Nasici de 2006 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 9
zidulet spune:
Buna dimineata!
Va multumesc pentru raspunsuri. Voiam sa aflu din alta parte obiceiurile din zona, pentru ca daca ii intreb pe fini ei o sa zica ca nu trebuie sa facem nimic:). Am discutat o data cu ei asta si ne-au asigurat ca va fi o nunta 'normala', fara lautari si scosul voalului, cu cat mai putine sarbe :), dar tocmai ce ne-au anuntat ca ne-au laut cadou de nasi.. Ei bine asta inseamna ca daca ei s-au tinut de obicei, pai atunci la fel trebuie sa fac si eu.
Ma gandeam sa-i cumpar voalul si/sau coronita, eventual un parfum pe care stiu ca si-l doreste..
Oare e suficient?
Buchetele cine le ia? Banuiesc ca mirele... Sau nasul? Eu nici n-am vrut buchet (din nou, nu sunt obisnuita cu asa ceva) dar mi-a zis ca nu se poate nasa fara buchet la ei.
Cat despre rochie... in weekend ii cumparam costum la nas si apoi ma voi ocupa de mine ca sa ne potrivim cat de cat :). O sa umblu prin oras putin si daca nu-mi gasesc nimic, o sa-mi cos la croitoreasa.
Sa stiti ca pun poze cu mine cat de curand! M-am hotarat!
O zi minunata va doresc!
lgireada spune:
Cred ca mai degraba invers, iti cumperi/ cosi tie ceva si apoi iti asortezi sotul, ca e mai simplu de gasit combinatie de camasa + crata decat invers ... parerea mea.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
zidulet spune:
De acord, asa voi si face - dupa rochia mea voi asorta camasa + cravata sotului. Doar ca incepem cu costumul lui. Stiu sigur ca nu-l luam negru - de aia zic ca dupa costum ma ocup de mine.. Ca n-o sa-si ia costum maro si eu rochie mov :))..
Da nu cred ca va fi asa pb ca vrea sa-si ia ceva gri-petrol si asta e destul de neutru. Sa vedem acuma ca stiti cum e cu socoteala de acasa..
dana_ene spune:
Zidulet, pai atunci SPOR LA PREGATIRI !
Uite care sunt atributiile nasilor la noi:
- lumanarile
- taxa la biserica
- voal + diadema/coronitza mireasa
- bijuterii mireasa
- parfum/deodorant + farduri + ruj + oglinda (la gatitul miresei)
- esarfa/palarie (la dezlegatul miresei)
- poseta (la dezlegatul miresei)
- turta miresei
- darul in bani
- cadou de cununie civila (nu neaparat)
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dadi_t spune:
Cris, super toaleta alba....Si rochia este fitoasa si sunt sigura ca modelul e pus in evidenta imbracata(rochia)!
Daniela, multzam fain....oricum m-am simtit intradevar superbine.....Nu-s obisnuita sa ies in evidenta intr-un anturaj.....de data asta insa mi-a facut chiar placere!
Ucuca...cred ca ai gresit topicul...dar oricum ne-am delectat cu pozele de la nunta.....wow cw buchet superb ati avut....asta apropo' de buchetul meu...pt care am plans....
Zidulet, la intelegere cu finii noi am luat asa:
-voal+diadema
-trusa de machiaj(care continea inclusiv oglinda)
-parfumul favorit al miresei
-esarfa pt legatoare
-lumanarile si buchetul miresei
-turta miresei
- ,,spaga'' la preoti ...nu taxa, care e modica si a fost platita de fini
-si suplimentar darul de cununie
Blanca...bafta la cumparaturi,,,si mai alres la rochita....abia astept sa vad ce alegi...pana acum esti ...stilista de top....Sa-ti traiasca crestina, sa va bucurati si voi alaturi de parinti de evolutia si realizarile ei in viata!
Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Laura B spune:
Am admirat si eu (cam pe furate, ca stau tare rau cu timpul) pozele, fetele si rochitele, toate care mai de care mai frumose!
Am inceput sa am si eu emotii, pentru ca se apropie evenimentul si timpul zboara mult prea repede. Am insa deja cateva "realizari": rochita mea de seara si cea a Dianei. Duminica i-am gasit si pantofiori fetei mele; au ramas incaltamintea pentru mine si hainele lui Andrei.
Daca vrei sa vedeti rochitele noastre, intrati aici:
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/laura00ro/album?.dir=a54bscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//ca.photos.yahoo.com/ph//my_photos
(primele 3 poze sunt cu rochia pe care vrea sa si-o faca mireasa si cu pantofii ei; nu se "vede" clar din fotografii, dar si rochiile noastre sunt tot lungi).
Laura
dana_ene spune:
Laura, e superba rochitza ta. Si-mi place foarte mult si poseta.
Iar Diana va fi o adevarata printesa cu rochitza ei.
zidulet spune:
Buna dimineata,
am primit 'cadoul de nasi' - un set de pahare de crystal. F. frumos din partea lor. Eu una incep sa ma bucur ca voi fi nasica! Am discutat iar cu ei, acelasi raspuns:) - noi nu vrem nimic, fina nu vrea taraboi nici cu oglinda, nici cu voalul.. Cred totusi ca o sa-i iau parfumul preferat ca stiu ca si-a dorit un parfum nou de mireasa, dar i s-a parut prea scump si atunci a renuntat la idee. In plus de asta o sa achit biserica, lumanarile si.. darul. Ieftin nu vor fi toate, daca te gandesti la drum, cazare, gateli.. dar tocmai ce am zis ca ma bcuur, nu? :)
Multumesc de sfaturi, acum mi-am facut o idee si pot sa decid in cunostinta de cauza :).
V-am pupat! Sper sa imi fac nitel timp sa pun niste poze cu mine sa ne cunoastem mai bine!:)
O zi buna la toata lumea!
claujro spune:
Am pus poze cu rochia si pantofii. Buchetul va fi din trandafirasi galbeni... iar parul am sa mi-l tund saptamna viitoare (nu prea ma impac cu ideea de coc).
http://good-times.webshots.com/album/554111331HEYoNZ
Edit: pozele sunt facute cu telefonul si nu sunt prea grozave..
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 9 luni si de fetita 1 an
Poze Mara si Matei
Poze Praga
dana_ene spune:
Claudia, iti sta !
Imi place mult rochitza. Ochisem si eu ceva asemanator , dar numai dupa ce deja imi cumparasem rochitza.
Iar buchetelul se va asorta, desigur.
(Cred ca-ti va sta bine si cu coc.)
Buchetul meu va fi din trandafiri portocalii. Sper sa iasa bine...