CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina mersi frumos! Am adormit in sfarsit copilu'.. M-am uitat si la poze acum, ai pus poze noi cu Mihnea si taceai malc ai? E un copil reusit sa stii si mie mi-e tare drag!
Noua ni s-a stricat caruselul(nu mai canta) si mi-a placut ala care il are Mihnea..de unde l-ai luat si cat ai dat pe el?
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ADIB
Si Kailan se mai trezeste cateodata tipand si plangand...nici eu nu stiu ce are dar de obicei e vremea mancatului si ii este foame...normal il iau in brate, il pup, ii vorbesc, incerc sa-l linistesc..

Cu apa, pai eu nu stiu mai, dar eu nu inteleg chestia cu fiertul sau nefiertul...asta in caz ca ii dati lapte praf. Pai pe cutia laptelui meu scrie precis cum trebuie preparat laptele si pe deasupra scrie ca daca nu este preparat asa cum spune fabricantul poate fi daunator copilului. Nu am inteles exact la ce va referiti....le dati sa bea numai apa??? Eu fierb apa potabila, dupa aceea trebuie racita la 40 de grade si dupa aceea adaugat laptele. Dar nu toti fabricantii au acelasi mod de preparare. Si eu il fac numai cu ceai, adica pun laptele praf in ceai, asa mi-a recomandat doctorita. De obicei ceai de musetel sau ceai din Africa de Sud, la noi se numeste "rooibos" care contine anti-oxidante.

Carmina
Azi a avenit asistenta la mine acasa(eu apartin de un centru de sanatate antroposofic) si mi-a recomandat pt intoleranta lui Kailan sa ma duc la un osteopat si la un tratament de bioresonanta.Vindecare garantata si poate descoperi de fapt de ce e atat de sensibil la intestine sau daca are altceva. Poate ca se poate asa ceva si in Romania. Osteopatul poate descoprii daca babeii au ramas cu ceva traume fizice de la nastere. Adica ei sant atat de firavi ca se poate suci ceva sau se poate strange un vas de sange putin care poate provoca durere in alta parte. Osteopatii lucreaza numai cu mainile, de fapt sant un fel de fizioterapeuti.

(pozeKailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Ama , eu am luat bouncerul din Cora la 3 milioane cand eram gravida .Te-am indus in eroare cu greutatea , am verificat acum si nu e pana la 13 kg.Cred ca am confundat cu scaunelul de masina.Am cautat si io acu pe net si am gasit identic la 410 RON.Cred ca e pana la 9 kg .[/b
[b]]Amonar , discutiacu preparatul laptelui praf in ceai a mai fost pe aici .Stiu ca asta era o metoda mai veche la care s-a renuntat .Acum nu mai stiu de ce si cum poate ne spune cineva de pe aici .Eu ii dau apa plata nefiarta .Nu-i mai dau nici ceai , baby drink ii dadeam care e foarte dulce , pt ca nu mai voia sa manance .Toata ziua urla dupa biberon .Asa ca apa plata doar si repede a inceput sa pape .

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Interesanta discutia cu apa plata ... Eu prepar laptele praf asa cum scrie pe cutie, respectiv fierb apa (plata, de la Dorna, deci Izvorul Alb, pt ca are cea mai mica concentratie de Na), un ibric mai mare, sa-mi ajunga toata ziua; dupa care o racesxc (sau incalzesc, dupa caz) pana ramane calduta, amestec laptele praf si o racesc pana la temperatura camerei.

Si mie imi raman depozite albe pe ibric ... sarurile probabil concentrate ... Acuma, intre clorul si mizeriile din apa potabila de la robinet si sarurile din apa plata ... cred ca prefer sarurile din apa plata. S-o lad nefiarta nu prea-mi vine, ca totusi nu e sterila ...

Am sterilizator cu aburi, si am folosit si apa plata si de la robinet; dupa amandoua raman pete albe de saruri; eu nu adaug otet in apa in care le fierb, pt ca nu vreau sa ajunga otet la bb, in schimb pe instructiunile de la sterilizator scrie ca se detartreaza cu otet, dupa care se clateste bine.

Cu trezitul urland ... eu am ajuns la concluzia ca e o crampa, un gazulet neeliminat, daca apare la o ora dupa masa; daca e dimineata, s-ar putea sa fie de foame.

Avem o mare problema: goanga mea (3 luni) isi suge degetele !!! Cele din mijloc, in general de foame, sau de plictiseala, sau cand o pun in patutr sa adoarma ... am incercat sa-i dam suzeta, dar nu o vrea sub nici o forma !!! Maiare cineva problema asta ?!!!

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

CARMINA eu ii dau ceai de la Millupa, este care se da de la 2 saptamani, de fenicul. E foarte bun.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mirage,
Pai si ai ratat tu sansa vietii tale sa afli numarul e la pantof al lui barbatimiu? Asta e, bine ca reusii sa platesti intr-un final...
Stelutzo,
Tot e bine ca a ajuns wrapul, in cele din urma....A mers si el pe jos, de aia a facut dintr-un sector intr-altul asa mult!
Carminutzo,
Brava, bine ca nu ai renuntat la wrap!Sa il foloseasca bb Mihnea cel Frumos cu drag si sforaituri!!
Pe mine m-a invatat o zana sa gatesc chinezeste-smechereste.
E simplu, gustos si arata nemaipomenit (si mancarea si zana, evident)!!!

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

heeee
fetelor, nici nu-mi vine sa cred peste cine am dat pe DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
primul meu iubit, marea mea dragoste ce mi-a ocupat toata adolescenta, un om tare frumos, ce m-a invatat o gramada de lucruri minunate si, fara de care, nu as fi fost eu, cea de acum!
dupa aproape sapte ani de iubire fiecare se maturizase in felul lui si ne-am despartit, insa am ramas prieteni, ne-am mai vazut, destul de rar, caci el nu statea in bucuresti. in ultimii ani am pierdut legatura, o pierzi si cu oameni ce stau peste drum, insa ma gandesc adesea, cu drag si cu recunostinta, la el. si astazi, uitandu-ma la un subiect, peste cine dau????!! mi-a stat inima in loc de surprindere! chiar ca-i mica lumea, dom'le! acum cateva zile ma oprisem eu pe balcon, la o tigara, si ma gandeam ca s-au implinit ... 22 de ani de cand m-am pupat prima data, taman cu dansu'....

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

carmina, http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=4949

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

am si eu o nelamurire : fetita mea care are 3 saptamani si o zi manaca si la 2 , 3 ore dar cel mai des am observat ca mananca la 4 ore
uneori mananca si la 5 ore iar noaptea s-a intamplat de cateva ori sa manance si la 7 ore
nu doarme in tot restul timpului, sta treaza, se mai trezeste, adoarme la loc
problema este ca dr de familie mi-a zis ca ar trebui trezita din somn sa manance mai des, iar pediatra si dr de la spital ne-au zis ca unii copii mananca la 2, altii la 3 sau 4 sau chiar 6 ore si nu trebuie treziti din somn
pediatra mi-a zis ca atata timp cat e multulita si doarme e ok
voi aveti problema asta???? ce v-au zis dr vostrii???
va pup si astept raspunsurile voastre
la 3 zile cand am iesit din spital avea 3040 g iar la 3 saptamani avea 3690 g
si va rog mult de tot sa imi spuneti parerile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Maggy , am io o banuiala cine-i zana aia care te-a invatat sa gatesti chinezeste .Acu nu ai vrea sa fii si tu zana pt mine?sa faci un pustiu de bine cupilului meu .
Luana m-ai emotionat tionat ,mey cu intalnirea ta .Chiar ca lumea e mica .Sambata in parc un el si o ea cred ca vorbeau de Virgi a noastra ca a plecat in Coreea .
[b]Adelapop, eu o trezeam pe asta mica din 3 in 3 ore ca sa pape .Asa m-a sfatuit si dr Marcu , dar nu sunt sigura ca-i bine .Mai ales noapte cred ca ar trebui sa o lasi in pace .Eu am procedat asa pt ca la primul baietel asta nu se trezea deloc sa pape , doctoritza imi spusese sa nu cumva sa-l trezesc si apoi nu l-am mai putut trezi deloc .Era hipoglicemic .Asa ca asa am ales io sa nu mai trec o data prin groaza aia .Oricum Maya nu parea deranjata de trezitul meu .Ea dormea si toata ziua , deci adormea imediat la loc.Cu greutatea trebuie sa calculezi si cat a mai dat inapoi in maternitate , nu cu cat s-a nascut .

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput