Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

Neata fetelor,
CRI La multi ani, sanatate si toate visele tale sa se indeplineasca!
Cucuoancea multumim mult pt sfaturi! Sa ne mai zici!
In legatura cu fierul, eu inainte de sarcina eram anemica rau.Cand am facut analizele pt sarcina mi-a iesit 10.Dr ginecolog mi-a zis sa iau 20 zile Tot'Hema, si pe urma sa mai incep la inceputul lui septembrie, adica inainte cu 2 sapt de nastere, dar eu am mai luat 2 sapt Ferogradumed pastile.Mi-a recomandat si medicul de familie si am vazut ca scrie si pe prospect ca se ia preventiv in sarcina si mai ales ca eu o sa fac cezariana si se pierde mai mult sange.Chestia e ca de la pastilele astea ma stric la stomac, in schimb de la Tot'hema nu aveam nimic.Oricum le-am oprit si probabil ca o sa incep cu fiolele la inceputul lui septembrie.Oricum bebe nu se anemiaza decat daca mama are o anemie foarte mare, el oricum ia din rezervele noastre.Am uitat sa spun ca si eu am luat Materna de la 3 luni de sarcina si tot m-am anemiat un pic.

Stefy35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

CRI La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de bebe si de familie!

Sandra eu am patit-o cu spitalele din ro, dupa fiecare internare mi-am facut secretia vaginala si de 4 ori mi-a iesit cate o bazdaganie si a trebuit sa iau antibiotice. Si aveam cu mine dezinfectant de maini, eu cred ca de la ustensilele lor care nu le sterilizau cum trebuie. Nici eu n-am crezut pana n-am patit-o.

Ca tot vorbeati de neplacerile sarcinii, eu acuma la sfarsit ma simt f. bine, nu am nici o problema, dorm ca un prunc si ma simt excelent, cred ca se compenseaza cu problemele care le-am avut pana la 7 luni. Sa dea Domnul sa am si o nastere usoasa si un bebe sanatos si ma declar total multumita.

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Itzy, n-am plecat, joi cred ca plec. deocamdata am intrat in priza cu bagajul, am vreo 5 sacose de haine de bebe de spalat si aranjat, m-am mobilizat sa termin pregatirile in maxim 2 zile. Ma simt destul de bine, in afara faptului ca-s umflata ca o gogoasa si ca am ajuns la 98 de kg n-am alte probleme. Nu ma mai enerveaza nici macar tensiunea mare, o verific ca sa stiu cat e si gata.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

CRI_ LA MULTI ANI!!! MULTA, MULTA SANATATE SI SUPER BB!

ROXANAE_ Multumesc, sper sa ai dreptate!

ALESSIA80 34+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna fetelor!
Voi ce faceti cu caldurile astea?
Eu nu mai pot!
Nu mai pot!
Nu mai pooooooooooooooooot!
E inuman de cald. De la 9 dimineata ma chinui. N-am mai avut niciodata asa o vara grea. Nu credeam ca o sa ajung sa-mi doresc sa vina toamna, cu ploi si racoare.

Alessia daca n-ai ce face uite niste linkuri comice cu pisici, ca sa uiti de griji.
http://www.stuffonmycat.com/ (matze chinuite de stapanii lor cu tot felul de accesorii si obiecte puse pe ele)
http://www.catsthatlooklikehitler.com/
http://www.meankitty.com/ (un site pe care stapanii-sclavi explica de ce matzele lor sunt rele, si nu niste animalutze scumpele cum crede lumea)

Eu m-am prostit de tot de la caldura.............. precum vedeti
Nu mai pooooooooooooooooot

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Salutare !

Alexxia ..nu-ti mai raspund eu despre Galactogyl ca ti-au zis corect fetele (nu se ia decat dupa nastere)...de asemenea, dupa cum ti-a spus si Itzy ceaiurile de anason, fenicul stimuleaza lactatia. Asa ca nu te mai stresa..asteapta sa ti se instaleze lactatia in mod natural. Daca nu va veni...sigur o sa o poti stimula cu ceva. Poate data trecuta ai ramas fara lapte din cauza grijii excesive a ta...stii ca pe fond nervos..stres ...sunt mari sanse sa nu apara..si la fel de mari sanse sunt...daca ai lapte..sa dispara.
Mult calm.

