fetelor, am fost acum o ora sa imi fac examen de secretie vaginala si cultura de col (asa mi-a dat medicul) si cand am ajuns acasa am constata o pata maronie pe chilot. mi-e cam teama. ati patit asa ceva???
precizez ca am fost la un laborator (nu medicul a recoltat) si de medic nu reusesc sa dau!
13+
Si eu am fost la analiza acum cateva zile si din fericire nu am patit nimic,e adevarat ca dr a fost mai mult decat finutza si atenta cand mi-a recoltat.
Ia si tu No -spa si incearca sa stai linistita si calma pana cand reusesti sa dai de dr daca mai apar si alte pete du-te la urgenta.
Iti tin pumnii,ai grija de tine si de bb din burtica.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
9+ album no1 album no2 albumul no3
dupa cultura de col apar deseori mici sangerari.
sarcina usoara
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
fetelor, va multumesc pt raspunsuri. intre timp am reusit sa dau de medic si de doctora de familie si, bine inteles, de toate prietenele mele, de sora mea etc...
doctorul a zis ca nu e nici o problema si sa stau linistita. stiu ca tre sa stau linistita sa astpet sa treca timpul si sa vad ce se intampla.... of, Doamne! e usor de spus.....
13+
In sarcina, colul este mai sensibil si la contactul cu periuta (instrumentul cu care se recolteaza de pe col - arata ca o periuta de rimel) poate sa singereze. In maxim doua zile trebuie sa se opreasca.
Sarcina usoara.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
Si eu am fost vineri la laborator pt cultura col, si am patit la fel... desi cea care mi-a recoltat era o doctorita... adica atunci cand am ajuns acasa am constatat o pata maronie pe chilot, ieri m-am cam speriat cand am vazut ca inca mai e si am luat un No-spa si mi-am pus un tampon zilnic, dar deja la 24 ore dupa recoltare nu a mai fost nimic... asa ca totul e bine...
Lucia
27+ si