RUNELE va spun (si) daca veti slabi sau nu!
www.veganet.ro/astrolog/runes/index.html" target="_blank">ORACOLUL RUNELOR
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
akella spune:
Draga Tzuni, dar mie mi-a dat un raspuns ambiguu si cam fara legatura cu intrebarea pe care am pus-o... Singura chestie de retinut este ca runa aleasa "este o runa cu semnificatie optimista ce prevesteste un inceput (sau o reincepere). Daca sunteti bolnav, ea indica vindecarea." Mai scria acolo si altceva, dar mult pe langa raspunsul pe care il asteptam...
chiquitita spune:
Trebuie sa interpretati voi raspunsul in functie de dorinta. Daca are tenta pozitiva inseamna ca veti slabi!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by oLo
razi de mine sau de rune?

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Victoria
eu am aflat ca o sa plec intr-o calatorie
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
idem si io
Mareea iulie 2006
Victoria spune:
eu am aflat ca o sa plec intr-o calatorie![]()
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
spic de grau spune:
Ca sa nu o copiez pe Olo eu zic: ha ha ha
.
Ati vazut ca raspund si fara intrebare?! Lucreaza telepatic dom'le runele astea! Au totusi un bug in program: de multe ori apesi pe un simbol si iti apare un altul cu explicatii. C'est magique! (sau prost facut
)
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by lavinaiquote:
Originally posted by Victoria
eu am aflat ca o sa plec intr-o calatorie
V
idem si io
Mareea iulie 2006
Eu cred ca aici se intampla chestii mult mai paranormale! Lavinai a raspuns inaintea Victoriei cu 8 secunde, si cu toate astea a puut face quote la raspunsul nemodificat al Victoriei! Cred ca doar runele sunt de vina! Paaaaaaaa!

Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004) Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.