CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

In sfarsit am reusit sa pun pozele Andradei (inclusiv cele de la botez) pe net. Asa ca va pot face cunostinta cu "bulgarasul meu de aur".

POZE

Am venit si noi de la control. I-a scos primul pansament, dar mai are cateva mici. Urmeaza joi sa mergem iar la spital sa ii scoata firele . Tot joi urmeaza sa ii fac si vaccinul de 2 luni la Medlife. Va fi o zi tare grea pentru amandoua. Am programare la dr. Marcu si o voi intreba daca in situatia Andradei cu operatia, este nevoie sa mai aman acest vaccin. Sunt curioasa ce impresie imi va face dr.

Apropo, am citit in capitolele mai vechi despre vaccinuri. Eu optasem pentru varianta Infanrix Hexa, dar medicul pediatru mi-a spus ca imi recomanda combinatia Pentaxim cu Engerix B. Stiti care dintre ele ar fi mai bun??? Asa, Infanrix-ul imi convine ca e doar o intepatura...

Ioana, Magda, multumesc pentru wrap . Mi-a sosit azi prin posta. Trebuie sa ma uit la filmuletele acelea sa vad cum il prind!!

Inca nu am reactualizat listuta. Promit s-o fac azi sau maine!

Ma alatur si eu grupului celor carora le cade parul. Insa eu deja m-am tuns . Si spuneti voi ca va dura chestia asta vreo 3 luni???

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Apropo de cumparaturi, as vrea sa ii iau Andradei bouncer. Voi ce marca aveti??? Trebuie sa ma uit dupa anumite caracteristici?? Am vazut ca majoritatea sunt pentru maxim 9 kg. Astept recomandari, impresii...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Steluta, super frumos bulgarasul. Si ce freza......poti sa o faci model! Tare dulcica!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Stelutza, bulgarasul tau de aur este super, extra, mega, hiper frumos. Si "da", m-a dat gata freza ei...foarte simpatica, sa-ti traiasca si ma bucur ca se simte bine.
...si tie iti sta bine cu noua tunsoare, e chic. Eu cu bouncerul am dat-o in bara, am luat un no name, dar chiar si asa tot isi face treaba. Zic ca am dat-o in bara ca initial imi luasem unul de la ABC Design si l-am facut cadou ca cica nu se hatzana. Dar el nu se misca pt. ca nu se misca decat pe cresie sau parchet, dar fisa asta mi-a picat dupa ce l-am cumparat pe al doilea.
Nu are vibratii...si apropos de asta, siti ce mi-a trecut prin cap? Am pus telefonul pe vibratii si l-am bagat sub fundul lui bebe cand statea in bouncer. Si de pe tel sotului sunam sa vad cum reacationeaza bebe. Prima data a ramas foarte uimit a doua oara (vibrare) a inceput sa se miste sa se strambe si intr-un final l-a pufnit plansul. Acum nu stiu daca acelasi efect l-ar fi avut si vibratiile bouncerului dar oricum ma bucur ca nu am dat 9 milioane pe unul cu vibratii.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc

www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Steluta , eu am luat infanrix.Am vorbit cu niste persoane care au facut copilasilor pentaxim si au avut reactii urate la vaccin.Dar vezi ca se gaseste destul de greu.Mie mi-a facut rost cineva de la un depozit de medicamente.Se pare ca sunt blocate din nu stiu ce motiv.

Carmina, si al meu e dormicios.Sta treaz 2-3 ore si apoi somn de 1/2- 3 ore.Si eu cred ca doarme din cauza caldurii, chit ca in casa sunt 21-23 de grade.

Mi-au gresit o hartie cei de la inspectoratul scolar din Constanta.Iar trebuie sa ma duc acolo.Voi cum va descurcati cu hartiile?

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Buna mamici de ciresele, ma amestec si eu in vorba cu voi:
- si mie imi cade la greu parul si nu alaptez ca nu am avut laptic, deci nu cred ca are legatura cu alaptatul
-a propos de vaccinare: eu am facut Marei- Pentaxim si Engerix B( 175 ron) si nu a facut febra sau alte reactii adverse, doar ca nu prea a mincat vreo saptamina si a fost un pic agitata. In rest, ok.
- Adi B: eu folosesc apa plata Borsec( asta-i place Marei ca am incercat mai multe) pe care doar o incalzesc putin cand prepar biberonul
- Stelutza, daca bouncer e balansoarul( scuzati nestiinta mea), eu am de la Bertoni, ieftin la 135 ron din Cora, e super ca doarme bustean fii-mea in el, un singur dezavantaj ca e facut dintr-un material nashpa si transpira bebica, am pus si eu pe el un prosop mare de baie si un cearsaf de plapuma impaturit in ..enshpe bucati. Dar acum..cat te tine buzunarul.... Ma bucur ca operatia a a reusit si ca tu esti cu moralul sus ca asta e cel mai important, asa il ajuti pe bebic

-mamici, care stiti cat trebuie sa manince un bebe la 2 luni si jumatate, cat tre sa aiba greutate si cati cm? M-am uitat in multe carti si n-am gasit niciunde. Mara mea are 5400g si 58 cm , n-o fi prea mica? Ma uit in parc la alti copii si a mea e miiiica fata de cei de varsta ei, e o fetita de 3 luni juma cu 74 cm, kg mi-a fost jena sa intreb ca a mea parca concureaza la categoria "fluturasi nemancati"...
-multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Bai, cine mai are bebelush asa miscacios ca al meu in somn? Eu il pun sa doarma noaptea pe spate si il gasesc pe burta sau il pun cu capu' intr-o parte a patului si il gasesc intors invers Mi-e frica sa-l mai las nesupravegheat pe pat de mijloc ca se rostogoleste si cade din el!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Steluta, eu am luat bouncer de la Graco , la reducere cu 3 milioane , are vibratii si melodii si lui bebe ii place(de la o la 13 kg asa scrie pe el) .Am vazut si pe net tot la reducere la fel , dar nu as putea zice unde .
NICO, la doua luni Maya avea 5350 grame si lumea zicea ca-i dodoloatza , asa arata .Acum are 65 cm la 3 luni dar dr mi-a zis ca mai putin conteaza talia si 6050grame.Tot falcoasa arata desi mi se pare ok , nici grasa nici slaba .La mese mi-a zis dr ca e ok daca papa 6 mese de 120 ml (macar).
Si eu am racit asa ca si Maya tuseste .Am dus-o la doctor si asta a sarit repede cu antibiotic .L-am rugat sa mai asteptam 2 zile si sa revin sa o vada si sa-mi dea doar un antiinflamator .Asa ca mergem cu eurespal deocamdata .Deci mama trebuie sa aiba putin curaj ,desi mi se pare cam riscant sa apreciez eu cand trebuie antibiotic si cand nu .Maya nu face febra si tuseste relativ putin .Muci asa si asa .Speram sa-i treaca .
Si mie imi cade parul tare .Asa mi-a cazut si la Mihnea cand alaptam , dar foarte putin .

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Alia vreau si eu bouncer Garco cu vibratii la 3 mil!!Mai ales k poate fi folosit pana la 13kg! Eu am gasit la 4 mil, si e doar pana la 8kg iar fi-miu are deja 7 si..
Uita-l aici: http://www.be belusultau.ro/detalii.php?cod=GR35Daca iti amintesti unde ai vazut, pls spune-mi si mie k de knd caut un balansoar din asta pt Seby si ba gasesc prea scumpe, ba limita de varsta e prea mik si nu merita luat..
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Ama , si Maya se intoarce pe burta imediat ce o pun pe patul meu , in patut la fel dar putin mai greu .Isi tine capul in sus bine .Nici eu nu mai pot sa o las nesupravegheata.

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput