Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

de fiecare data e la fel de dureros sa trec de la VINE BARZA ...inapoi la ENDO...si sa incep cu vestita ,temuta,inspaimantatoarea z 1!asa e si azi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Imi pare tare rau oanabbb,dar nu ne lasam pana nu reusim,nu?Suntem puternice pentru ca stim ce vrem si nu ne lasam pana nu obtinem!!!Te pup si nu fi suparata,vei reusi,asa cum vom reusi toate.Sti ca nu o spun sa te incurajez ci spun un adevar

Mergi la inceput

bineinteles DOXINU ca vom reusi impreuna!

si sa stii ca supararea la mine n.a tinut neam mai mult de juma de ceas!sunt gata sa reicep o noua lupta!pan la urma...vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Oanabbb , fata curajoasa si optimista!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

fetelor am o mare problema...

azi prima zi de cm...dar nu am avut asa ceva in viata mea!
cheaguri imense si fffffnegre si fffff multe...

durerile de burta sunt ingrozitoare si nu trec cu nici o pastila.

ce poate fi?
avort menstrual?
de la hsg...ca am facut luna asta?
de la stimulare?...de care am mai facut o luna si nu s.a manifestat asa?

pleaaaaaaaaaase daca stiecineva ce e asta sa.mi raspunda.
n.am vazut asa ceva de cand sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna! Desi nu am mai vb pana acum, imi sunteti foarte aproape de suflet si va consider prietenele mele pentru ca avem multe probleme in comun ,dar si multe preocupari asemanatoare, datorita situatiei in care ne aflam. De-a lungul acestei luni de cand v-am descoperit am plans si am ras cu voi, am sorbit fiecare noua informatie pe care o gaseam aici. Sper ca ma veti primi printre voi cu inima deschisa ,pentru ca sunteti singurele persoane care ma pot intelege cu adevarat si care pot sa ma ajute cu o vorba buna atunci cand sunt .
Sa va spun pe scurt cate ceva despre mine:Am 30 de ani si doua sarcini oprite in evolutie la activ, una la 6 sapt. si alta la 11 sapt.Ambele sarcini le-am obtinut fara sa incerc sa raman insarcinata, s-a intamplat pur si simplu. Nici pana acum nu stiu exact de ce .Poate asa a fost sa fie... Mi-au trebuit 5 ani ca sa accept realitatea si sa pot spune acest lucru. Am suferit ingrozitor...La inceputul acestui an, eu si sotul meu am hotarat sa o luam de la capat , dar de data aceasta facand tot ce se cuvine inainte,pentru a nu mai trece prin ce am trecut(2 curetaje fara anestezie, intr-un spital infect, printre oameni care se purtau ca niste roboti,dar si depresia de dupa...). In ianuarie am mers la prof. Bogdan Marinescu si dupa HS si HSG, care au iesit OK, mi-am facut analizele la secretie. A iesit pozitiva ureaplasma ,de care am reusit sa scapam dupa vreo doua serii de tratamente cu antibiotic.La tiroida mi-a iesit putin mai mic T3(parca)si mi s-a spus ca am "hipotiroidie prin tiroidita autoimuna", pe care o tratez si in acest moment sunt in regula cu tiroida. D-na dr. endocrinolog Ileana Marinescu mi-a spus ca in acest moment sunt o persoana normala din acest pct.de vedere. In concluzie ,de 3 luni am trecut la treaba si ...nimic .Dupa prima luna de incercare (iunie)am facut stimulare cu Closty (iulie si august). Azi sunt in z19 si astept...
Sper ca nu v-am plictisit cu "povestea" mea. Va pup si sper ca vom eveni prietene.MIH

Mergi la inceput

Oana ,si eu am avut dureri si un ciclu mai abundent dupa HSG.Stai linistita , ca e normal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mi a , bine ai venit.Sper sa obtii un cat mai repede.
Si eu sunt tot in Z19 si la a doua luna de incercari.( dar fara stimulare)

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

OANA, daca suspectezi avort menstrual, fa maine BHCG in sange si vezi daca e pozitiv, altfel pot fi multe cauze
Ai fibrom?

Mergi la inceput

Merci, Irlaneza! Eu imi monitorizez CM de doua luni .Am un grafic in care notez zilele in care prestam ,precum si TB din fiecare dimineata.
Luna asta sunt complet bulversata: mi-am facut 3 teste Dr. Sigur in z 12, 13, 14. La cel din z12 a iesit o a doua liniuta fffffvaga , la z13 -banda test aproape la fel de pregnanta ca banda de control ,iar z14 banda test si mai vaga ca in z12. Din aceste teste rezulta ca am avut probabil ovulatie in z14(testul indica cu 24-48 ore inainte de ovulatie)Dar, surpriza !!!!!!! In z14 am avut cea mai mica TB:36,3. In schimb, TB a inceput sa creasca din z15 pana la 36,8 iar z 17,18,19, TB=37,0. NU MAI INTELEG NIMIC ! Daca TB z15 a crescut brusc cu 4 grade ,ceea ce ar insemna ca am ovulatie , de ce testul de ovulatie din z14 a iesit clar negativ? Ori testele nu sunt bune ,ori termometrul e defect ,ori n-am ovulat ori.......Poate ma lamuriti voi .MIH

Mergi la inceput