Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 16
TatianaG spune:
GIOVA si CLAU, CASA DE PIATRA! Multa sanatate si fericire, sa va iubiti si sa fiti o familie unita, ca si pana acum!
MARAKI, sa va traiasca micul crestin, Angelo!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
irinatunza spune:
GIO, CASA DE PIATRA SI MULTA, MULTA SANATATE LA TOTI TREI!!!!!! 
Ca daca e sanatate toate merg struna.
Sper ca totul a iesit asa cum ti-ai dorit.
Pupici la gasca
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Giova spune:
Salutare fetele!!!
Am avut o nunta superba, cu toate ca am avut si peripetii,dar petrecerea a fost superba, oamenii super multumiti. Iar noi.....ne-am distrat si am avut nunta mult visata.Amandoi am fost superbi-ce modesta sunt
.
Restul nu mai conteaza.
Poze doar pe joi cand ajungem in Tm sa le luam de la fotograf.
Poate pun maine niste poze facute cu aparatele noastre.
va
ma bag la somn.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
irinatunza spune:
Fetele, cum e vremea pe la voi ca eu ma topesc la ultimul etaj?
Ii fac baitza fetei de 3-4 ori pe zi.
Cu ce va ungeti bebeii dupa baitza ? Ca eu am rams tot la primitivul ulei fiert. Si asta pentru ca si de la Penaten, adus din Germania , deci considerat de calitate, a facut bubite. Asa ca raminem la uleiul fiert ca nu mai am curaj sa mai incerc si altceva.
A papat si printesa mea 30 de ml de supica, asa fara sa scuipe. Dupa aia a bagat lapte, da tot e bun pt. inceput.
Silvi, am citit undeva ca exista un mod de a-l face pe bebe sa accepte si altceva decit laptic. Poti sa incerci si tu sa vezi, mie mi s-a parut ok ideea. Cica in prima zi, adaugi in lapte citeva lingurite de supa, a doua zi mai multe si tot asa pina ajungi sa inlocuieste de tot laptele. Si in felul acesta bebe se obisnuieste treptat cu gustul de supa. Eu n-am putut sa incerc pt. ca oricum bebelina mea uraste laptele, de obicei i-l bea in somn, asa ca... Sunt insa citeva zile de cind l-a papat cam de bunavoie, dar nu la toate mesele de lapte.
Azi i-am dat crema de morcov, cartof si dovlecel, n-a vrut decit vreo 7-8 lingurite si alea cam pacalita. La fel si cu zeama, tot numa vreo 10 lingurite. da au fost bune si alea. Ca dupa aia s-a culcat si i-am bagat laptele pe care l-a papat tot.
Mai nou zice si ea "ba ba".
Mai e vreun bebe care suge toata ziua degetele si din cauza asta se irita mereu in jurul guritei din cauza excesului de saliva? Ca eu deja disper cind o vad cu bubitele alea in jurul gurii.
Joi mergem la vaccin si tare am vrea sa ajungem si noi la bunici la Birlad, da nu cred ca avem vreo sansa. Cu asa copil mofturici nu prea imi da mina sa merg prin alte case citeva zile.
Pupici
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
mirela10 spune:
GIO,pai imi inchipuiam ca o sa iasa bine nunta,asteptam acum si peripetiile.cand plecati in luna de miere?
TATIANA,nu fugi si spune-ne ce mai fac gemeneii scumpi?si fetitza?cred ca nu ai timp nici sa respiri,te mai ajuta cineva?
IRINAT,si dani se irita mai mult pe obrajori de la scuipici si atunci ii dau cu nidoflor si ii trece super repede.
cand sunt si eu pe aici ,e cam liniste.eu am o stare cam nasoala,zici ca mi s-au inecat corabiile
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
miri_mik spune:
GIO, casa de piatra! multa fericire si intelegere! sa va iubiti pana nu mai aveti aer si sa va bucurati impreuna pentru tot restul vietii d eminunea de marco!
MARAKIdeci sunteti botezati:) va invidiem! bine ati venit in lumea celor mari:)
restul fetelor va pup in fuga:) am inceput ultimele alergaturi inainte de vacanta. tot ce merita d ementionat este ca i-am luat lui bruno ochelari d esoare d ene prapadim de ras cand il vedem. o sa pun poze.
sa creasca bebeii mari si mancaciosi si beton de sanatosi! si sa ne tineti pumnii sa nu avem peripetii pe la tunisieni:)
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
anasebe spune:
LA MULTI ANI BOGDAN SI LUANA!
Gio Ce ma bucur! De abia astept detalii si poze!
Maraki Felicitari pt. botez!
Mirelush papa o praji, poatre iti mai creste moralul!

Irinat Noi folosim Bubchen, Sanosan si Mustela. Cauta o crema de la Mustela, sfatul meu. Cat despre bubite...fii-miu nu mai face si baleste la greu.
Miri Ma bucur ca ai mei intrat. De abia astept poze.
Tatiana Scurta interventie ai avut. Hai mai povesteste-ne despre copii.
Moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Baga si tu un raport. Ai ajuns, nu?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
Ursoaica spune:
Giova CASA DE PIATRA!
Maraki sa iti traiasca micul crestin!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, azi am avut o zi plina, toata ziulica am fost la plimbare, in vizita, am apucat sa ajung chiar si la bazin, a stat soacra mea cu bebe 3 ore.Sunt f obo, am intrat sa va salut si sa va ce ati mai facut.
Giova, ma bucur ca ai avut nunta pe care ai visat-o, abia astept sa ne pui poze si sa ne povesteti mai multe,pupicei.
Anasebe, astept pozele si de la intalnirea voastra, ce mai face Tibisor? Pe la Cluj cand veniti in vizita?![]()
[
Maraki[/red], sa-ti traiasca micul crestin
, asteptam poze si sa ne povesteti cum a fost.Miri, Mirela, Tatiana si restul
pupici si noapte buna.poze
Ursoaica spune:
Fetelor hai sa va zic apogeul cu socrosenia mea!
Ne suna socrul vineri seara ca sa mergem la ei sa ne dea niste carne pt fata. Eu am crezut ca nu aud bine (este pt prima data).
Ma rog ne suim in masina si plecam ... asta dupa ce am venit eu de la munci.
Mergem luam carnea, venim acasa bag carnea in frigider si astazi zic sa o aranjez...
FETELOR ERA VERDE![]()
!!!!!!!!!!SI PUTEA DE IMI MUTA NASUL!!!!!![]()
![]()
Cum sa ii dau eu fetei asa ceva?

Asa ca data viitoare ii spunem direct sa o dea la caini ca noi nu avem nevoie de carnea lor!
Asa ca decat cu asa socri ... mai bine FARA!
Faza este alta ... ce socat a fost Tino...![]()
Ei ce parere aveti de socrii mei???? Eu nu doresc la nimeni asa fapturi.
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)