Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare..azi la gradi..a fost rau....a recunoscut deja strada..pina sa ajunge la casa...Acolo si-a infipt manutele in bluza mea si numai prin smulgere..am putut pleca...Nu-i drept! Cind il ia tati la 2.30..Luca este fericit...dar eu cum sa rezist dimineata?

Adela este superba! Ce insemna domne' tineretea..tnz, tnz...Ma intrebai de laptic.. Acum 2 nopti pe la 4 dimineata imi dadea cu canuta in cap sa -i dau lapte..l-am ignorat ..m-am intors pe partea cealalta si el a readormit..Azi noapte..tot pe la 4 ..la fel...i-am aratat in coltul patului canuta...fara sa-i spun ca-i apa in ea..a baut si a readormit..sa vedem la noapte..

Dana eu astept poza cu tricicleta! (97 cm....wow..dar ce ma mir..are cu cine semana!)..Am uitat sa-l masor pe Luca..miine. Ce bine de tine ca poti face schimbari...mie mi-e frica..si uite asa am acelsi look de 3 ani!

Carmen...cam busy matale!Cum mai papa Ilinca? Cind iti vin acasa copii?
De Alice chiar nu mai stie nimeni nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Olivia:
http://adorata.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album07&page=3

Mergi la inceput

merci Dana...in we trebuie sa iau carut si tricicleta :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Bine v-am regasit iubitelor. Mie imi este somn desi e numai 1 dupa amiaza si abia m-am intors de la scoala. Cred ca ma duc sa trag un pui de somn...desi nu am mai dormit la pranz de nu mai stiu cand.
Roxi mare mester ai la casa...iauzi la el surubareste dis de dimineata.
Felicia abia astept sa vad si eu la ce ati muncit...nu de alta, dar poate patentezi o reteta de facut fetite cu fundite.
Adela ce dulce trebuie sa fie Tudor...cu ale mami Mala in bultica.Pupam si pe tutor si pe burtica Mala.Si tu mamica ce frumoasa esti...sincer.
Lia nu te mai framanta atat, ca nu-l neglijezi pe Danut...trebuie sa te menajezi si tu.
Olivia tu mai cumperi carut acum?De ce ...pe jos nu merge Luca?Eu cat am fost in Romania nu am avut probleme cu Adeluta...ma rog mai obosea ea si voia in brate,dar o tromboneam si gata.
Roxi multumesc de intrebare...mama mea e mai bine, dar nu suficient, si din pacate nu se menajeaza deloc.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai asa, dana, zici ca are 97 cm. wow, pupi numai vreo 87, cre' ca de-aia n-ajunge la pedale.hehhehe, o sa aiba el timp si de asta.
si eu-s la fel cu schimbarile, de la blonda am trecut la roscat, ciocolatiu si-acu-s dark brown care mi se pare ca mi se potriveste cel mai bine cu ochii caprui inchis (si mi-au zis-o si altii). cam atat. eu cica-s in pauza de pranz si veni sefu' pe capul meu iar cu ceva treaba de facut. hm, de ce nu ma mir...

care sunteti cu calculatoarele, ati auzit de spybot? il folositi?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Liliana trebuie sa cumpar carut...pt plimbari lungi...Luca merge pe jos si nu vrea niciodata in brate..dar alerga, merge in directii mereu opuse:))))..ASa ca pt plimbari lungi si pt mers in magazine, tot carutul este solutia..unul light! Sa-ti urez somn usor??

editez ..am mai pus citeva poze de la mare..
http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album06&id=PICT0008

Mergi la inceput

Multumesc Olivia...chiar am dormit 2 ore, habar nu am de ce ma simteam de parca nu mai dormisem de 3 zile.
Adevarul este ca m-am consumat zilele astea cu telefonul in Romania...si am plans ca naroada. Noroc ca nu mai sunt calduri din acelea infernale...
Apropo cum ai avut vremea in Romania? dar acum pe malul oceanului cum este?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Bine ca te-ai odihnit...
Vremea in Ro a fost f. frumoasa..f calda...inclusiv la munte...dar mie nu-mi pasa..la cit mi-au degerat oasele pe aici...Aici este la fel ca si acum 5 luni..nici o diferenta...frigut, ceata, vint...si soare din cind in cind..Si mai sint 3 luni si incepe sezonul de ploi..sa vezi atunci depresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Olivia, haideti incoace ca la noi e cald si bine...acum e perfecta vremea ..nu e deloc umed..mi-au placut pozele..abia astept sa ajung si eu la mare la anul..arata foarte bine si colorat si vesel..mi-a placut.
Speel , am vazut poze cu voi, foarte frumosi sunteti toti patru.97 de cm mi se pare foarte inalt...noi suntem la 89 si cica e inalt..dar asta nu e decat foarte bine. Liliana, sanatate multa mamei tale ..lasa ca aici o sa se menajeze vrand nevrand...si o sa fie numai bine pentru ea asa o odihna...o sa ii placa...si o aduci si la mine o fuga:)

Andreea care era intrebare acu masterul? eu is in tema acum cat de cat, insa am apucat sa citesc numai bucata in care intrebai daca stie cineva ceva...nu am apucat sa caut in urma...

Ps Otilia, vezi ca-s biciclete ptr copii de la un an jumate ...Lucas a mers de la un an si sapte luni pe tricicleta ..se si strang si se maresc pana pe la patru ani ...is in jur de 40$....

Mergi la inceput

Laura multumesc de intrebare. Hai pune si tu o poza cu tricicleta de care spui,caci si eu vreau sa-i ii iau una, doar ca Victor vrea bicicleta, din aceea cu rotite ajutatoare.E si ptr copilasi mai mici una...

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput