Nasici de 2006 ! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Gata am facut-o si pe asta a fost super, am pus si poze in albumul noi doi de la semnatura.

Va pup si spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Rodica, asa cum ma asteptam, ai fost SUPERBA !
Mi-au placut ambele toalete .
Si nasul a fost foarte chipes, iar Stefanutz, ce sa mai spun ?... UN DULCE. De multe ori parea asa de nemultumit de toata agitatia din jurul lui, nu-i asa ?
Chiar si eu sunt curioasa cum va reactiona Oana.
Mi-a placut foarte mult si cum a fost decorata biserica (catedrala, ce a fost ?) luate de sus sunt de milioane .

Sicuta, sper ca vei reusi sa ne arati poza. Chiar m-ai facut curioasa.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

rodi super faine pozele si tu ai fost tare frumoasa mi-a placut tare mult cum ti-a stat cu ochitza rosie

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Salutici nasici!
gata am ... gatat si noi nunta!

Nunta a fost super reusita ....asa spun ...gurile rele(de data asta bune). Eu m-am simtit cum nu se poate mai bine, desi ziua a inceput deplorabil. Coafura nu mi-a reusit decat la spate, buchetul meu am vrut sa-l refuz, dar nu mai aveam timp sa-mi faca altul ....si am intrat intr-o criza de timp fantastica...M-am imbracat efectiv la nimereala....la salon m-am uitat si eu cum imi sta rochia....
Muzica a fost buna, mancarea prea multa(dupa barfe), dar de calitate....Am primit multe felicitari de la nuntasi cum ca.... n-au mai intalnit asa nasica vesela si atenta cu toata lumea!S-a umflat pipota in mine....Mirii au fost frumosi tare, dar ...pluteau... cred ca nici nu realizau ce li se intampla.....
revin cu detalii , daca e nevoie...

poze am pus doar cateva... dar revin in forta dupa ce le primim pe cele profesioniste....

Poze nasi 2006 !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Of! Greu subiect rochia asta de nasa. Am fost acum 2 zile cu sotul meu la Picasso sa alegem material... eu am ajuns prima, am ochit cateva culori de tafta pastelate...ajunge si el...si zice: asta nu, asta nu, iti trebuie ceva mai inchis, imi tot arata bordo-uri, eu ca nu, nu ma imbrac in bordo, vreau sa fiu o nasa mai "altfel" ...Imi gaseste pana la urma un material care era 3 milioane metrul! Hait! Ca nu-i de noi, mie imi trebuiau 3 metri...va imaginati!

Pana la urma, magazinul inchidea, croitoreasa ne astepta ca tb sa plece la doctor apoi si pe fuga am luat un material bordo pentru fusta si unul bordo cu niste flori cusute pe el pt top. In total au fost 7.500 (numai ala cu flori era 5 mil metrul!!!). Acuma sper din tot sufletul sa iasa o rochie dragutza ca altfel...

Vineri ma duc la proba si cand o s ao am va pun poze...

Claudia, mamica de baietel 2 ani si 9 luni si de fetita 1 an

Poze Mara si Matei
Poze Praga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Super faine poze si nashici!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

stiu, veti crede ca sunt o neserioasa, dar inca nu am poze! nu s-0au intors in iasi inca finii si am aflat ca pozele nu sunt digitale. sper totusi ca luna asta sa pot pune si eu cateva poze.
Printre altele luni am acceptat sa fim nasi anul urmator, de aceasta data in Iasi, la inceputul lunii iulie.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

kris sa fie intr-un ceas bun la anul

si noi ne-am "prins"deja pt anul viitor cred ca tot in iulie

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nusa, sa fie si la voi intr-un ceas bun la anul!ce ne mai potrivim cu nasitul:)

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

exactacush modificam titlul subiectului in nasici de 2007

INGRID

Mergi la inceput