Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Catalina - wow, ce bebe mare ai!!!! Al meu avea aproape 300 de grame la 19 sapt.+ 3 zile. Se vede treaba ca o sa ai un baietel . Sper ca acum te-ai linistit si tu si-o sa te bucuri de sarcina in continuare fara sa te mai sperii cand se mai face burtica guguloi

Aelita si Oana - dragele mele imi pare tare rau ca v-am facut pofta cu galustele cu prune. Va spun sincer ca eu poftesc la orice vad intr-o poza si mi se pare mie buuuuun. Daca gatesc eu ceva, gata, se duce si pofta . Aelita, toate retetele pe care le-am gasit eu (baga pe google un 'galuste cu prune') se fac numai cu prune proaspete. Aparent nu sunt greu de realizat numai ca cica-s cam migaloase.

Monu - eu zic ca e ok. Saptamana urmatoare vei fi in 15 saptamani, deci foarte bine pt TT. Dar la eco ti-a zis ca ar fi indicat si TT? Nu de alta, dar eu l-am intrebat pe Iosup la 14 sapt si mi-a zis sa nu mi-l fac , ca nu este cazul.

Cellya
- ai nimerit unde trebuie. Bine ai venit!!! Trebuie sa ne dai datele dale ca sa te treaca cineva pe lista. Sarcina usoara in continuare!

Mediterana si celelalte fete care sunteti practicante de sport, ma bucur mult pt voi!!! Tare mi-as fi dorit si eu sa fiu o fire mai sportiva. Dar dupa ce nasc si ma recuperez chiar am de gand sa-mi schimb stilul de viata, ca deja simt apropierea de varsta minunata de 30 de ani

ALINA 21+

Mergi la inceput

Mai fetelor, de ceva timp tot vreau sa va intreb. Voua nu vi se pare ca parca gravidutele din afara tarii sunt mai relaxate decat noi? Si ca noi ne stresam la fiecare strangere de burtica si durere care ni se pare nu-stiu-cum? Si tushti la eco, hop la doctor. Pe cuvantul meu ca parca noi suntem toata ziua la doctor si la ecografii. Acum, sa nu credeti ca nu ma includ si eu majoritatii (fibromul descoperit la ultima eco parca imi sta pe creier rau de tot, oricat mi-ar zice toata lumea ca nu e cazul sa-mi fac griji). Si le rog pe viitoarele mamici mai relaxate sa nu se supere pe mine. Dar, zau, spuneti-mi voi daca mi se pare...

Promit ca daca mai mult de 2 gravidute imi zic ca sunt ma duc si ma culc, si ma potolesc cu astfel de idei

ALINA 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Salina ...ziceam mai devreme ca mie mi-ai facut o favoare caci mananc putin si nu am pofta. Si ce crezi!?..tocmai a intrat platoul cu galuste de prune de 5 minute pe usa . Am papat putina supa de rosii si acum astept sa se mai faca un pic de loc ca sa trec la delicatese. Asadar pupici de multumesc .
Aelita si eu stiu la fel...galustele de prune doar cu prune proaspete ca sa aiba ceva mai mult lichid in interior. Altfel ar fi cam seci banuiesc.

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput

Salina nu stiu daca neaparat cele de dinafara tarii sunt mai relaxate in general sau doar in cazul grupului nostru. Ce este intr-adevar observabil cu usurinta este ca intr-adevar in randul gravidutzelor de aici bate un vant de paranoia (cum ma amuza cineva acum ceva vreme). Oricum este stiut ca perioada sarcinii este perioada starilor contrastante si ca un echilibru emotional precedent sarcinii aduce cu sine echilibru si in sarcina. Eu recunosc cu mare uimire ca desi ma asteptam la stari de sensibilitate excesiva sunt excesiv de calma si linistita. Aproape ca nu ma recunosc...m-am enervat doar de 3 ori in 4 luni(dar rau de tot) m-am intristat de doar 2 ori (si astea au durat pret de cateva ore). Si in rest o stare constanta de bine...cu atat mai mult cu cat in perioada asta mandrul meu a fost "deportat" la bucuresti cu munca si practic am ajuns sa traiesc singurica si cam asa se prevede si in viitor. Asta este...culmea este ca eu il sustin si pe el in privinta asta caci el pare mai daramat de situatie. Mi-e uimitor caci in mod normal as fi amarata nevoie mare si totusi nu este asa(eu sunt o persoana usor inclinata spre nervozitate si irascibilitate)...zambaresc mai tot timpul si iau fiecare zi asa cum vine. Intotdeauna am vazut femeile gravide ca fiind de o frumusete deosebita si mi-am imaginat ca voi fi cea mai fericita in sarcina...se pare ca mi s-a indeplinit viziunea.

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput

Draga Oana - norocul tau ca nu esti din Bucuresti ca altfel te invitam la o plimbare . Cu o galushca-doua in buzunar, de pofta, deh!!! Dar esti fenomenala!!! Cine te iubeste atat de mult de-ti executa toate poftele asa prompt??? Ca ma omori. Nu stiu daca ma insel dar am impresia ca si tu esti o mare, mare pofticioasa (desi arati tare bine!)

Fetelor, va rog sa nu va suparati ca am deviat de la subiect! Da' io n-am noutati cu eco si cu altele...dar nici departe de voi nu pot sa stau! Ma bucur sa citesc randurile voastre cu vesti bune!

ALINA 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

BUNA FETELOR! EU SUNT MAMICA DIN AFARA TARII SI CRDETI MA CA MA STRESEZ DE MAMA FOCULUI DAR AICI NU I CA CASA. VREI L AMEDIC,OK. DAR FARA PROGRAMARE NU TE IA NIMENI IN SEAMA.EU DE FIECARE DATA CAND SIMT CEVA NOU IMI SUN O PRIETENA DIN ROMANIA CARE E MAMICA. DIN CEEA CE AM CITIT AICI MI AM DAT SEAMA CA TOTUL E DIFERIT FATA DE CUM E ACASA. DE EXEMPLU EU NU AM REZULTATUL DE LA TRIPLUTEST. REZULTATAULE LA MEDICUL MEU SI NICI NU MI L A ARATAT. L AM INTREBAT EU CAND AM FOST LA CONTROL DACA E TOTUL BINE SI MI A ZIS CA DA. SI ATAT. LA ECO LA FEL . MI A ZIS CA E BEBELINA E BINE SI GATA. M AM UITAT EU PE FISA DE LA ECO DAR NU AM INTELES MARE LUCRU IAR MEDICUL NU MI A ZIS NIMIC DECAT AC E BINE SI GATA. DE ACEEA VREAU SA MERG SA FAC O ECO LA O CLINICA PRIVATA SI IN FELUL ACESTA POT SA L INTREB RU PE MEDIC TOT CE MI TRECE PRIN CAP.

VA PUP DULCE.

irina 20 + MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Salina ma faci sa zambaresc. Poate n-o fi mult si ne vedem...candva s-o organiza si intalnirea si am sa fac tot posibilul sa ma perind prin Bucuresti...cu cate ceva in buzunar ptr toate burticile. Ups...poate tre sa vin cu plasele .
Sarut'mana ptr aprecieri.
Recunosc ca sunt norocoasa in privinta gatitului...nici inainte nu ma omoram cu el dar acu nici nu ma ating...o am pe "ma mere" care ma rasfata in privinta asta, imi gateste si mi le trimite acasa si apoi si pe socrela mea la care mai alerg din cand in cand. Sunt de parere ca daca se poate deocamdata as fi fleatza sa nu primesc...sunt sigura ca am o viata plina de gatit in fata asa ca nu ma grabesc(precum imi zicea si fabuloasa mea socrela)
Cat despre pofte...ce n-as da sa fie precum zici...rar aveam pofte inainte si acum parca la fel. Doar in primele 2 luni laolalta cu greturile mai apareau din neant si pofte si mancam cu toata fata...ah...ce vremuri!!!
Deci sa tin minte...cand vin la Bucuresti...cu galusca in buzunar

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Pupici pe burtici!
Catalina, felicitari pentru rezultatele bune de la eco morfo si pentru bb grasut.
Am vazut ca scriati de kilogramele luate pana acum. Eu am plecat de la 56 de kg si acum am tot 56kg Am fost ieri la dr de familie si m-a cam certat ca nu am luat in greutate, dar daca stau sa ma gandesc eu am slabit in primele luni 3 kg pe care le-am pus la loc. Deci am luat totusi ceva in greutate. Oricum bebe sa fie bine, ca pe urma or sa vina si kilogramele.
La capitolul pofte, eu as manca intr-una ciorba de burta cu bureti in otet.
In ceea ce priveste intalnirea pe care ati propus-o, eu ma gandesc ca ar fi bine sa o facem dupa 15 sept ca sa se intoarca toata lumea din concedii. Trebuie sa recunosc ca sper ca pana atunci sa imi dea si mie dr voie sa ma plimb putin ca sa vin si eu la intalnire.
Ce ziceti de data? Haideti sa discutam daca va convine sau nu, ca dupa ce ne punem de acord sa mai ramana ceva timp ca sa vada toate fetele care vor sa vina la intalnire.

Vine barza
diverse aranjamente nunta
18+ George Anelin

Mergi la inceput

Kateryna ptr mine suna bine...dupa 15 sept chiar spre sfarsit caci nu as vrea sa merg pe calduri in Bucuresti...de bine de rau voi sunteti obisnuite dar ptr mine lipsa de aer si caldura din Bucuresti sunt crima curata.

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Dupa o alergare la oftalmolog (imi schimb carnetul de conducere in sfarsit pe adresa de acasa ca amenda e mare) si una la medicul de familie sa las ceva dulce ca sa nu am pb la prenatal, am revenit acasa unde planific sa zac pana vine tati. Dar numai dupa iaurtul de baut rece la care am visat tot drumul.

Monu, eu am facut triplul test (adica analizele de sange) in dimineata de dupa eco. La eco mi-au completat o fisa pe care mi-au dat-o si cu ea m-am prezentat la analizele de sange. Dar cred ca nu mai departe de a doua zi se poate.

Salina, ai mare dreptate, "stranierele" sunt mult mai relaxate. Eu lucrez numai cu straini si vreau sa iti spun ca anul trecut trei colege au fost gravide (deja se glumeste la mine la munca ca daca vrei un bebe sa vii in romania ca e ceva in apa ... probabil plumbul are efecte benefice in sensul asta ;-)). Zburdau pe la munca si de lipsit nici atat. Super relaxate. Si nu numai gravide, si dupa in cum se purtau cu bebeii si cred ca se transmite si copiilor starea asta. Pai cum sa ii cer io minunii mele sa fie relaxat si cu fatza la mine sa ii vada nenea doctoru' inimioara mai bine cand ma'sa bocea pe masa de eco si pana atunci ii daduse doza dubla de adrenalina.
Acum intr-adevar, cum ziceti si voi, m-am mai linistit. Parca chiar am inceput sa cred ca voi avea un copil. I-a prins dl dr o poza asa cu manutele in fatza, ca si cum le avea sub cap, dormea.

Hai va pup si mai vorbim

Cata 20+

Mergi la inceput