Nasici de 2006 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 15
rally spune:
Dana, buzoianco, sa-ti traiasca finii; tare frumosi ati mai fost. Poate reusim sa ne si cunostem intr-o buna zi...te pup.
nushulica spune:
salutare fetelor!!!toate am fost cele mai frumoase nasici
blanca superba nici nu ma asteptam altfel...colierul este intr-adevar deosebit
abia astept s-o vedem pe alinus nasica cu burtica
INGRID
Alinus25 spune:
He, he, he ...nasica cu burtica. Da' nu stiu cum o sa rezist atatea ore... Ca deja imi este din ce in ce mai greu, chiar si cand urc scarile obosesc...
Saptamana viitoare ma duc la croitoreasa pentru rochita. Sincer, nu am prea multe idei cum sa o fac, ma bazez pe croitoreasa, sa-mi dea ea idei. Nu cred ca o sa pot sa va arat poze inainte cu ea, probabil va fi gata in saptamana nuntii si o sa va arat poze de la nunta. Dar nu mai e mult pana atunci...
Alina 19+
Nunta noastra
Mara76 spune:
Multumesc, Dana! Finuta mea a ales trandafirii pentru buchetul meu si culmea, desi au trecut 5 zile de la nunta inca mai arata bine.
dana_ene spune:
Mara, ai fost splendida !
Buchetul s-a asortat foarte bine rochitei .
Rally, mi-ar face placere sa ne intalnim.
Si sper sa reusesti sa pui si poze de la nunta.
Nu ai mai intrat la subiectul buzoiencelor. Daca vremea va fi buna, atunci noi am vrea sa ne intalnim duminica. Poate vii si tu .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Dianami spune:
Salutare, frumoase nasici!
V-am citit si eu ambele capitole cu mare interes si am inteles ca la momentul potrivit veti numi capitolul "Nasici de 2007" , asa ca ma alatur voua cu mare drag.
Sunt si eu o viitoare nasica de 2007, mai exact 30 iunie.
Finii nostri sunt niste buni prieteni, ea imi este colega de facultate, chiar de grupa .
Eu am inceput deja pregatirile, adica m-am apucat de dieta ca am multe kg in plus .
Pupici si sa ne traiasca finii!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
zidulet spune:
Fetelor, va zic si eu.. Pentru ca mi-a placut asa de mult rochia Blancai, ei bine.. imi fac si eu una aproape la fel. Sper sa nu se supere (prea tare) pe mine. E tot rosie, tot pe corset, doar ca fara trena. Sper sa iasa bine. O sa pun poze cand va fi gata.
Pupici la toate nasicile!
blanca000 spune:
Cu cea mai mare placere Zidulet..ma bucur si nu ma supar deloc. Dar la fel cu care rochie cea de nasa din 2005 sau cea de acum?
Poate iti dau detalii..pup
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
blanca000 spune:
Vezi ca rochita e dintr-o bucata nu e corset sus, adica e facut ca si un corset are balene si toate cele dar e cu tot cu rochie. La spate chiar se inchide in nasturei.
Uite aicipozici
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
blanca000 spune:
Zidulet ti-am raspuns ceva, da rnu stiu ce are caci mesajul meu vad ca apare inainte de mesajul tau....
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006