Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136
Raspunsuri - Pagina 5
oanabbb spune:
fetele...sper ca va bucurati de week.end,de soare...
eu sunt z 24,temp azi dimineata a fost mai scazuta 36,9 .era 37.0 pana acu.sper sa nu fie semn rau.
spuneti.mi...daca am facut pregnil in z 15...cand voi putea face un test?nu cred ca voi avea rabdare pana cand tre sa vina cm...
Alé spune:
alina.a
dragele mele am gasit la urmatoarea adresa http://www.woomb.org/bom/rules/index_ro.html date foarte amanuntite despre ovulatie si cum sa ne dam seama in ce faza a ciclului menstrual suntem.sper sa va fie de folos. succes!
oanabbb spune:
DANI asta ar fi joi dimineata!!!!
uffff...nu cred ca mai am rabdare...macar miercuri...
Alé spune:
alina.a a postat acest link, nu io. Deci meritele ii apartin.
In schimb, io am gasit altul care m-a distrat tare de tot: www.peeonastick.com O sa va placa.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
chivutamonica spune:
Ale, ...da,da,da,interesant,doamne cit ne mai documentam,de-ar iesi odata .
.Ale,iti doresc o noapte buna!
MONI
trust spune:
ysa26 servus,
Ma bucur sa aud ca acest tratament a functionat la tine din prima ,eu il voi incepe de miercuri.Cum te-ai simtit dupa el? Ti-a fost rau ? Eu luna trecuta am ovulat fara nici un fel de tratament si cu toate acestea nu sa produs minunea si nu stiu de ce.Tu ai ramas insarcinata dupa acest tratament ? Eu nu inteleg de ce mi sa dat acest tratament daca eu am ovulat singura si fara tratament luna trecuta.Dar oricum nu-mi fac probleme fiindca doctorita la care merg este foarte priceputa si sper ca totul va iesi bine si ca in curand ma voi putea si eu lauda cu o burtika.Te rog scrie-mi si spune-mi ce simtome si ce reactii adverse ai avut in urma tratamentului ?
catty spune:
Buna dimineata dragele mele,
BUBULINA1, fruntea sus iubita. Vei incepe cand vei fi pregatita. Vei vedea ca DD va avea grija de tine.
MONI, fa iubita un test. Macar asa vei afla care este adevarul si nu vei mai sta pe ghimpi.
TRUST, DANY si CHIVUTA imi pare tare rau ca v-au invadat rushii. Lasati ca este o noua luna si va fi bine.
DANY, ma bucur ca te-ai hotarat sa iti astepti dr si apoi sa faci inseminarea. Iti tin pumnii. Te rog sa te gandesti in legatura cu ce am vorbit si astept raspunsul tau.
catalina