san marit

san marit | Autor: mihatocae

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de ajutorul vostru...alaptez la san exclusiv un BB de aproape 6 saptamani...si de vreo 2 saptamani si ceva un san creste tot mai mult si are tot mai mult lapte, iar celalalt e tot mai mic si are tot mai putin lapte...BB creste bine in greutate, mananca cateodata si de la biberon (lapte muls tot de la mine), mai ales cand e nervos si se tot screme pt. caca si din cauza asta nu are rabdare sa suga la san... O sa raman cu un san mai mare si unul mai mic? Tin sa precizez ca deja diferenta e ff mare.Si mai mult decat aspectul fizic, o sa raman fara lapte la sanul cel mic?Daca raman fara, ce sa fac, sa ii dau numai din celalat? Asta inseamna ca o sa creasca cat casa...
Va rog sa ma ajutati cu cvea sfaturi. Stiu ca mai demult am citit ceva similar pe DC, dar nu mai gasesc nicicum topicul.
AJUTOOOR !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Acelas lucru mi s-a intimplat si mie, cind am ajuns acasa cu fetita de la maternitate am alaptat-o de citeva ori la rind din acelas sin(adica dreptul) ...si intr-o zi sau poate doua( nu imi mai aduc aminte au trecut patru ani de atunci...)am observat ca si tine ca sinul drept era din ce in ce mai plin si cel sting ...nu mai avea lapte deloc -practic laptele pot sa spun ca disparuse!Ce-i drept nu aratam prea "estetic"-sau simetric sa zic asa dar nu mi-am facut probleme din aceasta cauza!
Am alaptat-o pe fetita mea pina la aproape un an fara probleme numai dintr-un sin! Si interesant apoi -dupa ce am intarcat-o ..incepuse sa imi vina din stingul lapte si dreptul se oprise .A trebuit sa folosesc un medicament ca sa mi se opreasca lactatia !Asa ca sfatul meu e sa nu te stresezi ca nu iti face bine...incearca sa faci dusuri calde sa te masezi ...poate iti revine inapoi daca nu ...mergi inainte numai cu unul ,ca nu vor fi probleme.Sanatate multa si un Bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Am uitat sa precizez si ca BB meu mananca la 2 ore (f rar 3) si cred ca destul de putin papa, daca asa des ii trebuie. Am citit pe forum ca bebei de varsta lui papa 75-100 ml la o masa...Al meu cred ca 40-50 ml, nu mai mult. Totusi a pus aproape 2 kg in 6 saptamani...deci totul e ok, atat ca mananca prea des si prea putin...Cateodata dupa san ii mai dau si putin din biberon, cam 20 ml.Tot pe site am mai citit si ca sunt fete la care le-a ramas sanul mai mare...

Mergi la inceput