Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE BURTICOASE!

Mey, fetelor, eu nu stiu cat de deprimate sunteti, dar am ras de m-am prapadit de starile voastre, mai precis de pofta de dulciuri(nu va inchipuiti ca rad de voi cand va doare ceva, nu de alta, dar am aceleasi suferinte), pana cand am citit de SHERYLL, bai, da-o-ncolo? 6 kg? mi-a inghetat zambetu' pe buze.

Azi am fost la spital pentru analizele de ultim trimestru, printre altele am facut si chestia numita LST, care masoara bataile inimii lui bebe, contractiile si, cred eu, cum reactioneaza el cand sunt contractii. A iesit foarte bine, numai ca au iesit si contractii, nedureroase, care m-au uimit, ca eu nu simt nimik. Mey, da' am o nesimtire in mine......de groaza nu alta! Ca sa nu mai vorbesc ca trebuia sa apas pe un buton cand misca bebe, care bebe, desi pana atunci misca ca il deranjase nenea dr. la echo, acum luase o pauza, eiiii, dar cand m-am asezat cu fata in sus, poztie care nu-i place deloc, s-a miscat, Doamne cum facea aparatul ala cand misca BUBU, dar mi-era asa drag...ca intrasem si eu in lumea lui.La plecare, doctora mea a insistat chiar sa o sun oricand daca incepe treaba, hmmmmm oare o sti ea ceva, ei de cand mi-a spus asta zambesc intr-una de nebuna, sunt emotionata toata, deci, mai am putin si-l vad pe BUBU? Ce fericire cretina te poate cuprinde! Cum poate cineva, pe care nu-l cunosti, cineva atat de mis si de neajutorat sa te faca atat de fericit numai la gandul ca o sa-l vezi, o sa-l cunosti?

A, si eu chiar sunt de-a dreptul fara frica in ceea ce privesti nasterea. oare e normal? e inconstienta sau e nesimtirea mea? Voua va e frica? Eu ma gandesc intr-una ca daca au nascut atatea femei, eu de ce sa nu nasc normal, si usor si firesc, ca stie ea natura ce-a facut. Cam atat ca deja v-am plictisit deja.

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Sheryll: nu glumim , dar fiecare are ritmul ei...Sora-mea a pus 10 kile pe ea toata sarcina, eu mai am 2 luni si am pus deja 14 kile. Si din cate imi dau seama.. nu ma opresc aici.
Sper doar sa imi revin repede dupa.. ca acuma arat ca o portocala pe scobitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sofimic sa nu mai vorbim de cioco zici? Ia asculta: cioco cioco cioco cioco!

quote:
Am mancat si eu 2 bucati ca altfelllll.....

Tu vrei sa spui 2 ciocolate sau 2 patratzele?

(Scuzati-ma fetelor, am luat-o razna rau de tot pe subiectul "Bulimia", dar e si un efect bun: am scapat de depresie pe ziua de azi! Ce subiect frumos, imi merge la suflet! Da' gata, ma opresc!)

Pufymic "parca" e cuvantul cheie din propozitie... parca nu m-am ingrasat, ca de fapt.... traiasca aparentzele!

Mirabela arati foarte bine si asa, radiezi fericire cumva... se vede de la o poshta pana si in poze. Ori asa stralucitoare e figura ta, ori esti foarte bucuroasa din cauza lui bebe.

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Inni
Am inteles ca nu ne dau voie cu camasi de noapte de-acasa, ca cica nu sunt sterile, si nici hainute pt bb nu e nevoie sa aducem pana nu ne luam odorul acasa. Chiar asa e? Astept sa povestesti tu cum a fost, ca mai ai putin din cate vad :)
Nastere usoara, si un bebe sanatos!

Anne 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare tuturor!

Azi ma inscriu si eu in clubul celor cu depresie. Plang de dimineata. Sunt un sac de nervi. Voi va plangeti de cald dar voi macar puteti face un dus, eu cu picioru asta care ma doare ingrozitor nu pot nici macar un banal dus sa fac.
De ciocolata am si eu o pofta nebuna.

Burta mea a coborat de vreo 4 zile dar tot nasol ma simt.As vrea sa merg la un control dar medicul e in concediu. M-as duce la altul dar nu stiu ce sa fac............

Va pup , ma duc sa plang in continuare.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna Anne,
Ti-am trimis mesaj pe mail

14+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramone spune:

notquiteso si eu voi naste la Municipal. iar dupa DPN-ul tau s-ar putea sa fim in aceeasi perioada. Ultimul meu DPN este 14 Octombrie. Eu nu am fost deloc in spital desi as vrea sa ajung pana nasc..

Mergi la inceput

Monu, multumesc :) am vazut. Intre timp am mai trimis un mesaj :D. Tu ai ym? daca da, da un add, cred ca e mai usor asa: anne_marie_oprea@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Notquiteso, si eu tot la municipal o sa nasc.

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutare burtici.
Se pare ca eu sunt cam Off topic cu ultimile mele postari. Voi aveti probleme cu dulciurile si depresiile iar eu o tot trag cu amenajarea camerei copilului. Poate ca nu e chiar atat de interesant ce tot spun eu pe aici mai ales ca voi ati fost mai harnicutze decat mine si ati aranjat camerele si ati facut cam toate cumparaturile pentru bebe de mai mult timp. Totusi o sa mai va arat cate ceva ca eu chiar nu am cu ce sa ma laud.
Mirabelac jucariile le-am agatat cu fir de relon invizibil de o teava care ma cam incurca estetic. Dar daca nu ai asa ceva poti sa pui o tija metalica (gasesti la magazinele de amenajari interioare la preturi ff mici) prinsa in partea de sus a peretelui. Eu folosesc asa ceva pentru tablourile pe care le am in casa ca sa nu fiu nevoita sa dau mii de gauri. Asa am posibilitatea sa le schimb locul tablourilor cand si cum doresc.
Tot la fel daca nu ai o perdea speciala ptr camera copilului poti agata jucariile de corniza.
Acum am mai pus 2 poze cu ideea mea de masa de infasat. Un burete infasurat in musama cu desene foarte frumoase pentru copii. Asa am rezolvat problema moliciunii suportului si impermeabilitatea, nu mai zic si de estetica...
Sheryll sper sa te fii lamurita cu comoda. Astept vesti..sa imi spui daca ai gasit ceva interesant prin orasul nostru..
Multumesc ca mi-ati trecut si mie numele bebelului iar daca e necesar puteti trece si Dr. Dimitriu Rodica- Spitalul de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati.
Pupici

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 35+)

Mergi la inceput