Cultura de col (URGENT)

Cultura de col (URGENT) | Autor: Helenutza23

Link direct la acest mesaj

fetelor, am fost acum o ora sa imi fac examen de secretie vaginala si cultura de col (asa mi-a dat medicul) si cand am ajuns acasa am constata o pata maronie pe chilot. mi-e cam teama. ati patit asa ceva???
precizez ca am fost la un laborator (nu medicul a recoltat) si de medic nu reusesc sa dau!

13+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu am fost la analiza acum cateva zile si din fericire nu am patit nimic,e adevarat ca dr a fost mai mult decat finutza si atenta cand mi-a recoltat.
Ia si tu No -spa si incearca sa stai linistita si calma pana cand reusesti sa dai de dr daca mai apar si alte pete du-te la urgenta.
Iti tin pumnii,ai grija de tine si de bb din burtica.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 9+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

dupa cultura de col apar deseori mici sangerari.
sarcina usoara

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, va multumesc pt raspunsuri. intre timp am reusit sa dau de medic si de doctora de familie si, bine inteles, de toate prietenele mele, de sora mea etc... doctorul a zis ca nu e nici o problema si sa stau linistita. stiu ca tre sa stau linistita sa astpet sa treca timpul si sa vad ce se intampla.... of, Doamne! e usor de spus.....

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

In sarcina, colul este mai sensibil si la contactul cu periuta (instrumentul cu care se recolteaza de pe col - arata ca o periuta de rimel) poate sa singereze. In maxim doua zile trebuie sa se opreasca.
Sarcina usoara.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Si eu am fost vineri la laborator pt cultura col, si am patit la fel... desi cea care mi-a recoltat era o doctorita... adica atunci cand am ajuns acasa am constatat o pata maronie pe chilot, ieri m-am cam speriat cand am vazut ca inca mai e si am luat un No-spa si mi-am pus un tampon zilnic, dar deja la 24 ore dupa recoltare nu a mai fost nimic... asa ca totul e bine...

Lucia27+ si

Mergi la inceput