Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
Helenutza23 spune:
Messa ala e culcushul, sa stea bb pe moale
. in plus poate avea si rol de plapumioara la iarna, pana iese el "in lume". las' ca'i bine.
si eu zic de mine ca asta nu e burta de gravi e burta de grasa, dar imi place
oricum nu am fost niciodata "plata" ![]()
Oana bine ai revenit din concediul cu peripetii.
14+
leyla spune:
Eu am o colega care a avut vreo doua saptamani la incepututl sarcinii o eruptie de toata frumusetea, se scarpina saraca de nu mai stia de ea. Dupa ce a ajuns la doctor i-a recomandat Claritine si i-a trecut imediat.
Leyla 24+
quote:
Originally posted by biadamin
buna fetelor, eu nu va scriu f. des, dar va citesc in fiecare zi.
felicitari tuturor celor care stiu sexul bebelului lor.
eu vroiam sa va intreb daca careva dintre voi a avut alergia la ceva, sau urticare? mi-au iesit pe piele niste bubite si ma mananca de numai pot, de la farmacie mi-a zis ca e urticare si mi-au dat ceva pastile, dar nu stiu ce sa zic....
i s-a intamplat cuiva?
mersi,
va pup20
bia
leyla spune:
Mie mi-a mai recomandat pe langa Rennie, Dicarbocalm. Eu am gasit la farmacie un produs similar (de fapt este tot dicarbocalm dar fiind un alt producator de cheama Bi-carb) care-si face treaba de minune.
Leyla 24+
quote:
Originally posted by adela2006
biadamin
catalina daca iei renni sa-mi spui daca are vreun efect ca ma omoara si pe mine arsurile seara
somn usor , pe maine19+
alexandra
oana_bucur spune:
Biadamin...eu folosesc mai nou carbunele medicinal si bineinteles laptele care e pansament gastric. Dicarbocalm-ul nu isi prea facea efectul la mine.
Eu si Noi
17+
anis spune:
Buna burticutze...
Ne-am intors din vacanta.A fost super.Nu ne mai comparam nici cu bulgarii din pacate.Litoralul nostru e un jeg fata de ei.
A fost super si cu burtica si cu asta mica ,chiar ok.Am realizat ca noi romanii suntem tare stresati.Am vazut la francezi ,nemti, nordici, la plaja cu bb mici de 2-3 luni, gravide o gramada..relaxati..
O sa pun poze..am stat 11 z..dar as mai fi stat 1 luna.
In rest m-am simti f bine , am scapat si de vesnicile mele arsuri...exact ca si la Ingrid.
Maine vreau sa ajunng la dr , ca asa ramasese sa ma duc la el dupa ce ma intorc
Pupici si trebuie sa va citesc din urma.
AniS
18+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Biadamin..am prins sa citesc ultima pagina.
Eu am facut alergie la augmentin (antibiotic) si mai fac si la praf.Nu e indicat nici un fel de medicament antihistaminic, gen Claritin.Doar o solutie de dat pe bubite ca sa calmeze mancarimile.
AniS
18+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Messa spune:
oana_bucur, creepy povestea cu cabana
am sa ma feresc sa te supar vreodata
![]()
Helenutza23, si eu zic ca poate tine de cald si e pe post de amortizor colacul cu pricina, in caz ca nu-s atenta si ma lovesc, dar e un colac generos, marisor... cum scap eu de el pe urma? Hm...
leyla, e voie Claritine in sarcina? Eu am inteles ca nici un medicament impotriva alergiilor nu e indicat... asa cum zice si anis.
anis, ceva poze de la marea bulgareasca ai sa ne arati? 
biadamin spune:
buna fetelor si multumesc pt. raspunsuri.
de ieri mi s-a extins urticarea de nu am dormit toata noapte. azi de dimineata am fost la medic dar...tot pt. nimic. am ajuns la concluzia ca aici in Spania medicii sunt niste inutili
(de fapt asta stiam dar de cand am ramas insarcinata nu incetaza sa ma uimeasca).
mi-a dat niste pastile si o crema, mi-a spus ca se poate sa ma fi muscat o insecta si sa fi facut alergie de la intepatura si sa am grija ce mananc in urmatoarele zile ca sa nu se exinda mai tare....[:D. ajung la servici si ma uit pe prospect, cand .....

nu se recomanda administrarea pe perioada sarcinii....deci nu stiu ce sa mai zic.in final nu am luat nimic astept sa vad...
20
bia
oana_bucur spune:
Mandrelor...mi-a trebuit o jumatate de zi ca sa citesc din urma. Desi ma bucur ca s-a incheiat episodul disputei mi-a dat un usor gust amar.E bine sa se inteleaga ca sub semnul sinceritatii si liberei opinii se merge pe ideea discutiilor chiar contradictorii dar asertive nicidecum agresive. Oricum, din psihoterapie stiu ca persoanele care devin agresive in sustinerea unei idei sunt de fapt cele care au o problema reala corelata cu problema in discutie si o mascheaza in tirul vis-a-vis de altcineva.
Messa jos palaria...m-ai facut sa zambesc de nenumarate ori cu placere.
Ce presupune bila neagra?
Miha, Mariana, Mamioana bine ati venit printre noi. Mariana te invidiez pentru echipa de acasa.
Gio, Sim exemplele de intelepciune ale fetitzelor voastre m-au facut sa rad cu lacrimi. Sunt niste fabuloase...le-am notat. Sa ne mai spuneti...
Va pupacesc pe toate caci v-am simtit lipsa.
Eu si Noi
17+
maria_irina spune:
buna mamici! am vrut sa va salut si sa va pupicesc ! noi suntem bine. anastasia danseaza toata ziulica ca am inceput sa ma intreb ea cad mai doarme ca sa creasca? am visat o intr o seara si e asa de frumoasa !!!printesica lu mami........dar nu mi am dat seama cu cine seamana(dintre mine si tatal ei) insa mi s a parut mie ca ar semana cu fetita angelinei jolie! poate intr o viata anterioara oi fi fost iubita lui pitt!!!!
BIADAMIN, cata dreptate ai cu medicii din spania....si eu am ajuns la concluzia ca sunt cam.......nu stiu eu prea bine cam de cate ori treb sa mergi la medic in primele trimestre de sarcina dar cred ca nici cum m au chemat pe mine. pai am fost o data cad fetita mea avea 11 saptamani si apoi am mai fost cand avea 19 si atunci mi au zis ca am placenta jos inserata. daca in acest timp se intampla ceva din cauza asat? pt ca eu nu am stiut si recunosc ca ama mai facut ceva efort ca am zis ca e bebe mic si ca nu am nici o problema. iar acum mai am programare la sfarsitul lunii septembrie.....asat la mediculk ginecolog ca la ecograf nu mi a facut programare. si daca nu i ziceam eu ca vreau sa mi faca si analiza a secretiei cred ca nasteam ca ei nu aveau nici un gand.siuite asa am ajuns la jumatatea sarcinii iar eu habar nu am acum stau cu secretia. cei drept nu am nici o problema...nu simt mancarimi sau usturimi insa am mi s a schimbat culoarea si nu stiu daca e normal.
va pup si sarcini usoare si bebelusi frumosi si sanatosi va doresc!
irina 20 +
MARIA-ANASTASIA