Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu am dormit vreo 2 ore...mi-a fost un soooomn....

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor,
acum am reusit si eu sa va scriu, ca ieri nu mi-a mers netul.

Veronici iti urez cu intarziere "La multi ani", sa ai o sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi, cumintei si mancaciosi.

22 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by veronici

Multumesc pt.urari,ieri nu prea am simtit ca e ziua mea ,in afara de momentul in care am primit cadoul de la sotul meu. Mi-a luat o pereche de cercei "atarnatori"(pt.ca-mi doream) si surpriza: bratara pt.picior (am cautat ca disperata in concediul din Egipt si nu gagisem).Asa ca acum sunt o mamica sic !
sotului tau Alexandra !!!!! Sa fiti fericiti,sanatosi si sa va iubiti mult,mult,mult!
Cat despre varsta eu ce sa mai spun? Ieri am facut 32 de ani si nu ma simt chiar asa de batrana ! M-as fi simtit daca nu as fi fost insarcinata dar sarcina ma face sa ma simt mult mai tanara !

veronici
27+ cu doi

veronici n-ai cum sa fi batrana. atata timp cat vei avea copii mici vei fi implicit mamica tanara.

22 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

melinda25, elevitul este pe lista 3.

22 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

fetelor, va doresc un week-end placut.
eu plec maine la tg. mures, iar duminica la o nunta la medias. ma reintorc luni.

22 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

drum bun si distractie placuta...

quote:
Originally posted by m_monique

fetelor, va doresc un week-end placut.
eu plec maine la tg. mures, iar duminica la o nunta la medias. ma reintorc luni.

22 + cu

Nunta noastra

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am reusit sa va mai scriu si eu...,in sfirsit.Mi se pare ca a trecut o vesnicie de cind nu v-am scris...!

Azi am avut o zi de tot c..,ma intelegeti...!!!
Am inceput ziua prost si am terminat-o foarte prost.
Nu are rost sa intru in detalii...,ca sa nu va mai amarasc si pe voi...,si sper ca miine sa am o zi exact opusa celei de azi ,pentru ca mor de oftica sa ma vad cum ma consum pentru niste lucruri mici si pentru niste oameni neimportanti.Fata mea merita toata linistea din lume si imi pare nespus de rau ca nu ma pot controla sa nu o fac si pe ea sa sufere .
Eu sa stiti...,ca am o problema mare cu durerile si amortelile.
M-au lasat arsurile de la sine...si m-au luat miinile si picioarele.Aseara in somn ,ma trezeam si ma vaitam de durere,miinile erau amortite ...,ma masam ,adormeam la loc...,apoi ma trezeam cu un picior de sus amortit pina jos,dar ma durea de nu mai puteam...,am adormit la loc...,iar cind m-am trezit dimineata ...ambele picioare de la genunchi in jos...,amortite si dureroase ...,dureroase!
Am inteles ca este normal in sarcina si cu precadere in aceasta perioada.
Singerari nazale...,eu am din totdeauna...,dar nu foarte abundente.Daca imi suflu nasul in fiecare zi si normal cind imi fac toaleta dimineata....fac si lucrul asta ...servetelul este murdar de singe in fiecare dimineata.De cite ori ma spal pe dinti sau folosesc ata dentara ,ma umplu de singe si nu pot folosi ata in oras ca sigur m-as pata de singe...,asa de tare imi singereaza gingiile.

Cu vergeturile ...,inca stau bine,nu stiu daca din cauza cremei pe care o folosesc zilnic sau a faptului ca beau multa apa...,dar nu am nici pe burtica si nici pe sini.Mie nu mi-au crescut sinii deloc,deocamdata folosesc aceleasi sutiene pe care le aveam si inainte.Miinile si picioarele mi se umfla ziua...,dar in limita normalului...,ma incalt cu aceleasi incaltari pe care le purtam si anul trecut,port acelasi numar la pantofi.

La multi ani cu intirziere si cu scuzele de rigoare VERONICAI!!!
La multi ani,cred ca sint ultima...,sotului lui ALEXANDRA!!!

Incerc sa ma relaxez putin ca sa adorm linistita si sa visez frumos ,ca aseara m-am tot certat in somn cu o persoana care nu-mi este draga deloc si va dati seama ...,dimineata cind m-am trezit...,ca imi venea sa adorm la loc numai ca sa o iau si la bataie...,tot in somn,binenteles!!
Am facut niste peste la cuptor si nu avea nici un gust....,exact starea mea...,ce sa mai',miine este o noua zi si sa speram ca totul va fi bine.
Azi am primit si cosmeticele lui bb prin posta si le-am tot mirosit pe toate...,imi plac la nebunie.Cred ca miine am sa merg sa iau si lenjeria de patut desi patutul nu l-am achizitionat inca...,dar curind o vom face.Am vazut o lenjerie drguta foc ,din bumbac ,cearceaf de pat,pilota,perna si aparatori patut...,150 lei noi.Baldachin am sa fac eu cu mina mea...,ca nu-ti trebuie scola ...,numai sa gasesc voal imprimat pentru copii si ma apuc de treaba.
Suport de baldachin ,nu prea am vazut...,dar o sa caut.

ROXANA,m-as bucura s-o vad pe MIRONA si daca poti ,eu iti las nr meu:0723.641.550.
Va las ,ma duc sa ma mai calmez si sa fac nani.

dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor......uite il las pe sotiorul meu sa va multumeasca.....:"multumesc tuturor pentru urari,va doresc sa aveti o nastere usoara si sa va bucurati de bebei,salutari si la tatici(ca doar si ei au participat la bebelini),sunt fericit ca alex a gasit forumul asta ca asa nu ma mai streseaza pe mine,,glumeam,ii face bine atunci cand vorbeste cu voi,noapte buna,Marius"
V-am spus eu ca-i arat ce felicitat a fost de voi....ia uite asta ar fi una ..sa intre si tatici sa vorbeasca intre ei.....
Eu am intrat sa va spun noapte buna si ca maine iar o sa va scriu in ritmul ala intarziat dar decat deloc e bine si asa......
Dandusica..intentia conteaza..........important e ca ai facut-o....nu conteaza ca ai fost ultima.....
Da apropo de numerele de telefon....nu ziceati ca le punem undeva in mail?....sa-mi spuneti ca sa vi-l las si eu.....
Gata am plecat la culcare.....maine e ultima zi si vine weekendul........pupici la toate si noapte buna....sa visati frumos...

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata tuturor
sper ca ati dormit mai bine decat mine, nu de alta, dar eu nu am prea reusit. am asteptat cu nerabdare sa vina dimineata sa mergem la dr, sa vedem daca e bebe bine, sanatos, si nu in ultimul rand daca e bebe sau bebelina.
va scriu cand ma intorc.

chris 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, gravidutze!!!

Azi dupa-masa merg si eu la eco!!! Abia astept, ca mi-e un doooor de mutrita lui bb!
Madaluta, cum a fost ieri la eco morfologica? Hai cu vesti!
Alex...asta-i pentru Marius: "Multumim muuult pentru urari! Cred ca si sotul meu e la fel de fericit ca si tine ca am gasit forumul asta!!!" Da, ar fi o idee sa vorbeasca si taticii...sunt foarte curioasa ce-ar iesi!
Dandusa, iar te-a suparat vreun/vreo incompetent/a??? Iti doresc o zi mult mai buna azi decat ieri atunci! Iar in ceea ce priveste vergeturile...din pacate am ajuns la concluzia ca nu conteaza foarte mult cantitatea de apa bauta sau crema folosita...Eu beau CEL PUTIN 2 litri de apa/zi, iar crema nu-ti spun...insa asta mi se pare un fel de "frectie la picior de lemn"...e genetic...exact unde a avut mama vergeturi, exact acolo le-a facut si sora mea cand a fost gravi, exact acolo le am si eu...so...despre sangerarea gingiilor...Ce pasta de dinti+apa de gura folosesti? Eu iti recomand sa iei de la farmacii una medicinala cu apa de gura aferenta...sa stii ca pe mine m-a ajutat...inca-mi sangereaza gingiile, dar nu asa abundent, iar gingivita mea de sarcina s-a ameliorat mult, cam la o luna dupa folosirea acestei combinatii! E mai scump intr-adevar, dar merita!
Simo, pe unde esti? Ai venit din concediu???? Hai, da un semn de viata, ca tre sa ne apucam de !

Va urez la toate o zi frumoasa, relaxanta si racoroasa...Pupici!

Oana 21+

Mergi la inceput