dureri la contact

dureri la contact | Autor: 26-kara

Link direct la acest mesaj

am facut si io dupa doi ani de la nasterea lui radu. buuun. dureri ingrozitoare. am nascut normal si s cusuta. ei bine, s-a largit zona (nu mult. nici ca se observa. e vb de milimetri, da am simtit tot), logic sa faca loc ... infiorator. ce ma fac? ma duc eu la gineco, da pana atunci, ziceti-mi voi daca ati patit asa ceva.
pliiiz. cu mama imi e jena sa vorbesc. frigida nu-s si nu vreau sa am pitici pe creier.. vreau sa fiu aceeasi persoana careia ii placea sexul. si nu ii era teama sa aiba contacte de frica durerii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

am inteles bine ca asta e primul contact de dupa nastere?
de ce intreb...pt ca daca ai mai avut,poate fi o cauza infectioasa...
si oricum nu e normal...nu inteleg ce s.a intamlat acolo.
am f multe prietene cusute,care dupa cateva luni si.au reluat normal viata sexuala.
trebuie sa mergi la un dr,pt ca pot fi multe cauze,iar noi asa nu prea ne putem da cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu zic sa mergi la doctor ! el poate sa-si dea cu parerea mai bine dupa ce studiaza zona>
sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

si eu zic sa te duci la dr!
el stie cel mai bine de la ce e, si iti poate da si un tratament adecvat!
si bafta!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Poate sa fie si faptul ca nivelul de estrogen este scazut si nu te "lubrefiezi" indeajuns... Mai ales daca ai alaptat... In cazul acesta, de folos ar fii o cremuta/gel speciala pt asemenea "necazuri". In plus: inainte o baie calda relaxanta, un masaj cu ulei parfumat, un paharel de vin (daca va place), un preludiu tandru si prelungit, apoi cremuta/gel si Doamne-ajuta!
Daca nici asa nu trece... atunci musai tre´sa te duci la doctor... ca inseamna ca e ceva mai serios...
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Kara este de la epizioziotomie. Si eu am nascut normal si primul contact dupa eveniment a fost dureros. Nici urmatoarele nu au fost mai fericite insa incet incet a trecut. Trebuie doar rabdare si cremuta iar daca nu poti (mai ales ca stai cu gandul la durere) asta este, next time. Mult mai bine asa. Ai sa vezi ca incet dispare. Vinovata este acea cusatura antipatica.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Da, si eu am patit la fel! A fost dureros si a durat destul de mult povestea. Am fost si la doctor si degeaba, a zis ca d.p.d.v. chirurgical totul a decurs cum trebuie. Imi venea sa-i spun ca mi-a cusut-o mai mult decat era nevoie! Insa cu multa rabdare, cu un sot care era mai mult decat grijuliu (ii datorez totul pentru acea perioada), cu preludiu de rigoare (pentru ca intr-adevar nu aram destul de lubrifiata), in fine a durat cateva luni dar am trecut si peste asta.

Liliana - mama lui Matei (05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Kara...e primul contact dupä nastere.Poate ai avut si tu emotii sau un pic de teama.Eu nu am nascut, dar cu stimulari si perioade de ovulatii bla, bla cand totul trebuia facut ca la comanda, am ajuns sa nu mai am chef de .Ei cu durerea....de la intrare, care cred ca e vina mea(de la capsor),mai merge, dar de ceva timp am dureri la contact.
Adicä...cand se contacteaza .....lui cu colul meu simt o durere care se rasfrange pana in ovare.Ce e mai nasol e ca simt placere si durere in acelasi timp.
In vremurile de demult, cand eram la prima casatorie si cu vreo 15 ani mai tanara, i-am spus doctorului ca am dureri la contact, dar cand stau eu deasupra.Stiti ce mi-a zis?Sa nu mai stau deasupra.Iar aici, dupä experientele avute, nu mai prea am incredere sa discut cu doctorii, egal in ce domeniu.

Mergi la inceput