Sa-mi fac permanent?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geoloaga spune:

daca iti cade parul, mai bine NU! Eu am incercat de cateva ori si a iesit bine dar am firul sanatos si am utilizat tone de balsam (m-a tinut de fiecare data peste 6 luni)! Poti sa incerci un permanent usor, cu o solutie diluata dar sa o tii pe par maxim 10 minute. Dar sa nu pui solutie la radacina!!! Si mai ales, du-te la un coafor mai scump, nu la cel ieftin, de la colt!

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si eu zic sa nu te faci...sorrydar si eu am avut si inca fata care mi-a facut a diluat solutia pentru ca eu am firul de par foarte subtire.Mi-a placut la inceput dar am avut parul foarte ars.Eu zic mai bine sa stai cu bigudiurile cand vrei sa ai parul permanent.eu am avut noroc ca parul meu e asa de prost ca nici permanentul nu sta pe el....am scapat in 2 luni de el....dar depinde de tipul de par.Si eu stau si ma intreb daca chiar exista permanent mare.Ca si eu am zis ca vreau sa fie buclele mari si tot cu de alea mici ma facut.
Tu oricum faci ce vrei ca si mie mi-a zis toata lumea sa nu ma fac si tot m-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

din cate stiu eu nu are cum sa-ti faca permanentul cu bucle mari.
ti-l face mai lejer ,dar tot mici sunt buclele. si daca vrei ti-l pui tu pe bigudiuri dupa spalat si tin buclele pana la spalatul viitor.
nasi-mea a avut permanent reusit fara par ars,dar a dat o caruta de bani si s-a facut la nu stiu ce stilist.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sper ca te-ai convins dupa atatea NU!
Si eu spun la fel. Chiar daca ti-ar iesi bine, asta in cel mai fericit caz, dupa o perioada vor aparea neplacerile, nu va mai sta ca la inceput si te vei chinui sa-l readuci la starea initiala.
Nu, Nu, Nu!!!

Mai bine mergi la un stilist, coafeza buna, si poate ti-l aranjeaza.
Eu am nimerit anul trecut la Getts la un tip stilst si mi-a aranjat super parul. La filat in asa fel incat aveam volum unde trebuia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu !!!!!!da toate spunem la fel eu dupa ce ma faceam cu ani in urma mereu am regretat.Ultima data i-am spus sotului sa-mi aminteasca sa numai ma lase sa fac niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

NUUUUUU! Sigur nu! Asta e metoda de stricat parul, nicidecum de ameliorat probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mi-am facut si eu acum vreo 4 ani. Tot bucle mari vroiam. Am iesit ca o oaie (si era un salon cu pretentii). Am plecat cu lacrimi in ochi si am plans o zi intreaga ca imi vreau parul meu inapoi.

Un an de zile mi-am tinut parul doar in coada, mi-am dat cu tone de balsam si l-am tuns mereu. In afara de faptul ca arata rau, dupa vreo luna a devenit f aspru si se vedea ca e foarte ars. S-a vazut asa ars aproape doi ani, pana a crescut parul nou si am tuns tot ce fusese permanentat.
Eu am firul subtire, by the way...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daca iti faci permanent la cite raspunsuri negative ai auzit, atunci ai ceva cu parul tau! :) VIn si eu cu acelasi sfat: nu te face! Nu exista permanent cu bucle mari, asta e un mit, iti baga solutia aia imputita in par, se arde parul si se ususca si pe urma sta mai batos daca il pui pe bigudiuri la fiecare spalat. Tipul care ma tunde refuza sa faca permanent, nici nu are la el in salon solutie. Incearca sa explice cit rau face parului si daca nu-l crezi poti sa pleci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

NU dar cre ca deja te-au convins fetele.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Printze, uite aici e subiectul coafezelor, ai putea eventual sa ceri sfat si acolo.
Acuma, la cite nu-uri au fost, hai sa fie si un "da".
Eu ma vopsesc de vreo 10 ani acasa,si-mi fac in general un permament pe an, care tine mult.
In mod natural, am parul lins de tot si lipit de cap chiar daca-l spal o data la 3 zile, iar capul meu e turtit in spate, eu nu-s genul de persoana care sa fie vesnic cu bigudiurile-n cap, daca totusi dorm cu ele, ma tine de dimineata pina seara...deci sint un caz disperat fara.
O data, ma dusesem sa-mifac permanent si a trebuit sa ma cert cu coafeza ca sa mi-l faca, ca nu se mai poarta, ca arde parul, ca mai bine imi face ridicatul de la radacina...Eu o tineam pe-a mea, si la sfirsit mi-a dat si ea dreptate, a zis ca intr-adevar e mare scimbarea.
Cind mi-l fac, in general iau de la coafor si samponul si masca "specifice"(de obicei shine curl de la l'oreal professionnel), asta ca sa dureze "investitia"...Masca si samponul nu-s chiar ieftine, dar ma tin mult fiindca sint concentrate.
Cind vad ca mi se despica virfurile, mai tund din el.
Voilą voilą

Mergi la inceput