Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

mi a , nu-l face mai repede de prima zi de intarziere , ca o sa patesti ca mine.
Si eu sunt Z24, si dimineata am facut un test si e negativ. Poate nu sunt insarcinata si de aceea e negativ , dar ca sa fi sigura e mai bine sa astepti , eu n-am ascultat fetele care mi-au spus sa mai astept , si de dimineata plang intruna.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mai intai va multumesc pentru primire si inapoi.
petit_ange si nucutza am fost la doctor la sfarsitul lui iulie si m-a consultat si mi-a facut eco abdominal.In afara de ovarele mele polichistice nu a descoperit absolut nimic.Zicea ca sunt sanatoasa si sa mai incercam sa facem iar stimulare ovariana.Ideea este ca eu nu aveam ciclu de vreo 5-6 luni si trebuia sa-l facem cumva sa apara.Dupa orgametril nu m-am simtit deloc bine si au mai aparut si scurgerile acelea maronii.Arata cam la fel ca si scurgerile care apar in cazul sarcinii oprite in evolutie.Primul lucru la care m-am gandit a fost asta.Dar mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Din pacate (pentru mine!) acum chiar nu ma pot duce la nici un doctor din cauza serviciului.Cel putin nu in urmatoarele saptamani.Polipul acela poate aparea intr-o luna?Si din ce cauza apare?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

fetele cat timp traieste un ovul din momentul cand este eliberat din ovar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

UN Ovul traieste maxim 24 de ore

DANNA

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare referitoare la testele de ovulatie, poate ma luminati voi.
fac teste de ceva timp , exact asa cum scrie in prospect, dar nu am avut niciodata a doua liniuta mai inchisa la culoare cel putin ca cea de control(apare destul de intens colorata dar nu la felca cea de control si asta inainte de ziua cand banuiesc ca ar trebui sa ov.).Am facut teste si in alte zile din afara perioadei de ov. care au iesit clar negative, adica fara o a doua liniuta.tb arata ca ov. dar testul daca consider ca o a doua liniuta trebuie sa fie ca si culoare la fel de intensa ca prima atunci nu ov.
Voi ce parere aveti?

DANNA

Mergi la inceput

daca culoarea nu este identica cu cea a liniutei de test atunci nu exista ovulatie.Dar pentru linistea ta ar fii bine sa ceri de la medicul tau ginecolog sa pergi ca sa faci un progesteron este o analiza a sangelui care arata daca ai ovulat in luna in curs.Asa cred ca este cel mai bine pentru tine.

Mergi la inceput

MULTUMESC!
Dar totusi celelalte semne exista si nu vreau sa le enumar.
Iar mai mult asa patea si sora mea, iar ea este insarcinata(doar ca in luna in care a ramas nu a facut nici un test).
Pe mine ma pun pe ganduri testele de ov(dr.sigur)

DANNA

Mergi la inceput

de ce crezi ca nu sunt bune? Eu numai din acelea folosesc.Sper ca nu dai rezultate eronate ?! Ai auzit tu ca nu sunt prea bune?

Mergi la inceput

nu am auzit nimic
spuneam ca nici surorii mele nu i se colorau la fel de intens si totusi a ramas insarcinata
daca se coloreaza cred ca inregistreaza o crestere a LH-ului?
eu doar intrebam poate a patit si altcineva la fel ca mine, chiar sa nu am ov. si sa ma insel luna de luna? oricum dupa urmatorul cm refac analizele si atunci am sa vad sigur.
DOAR ERAM NELAMURITA iar numele(dr sigur )l-am scris informational fiindca am auzit ca sunt bune

DANNA

Mergi la inceput

draga mea si eu eram in ceata la fel ca si tine ,stricam cate doua cutii de teste pe luna si toate imi ieseau negative.Lucrul acesta sa intamplat mai multe luni la rand si la fel ca si tine crede-am ca nu sunt bune testele.Da de unde saracuta de mine nu ovulam.Lucrul acesta l-am constatat in urma analizei de sange.De atunci am inceput stimularea ovariana iar acum testele de ovulatie imi ies pozitive in perioada ovulatiei.Acum sper sa iasa odata pozitiv si un test de sarcina.

Mergi la inceput