Nu mai pot de cald nici eu.
Am plecat de langa calc....ca abia mai pot sa respir.

Va pup.

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cri, La multi ani!

Eloise, si eu mor de cald, am dormit super prost ast' noapte, traspir intr-una si gafai fara sa fac nimic....e cumplita vara asta!!!
Am ajuns sa urasc caldura!

Carmen(35+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

SALUTARE SALUTARE

IONICA mi-a placut mulltttt de tot poezia(sau rugaciunea) ce ai scris-o tu.

GRIPO tu faci coprocultura pt a afla cauzele diareei, nu? Dar nu o sa iti dea nici
o informatie despre listeria... Aseara am vb cu o prietena care mi-a zis ca si pe ea a durut-o capu in ultima perioada inainte sa nasca si ca o fi de la hormoni...
Nu am mers azi sa fac analiza si am zis ca mai studiez intai pe net ce si cum si
daca nu ma lamuresc ma duc luni sa o fac....

CRI LA MULTI ANI!!! si tot ce tu iti doresti.

Cam atat de la Timisoara, inchei transmisia

35+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Nici eu nu mai pot de caldura, sper sa treac marti, asa cum promit astia!
Microbu, , eu sunt de vina cu spatiile dintre capitole, da' nu stiu de ce. Nu pot sa-mi explic de ce iese asa de fiecare data cand deschid eu cate un capitol nou
Ralucutza, tu pe unde mai umbli???
Cri, iti urez si pe aceasta cale la multi ani fericiti, sa ai o operatie usoara si sa te refaci cat mai repede!

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

sunt si eu azi singura acasa dupa 4 zile jumate de stat cu sotu, care a fost liber! asa ca acum am timp sa mai scriu!

in primul rand am intrat sa va cer acordul de a-i trimite lui cri un msj de "la multi ani!" din partea tuturor pt ca, din pacate nu stiu cand va mai ajunge ea sa citeasca pe forum! m-am gandit ca s-ar bucura si are nevoie de incurajarile noastre acum!

ileana, am fost tare necajita sa citesc despre situatia ta! mai necajita ca tine cred, din cate ma cunosti! doamne ce n-as da sa am si eu psihicul tau! cred ca ajuta mai mult ca orice! in buc unde o sa stai? o sa ai net? ne mai tii la curent cu ce se intampla? iti doresc multa, multa sanatate si tot binele din lume tie si "mandrutzei"!

eu la cardio si ekg n-am mai ajuns ca acolo unde aveam trimitere sunt in concediu ambii dr. ideea e ca, a doua zi dupa ce am fost la dr, pregatita sufleteste sa iau 5 dopegyt/zi, am avut toata ziulica tensiunea de 10,11 cu 5. taaaare ciudat! asa ca am continuat cu 3 ziua resp dupa care de doua zile am trecut la 4 si acum sunt cu tensiunea stabila de 12 cu 6. cred ca cea mai mare influenta asupra tensiunii, la mine, o are stresul!

aveam asa de multe de raspuns, dar nu mai stiu!

aaa, am si eu alunite din alea nesuferite, dar numai pe gat! la inceput de culoarea pielii, dupa care se innegresc! si tot ce era alunita pe corpul meu dinainte s-a inchis la culoare! sunt apropape sigura ca-s hormonii! clar e ca are legatura cu sarcina! asteptam si-om vedea!

am fost in obor, multumesc mult fetelor pt indicatiile pretioase! culmea, din prostie am nimerit din prima! mare lucru nu am luat dar am vazut ca se gasesc de toate acolo, si la preturi mai mult decat rezonabile! am luat doar o paturica cu winnie the pooh pt bb si inca niste prosopele mici tot cu winnie! am mai luat pt mine niste chiloti maaaari, ca sa intre vata cand o fi nevoie, un sutien de alaptat dintr-un material super si care e f comod (numai 100.000) si alte maruntisuri...oricum va recomand o tura pe acolo, ca sigur nu plecati cu mana goala...

nu stiu ce vroiam sa mai zic...poate revin mai incolo...

we placut va doresc!

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput