Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Ioana , imi pare rau ........ nici nu am cuvinte , sunt alaturi de tine , iti doresc sa fi puternica si optimista in continuare si uite ca se poate , chiar ai ramas , si eu cred ca devina este endometrioza asta nenorocita , dar nu uita , noi o s-o invingem..
Hitomi , si eu am probleme cu CM , nici mie nu imi vine decat cu tratament , eu am microadenom hipofizar de aceea am amenoree primara si toate problemele astea . Eu aveam ovare polichistice , cred ca din cauza lipsei CM , nu stiu , pe mine dr. m-a operat laparoscopic in februarie , am facut driling ovarian pt chisturi . In martie am facut primul tratament cu menogon , la sf lui iunie inceputul lui iulie l-am facut pe al doilea , iar acum ultima data ovarele mele au produs foliculi singure( cred ca tot efectul menogonului a fost) si nu am facut decat pregnyl ca sa ovulez .
Nu stiu ce sa zic cu ultima ta ecografie , poate a fost o greseala din cauza grabei si a aglomeratiei , sau din cauza ca ovarele tale s-ar putea sa fie polichistice din cauza de lipsa CM..... nu stiu , dar o sa vezi in continuare , menogonul la mine isi face efectul mai tarziu , mult prea tarziu , si atunci ma umplu de foliculi cand la inceput , dupa doar cateva injectii nu se vedea mai nimic... asa ca fruntea sus ca mai este timp sa se formeze foliculi mari . Bafta!
Ana_id , hai cu testul ala poate ne mai invelselim si noi un pic... iti tin pumni.....
Raza de soare , curaj ..... se mai intampla , am fost si eu de multe ori dezamagita , dar toate astea din cauza ca el(dr) este unul singur si noi suntem o gramada..... , o sa te obisnuiesti cu stilul lui si sa nu iti imaginezi ca asa o sa fie de fiecare data , vino cu intrebarile pregatite dinainte , de obicei la monitorizare nu sta prea mult de vorba , doar masoara foliculi si endometrul .....
Eu una sunt trecuta pe la multi doctori care stateau de vorba mult dar nu mi-au facut nimic concret , ba mai rau m-am si imbolnavit din cauza lor ...... asa ca dr.T a fost singurul care a trecut la fapte si nu am pierdut timpul deloc , chiar daca nu am ramas inca gravida , intr-un an de zile am facut multe , fata de alti 3 ani inainte la alti dr care nu mi-au facut nimic .
Fetelor va vreau optimiste , ca eu mi-am revenit azi , m-am sucit ca sa zic asa , mai fac o stimulare .....a 3-a, il sun maine pe dr . , trebuia sa il sun in prima zi de CM , dar o fi vreo problema daca il sun in a-3 -a zi , ca stiu ca stimularea o da din ziua 4 ? Hitomi tu din ce zi ai inceput?

Va pup pe toate fara nici o exceptie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata fetelor,

Vad ca s-a reparat un pic netul dar cred ca pt scurta durata. Eh, oricum astazi vine echipa sa repare.
Netul ca netul dar vad aici fete cu moralul la pamant. Pai de ce? Ca nu mai este soare? Of, of, hai iesiti din butoiase cu toatele.

Eu am fost ieri la T, aglomerat intr-adevar dar pe la 8 si ceva am terminat.

Valorile erau asa: E - 4,7, OD:18,2; 11,9; 13
OS - nu a mai scris nimic. Acum, ma gandesc eu: era ziua 10 doar si cand a vazut T asa folicul m-a intrebat daca sunt stimulata. Pai sigur ca eram.
Treaba este ca dupa parerea mea si dupa dimensiunea foliculului in z10, eu ovulez si natural. Asa cu stimulare am avut in z10 folicul de 18 dar si endometrul cam mic.
Pai se stie ca stimularea scade endometrul. Of. L-am intrebat daca nu e cam mic endometrul si a spus ca nu (?) si ca are timp sa creasca. Cand oare, in 2 zile? Cine stie. In iunie cand am mai facut stimulare, crescuse in 2 zile de la 7 la 9 asa ca e posibil sa mai creasca "ceva".
Eh, oricum, ma gandesc ca acum ovulez tot pe dreapta ca in iunie cand am mai facut monitorizare...as vrea sa "incercam si pe stanga"
In concluzie ma duc miercuri la spital asa ca Alexia ne vedem cu siguranta dimineata devreme cu ochii inca lipiti de somn!

Ana p, valorile tale sunt foarte bune, endometrul este f bun si foliculul de 19 abia asteapta sa se sparga.

Va pup mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna fetelor,
Ioana, imi pare sincer rau, cred ca este o durere foarte mare ca dupa atata timp de incercari sa reusesti sa ramai gravi si apoi sa il pierzi; oricum, trebuie sa privesti totul ca pe un pas inainte. Mult curaj!
Fetele care trebuie sa faca laparo, mai stiti ceva? Face in septembrie operatii? Ca eu abia astept sa imi vina CM ca sa il sun.
Of, nu mai am rabdare.
Dragele cu foliculasi grasi si frumosi, multa bafta.
Va pup

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

buna dimineata, fetelor! va multumesc mult pt explicatii, pt cuvintele frumoase si pt rabdarea pe care o aveti (cu mine, cel putin )!
ana_id, ceva vesti?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Neatza fetelor, am revenit de la munte unde ne-am petrecut eu cu sotiorul aniversarea a 2 ani de la casatorie. Din pacate, duminica a devenit z1 - desi eu ziceam ca vineri a fost z1, dar sincer cu sangerarea mea maro inainte de ciclu devine din ce in ce mai greu sa imi dau seama + ca m-am dereglat luna asta intr-un hal fara de hal, am avut niste dureri la ciclu...., asa cum aveam doar in adolescenta.
Anyway, la mine azi z3 si in z10 ma duc la T pt monitorizare.

Ioana, abia acum aflu si eu vestea ta. Nu vreau sa iti spun decat ca, va veni cu siguranta o zi in care vei privi toata intamplarea asta ca pe un vis urat, indepartat si vei fi fericita cu tau. Nu fi trista, trebuie sa mergi inainte si vei reusi sunt sigura!
Amely,succes la stimulare! Sa stii ca am ascultat tot ce ai spus despre Dr. T si am hotarat sa merg pe mana lui. Daca va zice ca facem laparo - ofacem si pe asta cu placere.
Raza de soare, te inteleg perfect. Cred ca T este un pic cam "depasit de situatie" (a se citi "de nr. pacientelor") in momentul de fata si pana la urma nu este nici el de fier. Eu te-as sfatui sa cumperi niste teste de ovulatie (daca nu, poti chiar si sa te duci la un centru medical pt monitorizare) pentru a te asigura ca nu ovulezi nici prin z 17, 18...
Toate celelalte fete lauravoinicu, Ariana1, claucia, ana_p, hitomi, kitty_nic, alexia28, ana_id si bafta la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata tutunareselor! Observ pe aici multe fete care nu sunt multumite de stilul domnului doctor. Asa eram si eu la inceput, dar cu timpul m-am obisnuit. Cred ca depinde de problema fiecarei persoane in parte si de rezultat. Din ceea ce am observat de-a lungul timpului va spun ca desi in aparenta lucreaza pe banda rulanta, se implica in fiecare caz in parte si isi doreste ca fiecare pacienta sa fie o viitoare gravidutza. Cand eram gravi si am avut probleme, am fost foarte multumita de cum m-a tratat. Am ajuns duminica la urgenta cu hemoragie si a venit sa ma vada, special.
Se pare ca maine o sa fie mare aglomeratie la spital, si eu o sa vin la prima ora acolo, poate o sa ma intalnesc cu cateva dintre voi.
Va pup si spor la bebei.

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata!
Fetelor,spuneti-mi va rog, unde il gasesc exact pe domnul doctor la Elias. In spital se intra usor sau mi se cer explicatii? Scuze pentru ingnoranta, dar v-am spus ca e prima oara cand ma cheama la spital.
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bafta fetelor care fac zilele astea monitorizare...va tin pumnii sus!

Eu am o dilema: daca fac stimulare, scade mult endometrul (care si asa la mine nu e spectaculos de obicei).
Daca iau estrofem (pt. endometru), nu se pupa deloc cu endometrioza, s-ar putea chiar sa-mi fac mult rau.
Daca nu iau estrofem, riscul de a nu se putea implanta o eventuala sarcina este foarte mare.
Iar Maca am inteles ca nu se ia cand faci stimulare.

Dar am sa fac totusi stimulare, fie ce-o fi, daca tot am hotarat IA. Macar de ar rezulta mai mult de 1 folicul, atat as vrea...

dulce toate fetele

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Ana_p pe dn. doctor il gasesti la cabinetul de colposcopie (la parter) si se intra pe la camera de garda; s-ar putea sa fi intrebata de vreunul gardienii de la poarta dar ii spui ca ai programare la dr.;

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Multumesc mult, Ariana 1! Sper sa ma descurc si sa ma intorc cu vesti bune. (Sorry...pentru mesajul anterior "ingnoranta"=ignoranta").
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput