Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana am citit si eu povestea nuntii voastre. Sper sa am si eu timp zilele astea sa o scriu pe a noastra.

Am luat pozele, sunt frumoase, daca era si Clau mai gras era totul perfect.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Krelia, CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza, eu va urez de pe acum (fiindca maine dimineatza plec la mare )
CASA DE PIATRA SI NUNTZI DE POVESTE!
Multa fericire, noroc, sanatate si belsug sa avetzi in camin!

Gio, ati fost minunatzi... Tu ai fost o frumosa si ai avut o coafura ff frumoasa... cu florile acelea in par. Erau naturale, nu-i asa? Avea dreptate coafeza ca si-ar fi pierdut din farmec daca adaugai voal...
Mia- placut mult-mult poza "s-a spart jumbo" .
Casa de piatra inca o data!

Dianette, multumim, pt articol. Eu l-am printat si il voi citi acasa, fiindca e deja prea tarziu si abia astept sa ajung acasa (ca sunt inca la birou..)

Hai, va pup si va urez wk placut, frumoaselor.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ah..stiam ca am uitat ceva...
Ooana, acus ma duc sa printez si povestea nuntii tale. M-a facut curioasa Alynutza. Abia astept sa-mi pun net acasa sa va pot vedea mai des..

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna seara din vastele apartamente, pline de flori, de servicii de farfurii, de microwave-uri si de o mare "PLASMA" ...da da...PLASMA LCD - cadoul de la nasi!!!!! - va spun ca am "comis-o" azi la ora 13 ..si uite asa...fuse si se duse!!!

Cum? Cu multe flori, cu pupaturi, cu grimase-n coltu' gurii cand auzeam "stai asa, mirele mai la stanga, mireasa zambeste..etc"...cu nervi k nu mai termina tambalagiu' ala de lautar odata!!!, cu sampanie, cu bomboane, cu sampanie, iar cu pupaturi, confetti, orez si...cine mai stie....

Per total, cele 10 min (da-urile + pupaturi + sampanie) sper sa fi fost frumoase, sper sa se fi simtit ok toti cei prezenti (atat cat te poti simti de bine la o kestie relativ oficiala..) si...sa spargem gura TARGULUI ...pentru o mare perioada de timp ... de duminica incolo

ma doare spatele..si mie- somnik....ma duc langa sotul MEU!!!!

V-am pupalit si....astept urari in continuare

edit..ca sa nu par nesimtita in okii vostri - multumirile sunt d ela sine intelese si vi le adresez cu tot sufletul!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ete la ea ce fitzeeeee....minte sa stiti! N-a fost nervoasa si lautarul ala era asa de nebagat in "zeama" incat nici nu se auzea! Au fost FRUMOSI...doi copii frumosi si indragostiti! Si...pushi pe glume!
M-am luptat pentru fiecare centimetru de spatiu DAR rezultatul sunt 100 de poze frumooooaseeee foc..cu asa protagonisti, nici nu-i de mirare! Cumi...platesti asigurari medicale pentru dureri de gat(Viena, civila...mai am biserica si restaurant...de doua ori)!

Acum TRECUTUL se retrage la odihna caci avem nevoie de prospetime!!!

Sa fiti fericite, zambitoare si iubite, dragele mele! TOATE!

Pupi

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

desi am mai spus-o, o sa o mai spun inca o data:
kreliutz casa de piatra!

de abia astept sa ne povestesti mai pe larg si cu detaliii multe multe!
la fata si noapte buna!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Krelia, iti doresc CASA DE PIATRA si toata fericirea din lume am strans-o intr-un plic si ti-am trimis-o tie!

In acelasi timp vreau sa multumesc(desi este cu intarziere de vreo luna si ceva) tuturor miresicilor si doamnelor pentru urarile facute!!!!
La noi este o situatie un pic mai speciala si din cauza asta ne gasim scuze pentru intarzierea cu multumirile!!!!!

Incerc sa fac un album cu pozele de la nunta noastra si o sa va arat si voua...in primul rand ca o multumire foarte mare pentru Adi(Radu 300), caruia ii voi ramane recunoscatoare toata viata. Este o persoana care in primul rand se respecta, profesional vorbind, si isi respecta si clientii! Eu zic ca a facut o treaba buna cu noi

Nu in ultimul rand vreau sa urez tuturor miresicilor CASA DE PIATRA si toata fericirea din lume la ele in suflet si camin sa fie!

Salutari din Montreal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by krelia

Buna seara din vastele apartamente, pline de flori, de servicii de farfurii, de microwave-uri si de o mare "PLASMA" ...da da...PLASMA LCD - cadoul de la nasi!!!!! - va spun ca am "comis-o" azi la ora 13 ..si uite asa...fuse si se duse!!!

Cum? Cu multe flori, cu pupaturi, cu grimase-n coltu' gurii cand auzeam "stai asa, mirele mai la stanga, mireasa zambeste..etc"...cu nervi k nu mai termina tambalagiu' ala de lautar odata!!!, cu sampanie, cu bomboane, cu sampanie, iar cu pupaturi, confetti, orez si...cine mai stie....

Per total, cele 10 min (da-urile + pupaturi + sampanie) sper sa fi fost frumoase, sper sa se fi simtit ok toti cei prezenti (atat cat te poti simti de bine la o kestie relativ oficiala..) si...sa spargem gura TARGULUI ...pentru o mare perioada de timp ... de duminica incolo

ma doare spatele..si mie- somnik....ma duc langa sotul MEU!!!!

V-am pupalit si....astept urari in continuare

edit..ca sa nu par nesimtita in okii vostri - multumirile sunt d ela sine intelese si vi le adresez cu tot sufletul!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Kreliutz inca o data CASA DE PIATRA si o nunta frumoasa alaturi de cei dragi !!! Sa ai parte maine de una din cele mai zile !!!
Si tuturor miresicilor de maine o nunta ca de basm si CASA DE PIATRA!!!!!CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Giova felicitari pentru nunta!!!! M-am uitat pe poze. Ati fost superbi!!!! Foarte frumoasa rochita ta si mai ales coafura. Inca o data felicitari pentru nunta si CASA DE PIATRA !!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

buna dimineatza si bine v-am gasit!

se pare ca zilele astea o sa am niste emotii mai mari ca mine!
marti sau miercuri vine mama mea acasa dupa aproape 1 an! de abia o astept sa vina sa o strang in brate si sa ii povestesc despre cum ne-am organizat nunta si sa ii arat rochita si tot ceea ce am luat pana acum!
de abia astept!!

la fete!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput