Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Hai catty fi optimista!!!!!!!Stiu cum e cand te ia disperarea si crezi ca nu mai poti dar nu trebuie sa cedezi!!!!Sunt luni in care si io am niste cheaguri de ma sperii!
S-a sfarsit luam ne ridicam si o luam de la capat ca altfel nu avem ce sa facem.O luam de la capat cu sperantele, simptomele si testele pana cand vom reusi si atunci nici nu ne vom aduce aminte cat am patimit pentru ingerasul nostru!O luam de la inceput, da?Io sunt sigura ca ne asteapta acolo sus si ca va veni curand!Te pup si daca as putea te-as strange tare in brate sa-ti mai dau curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetelor ,voua la cat timp dupa ce opriti utrogestanul va vine cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Oana mi-e imi vine CM dupa 3-4 zile de cand termin utrogestanul.Tin pumnii stransi ca sa fie cu ochisori.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DOXINU, stiu ca trebuie sa ma ridic si o voi face. Chiar m-am hotarat sa merg de saptamana viitoare la biserica catolica de la noi sa ma rog la Sf Anton timp de 9 marti consecutiv. Poate ca ma va asculta si pe mine, o micuta ortodoxa care ii tulbura linistea. Cine stie?
Treaba nasola este ca va trebui sa gasesc o alta zi in loc de 8 septembrie de mers la Manastirea Frasinei, pt ca pe 9, ziua mea de nastere, sotul meu are 4 restante, cu acelasi profesor si la aceeasi ora. De, daca nu a avut timp sa invete in sesiune, trebuie sa le ia acum. Cine ne-o fi pus pe noi sa facem a doua facultate, Dumnezeu stie.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Pe unde umblati fetelor,ca nu a venit week-end-ul?Toata ziua am stat si am citit pe forum,dar nu am gasit si eu povestile de succes ale vechilor aspirante.Asa sa ma mai bucur si eu putin.
Luna asta nu mai fac stimulare,astept sa-mi fac o programare la alt dr.De cativa ani sunt la acelasi dr.si as vrea sa cer o alta parere.
Am facut stimulare 4 luni,dar numai luna trecuta am avut ovulatie(nu s-a prins nimic).Sa mai incerc si luna asta cu stimulare?Sau sa astept sa vad ce zice celalalt dr.?Ce sa fac?Toata ziua asta m-am intrebat.
Poate ma sfatuiti si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ysa, eu sunt din rm-valcea de origine si te salut din toata inima!
permite-mi sa-ti dau un sfat :inceraca si alt medic,si daca crezi ca nu e un efort prea mare mergi in szeged. fata de arad e la aproxi 150 km,si eu am auzit numai lucruri bune.mai ales ca pregatire si dotare cu tehnica de ultima ora.de aici din zona noastra chiar si medicii nostrii ginecologi (cei cu capul pe umeri) cum se simt putin depasiti ne trimit in ungaria.nu sunt ei de vina e cam greu sa ai performante in actualul sistem sanitar.eu am hepatita cronica b si toate analizele mi le-am facut acolo la un laborator
multa bafta si sper sa ne intalnim amandoua si toate celelalte aspirante pe celalat forum cu odiseea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor am o intrebare
sunt la a 11 zi de la posibila fecundare si nu m-am putut abtine sa nu-mi fac un test.cam la 30 de min mi-a aparut o a doua dungulita f fina pe test.era sa-l arunc dar am sesizat-o.
sa-mi fac sperante?
cam pe cand sa fac alt test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alina, ce intelegi prin z 11 de la o posibila fecundare? Z 11 dupa ovulatie? Ca nu inteleg...
Despre test, imi pare rau, dar eustiu ca e pozitiv doar daca a 2-a liniuta apre im primele 5 min ... 30 min e cam mult.. Repeta-l cam in primele zile de intarziere! Tin pumnii sa fie si atunci cu II!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALINA, schimba iubita dr. Vezi ce spun si alti dr si apoi actionezi in concesinta. Cat despre testul cu a doua liniuta palida dupa 30 de minute nu stiu exact ce sa spun. Inainte de toate ce test era? Stii sigur ca ai avut ovulatie luna asta? Mai inceraca luni sau marti cu alt test, de preferinta clear blue, sau daca nu fa un test de sange. Sa fie cu ochisori.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

catty biserica de care vorbesti se numeste Sfantul Antonie cel mare si nu este catolica este ortodoxa!!!!Biserica catolica se numeste Sfantul Anton!Io ma duc de 1 an si jumatate si ma simt tare bine!Daca vrei sa ma intrebi ceva iti raspund oricand cu placere!Cred ca sunte putin off- topic!
Io am mare incredere ca ne va ajuta ca bb sa vine mai repede!Io cred ca cel mai important este sa nu-ti pierzi credinta si speranta ca foarte curand va aparea si bb!Va pup pe toate si sunt sigura ca vom deschide o noua listuta dar la odisee!

Mergi la inceput