urile,probabil ca se lucreaza la ele.
E adevarat ca inainte se inrca greu forumul,mai ales daca nu era buna conexiune,pentru ca serverul era in Sua din cate stiam eu.Acum merge insa foarte bine,de cand s-a cumparat un nou server,sau unu suplimentar sau cam asa ceva.
Deci probabil ca are unele probleme conexiunea pe care o ai acum si de asta se incarca greu forumul.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eroarea aceea de nu se vad link-urile la articole a fost cam acu vreo saptamana le-a reparat admin imediat, incercati sa stergeti cookies ca sa stergeti urmele erorii.
In rest, merge foarte bine forumul nu stiu de mesajul cu debug s-ar putea sa fie ceva in browser, adinell o idee in afara de cookies sa faci si un pic curatenie de adware si spyware descarca free de pe net
www.download.com/Spybot-Search-Destroy/3000-8022_4-10122137.html" target="_blank">Spybot Search and Destroy si www.lavasoftusa.com/software/adaware/" target="_blank">Ad-Aware SE Personal .

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput