Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Robi, !!!
La noi e invers, sotul meu nu prea stie de gluma cind vine vorba de andrei si numa io stiu de cite ori am impiedicat o cearta intre el si maica-mea !!! Tooot zic ca intelege si mama odata si odata cum vine treaba, dar cred din ce in ce mai mult ca ma lupt cu morile de vint ! Culmea este ca tot ea se enerveaza si are impresia ca noi toti ne razboim cu ea si nu vrem sa vedem ca ea face mai bine si ca are mereu dreptate !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Robi, ai pus totul pe tapet in fata lu soacra-ta sau in fata sotului?
Daca sotul o idolatrizeaza si nu-ti mai ia si tie partea din cand in cand, e nasol.

Al meu zice ca el a obosit de mult sa se mai certe cu ea, asa ca lasa de la el si uite asa iese tot cum vrea ea de fiecare data.

Alice, daaa, si soacra-mea, intra pe usa si se duce direct la chiuveta si la aragaz, sa spele vasele si aragazul. Altora probabil ca le-ar placea faza asta, dar eu am piticul meu: in casa mea imi place sa-mi fac eu ce e de facut si sa fiu eu "in control". Niciodata nu am lasat vase de pe o zi pe alta, asa ca atunci cand o vad, ca se baga in treburile mele, scot fum pe urechi. Asa am ajuns sa am comportamente ciudate. De genul ca atunci cand stiu ca trebuie sa apara, ma apuc sa-mi spal vasele, desi poate in momentul ala am altceva de facut, doar ca sa nu le spele ea. Asta pentru ca orice ajutor din partea ei, are un pret. Imediat incepe sa se amestece in cele mai marunte chestii, de la hainele cu care trebuie sa iasa tudor afara si pana la ce mancare ar trebui sa fac. Asa ca prefer sa-mi fac totul singura, ca sa pot sa ii tai macaroana, cand mai are opinii despre ce ar trebui noi sa facem. As fi super multumita daca ajutorul ei s-ar limita la cele 3 ore cand il scoate pe Tudor afara.
daca nu ar sta cu noi in bloc, ar fi cu totul altceva.

mai fetelor, cred ca trebuie sa ne facem un topic separat, ca poate celelalte fete nu agreeaza povestile astea. sper sa nu plictisim, sau enervam pe careva, ca suntem cam off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hm hm ce subiect interesant.....io ma abtin! pana si cu mama am contre...norocul meu e ca ma asculta cam in tot ce zic si mai recunosc si eu ca are dreptate, cateodata
Mihaela, Edi ti-a demonstrat clar ca nu are chef sa vorbesca nimic in afara de ce vrea el....clar de tot! am si io unu acasa, identic! toata lumea la el e "dea" adica Claudia, bunica-sa. si asa ne striga pe toti. acu vreo doua zile ma striga prin casa "dea! deeeaaaa!" si eu "mama, nu dea!" drept care copilu incepe sa cante prin casa "mamamamamamamamamammaama" dupa 3 minute se plictiseste si vine la mine, ma trage de tricou si striga la mine: "deeaaaa!" io...m-am tavalit de ras, normal...
Robi sanatate multa!
Mitzu io compatimesc pe langa tine....toata buba e la voi ca stati asa aproape! gizaz....auzi la ea sa spele de mana!!! brrrrr

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mitzura

Asa am ajuns sa am comportamente ciudate. De genul ca atunci cand stiu ca trebuie sa apara, ma apuc sa-mi spal vasele, desi poate in momentul ala am altceva de facut, doar ca sa nu le spele ea. Asa ca prefer sa-mi fac totul singura, ca sa pot sa ii tai macaroana, cand mai are opinii despre ce ar trebui noi sa facem. As fi super multumita daca ajutorul ei s-ar limita la cele 3 ore ...

Exact, Mitzule !!! Privitul asta peste umar imi ia o gramada de timp si asa pretios si pe care nu prea il am !!
Sintem off topic ?? Ma ambalasem ceva-ceva si nu mi-am dat seama ! Oaaa, sorry, gata, promit solemn ca nu mai zic nik in urmatoarele minute, heeeehee !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, io cu mama am meciuri grele, da' grele de tot...Da' io's mai de la tzara "daca nu-ti convine, asta-i usa!"...Pacat ca se calmeaza numa' pe moment
Mai avem putin si ne luam la bataie cand ne intalnim, de am zis ca ne fac astia cu stirile de la ora 5 vedete daca nu ne potolim...:)))

Insa soacra e o bomboana, ma asculta cand ii zic ceva (ca asta e boala mamei, nu asculta, face tot ce stie ea). Glumea la un moment dat soacra mea "noi ne intelegem bine pentru ca stam departe si ne vedem rar!"...hehehe
Asa ca Mitzule, are dreptate Roxi, buba la voi e ca stati prea aproape.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Pai, Cristalina, si maica-mea sta aproape, adevarat, ca nu in acelasi bloc, dar la zece minute de mers pe jos, doar ca nu vine decit cind o chemam, cind avem nevoie sa stea cu andrei, cind trebuie sa mergem undeva unde nu il putem lua cu noi ! De altfel, de multe ori l-am carat dupa noi doar sa nu apelam la mama !
Pe mine insa ma doare teribil neputinta asta de a ne intelege, nu am fost nicicind prea apropiate, dar habar nu aveam ca se poate si mai rau !
Cu soacra insa ma inteleg de minune, si heheee, da, sta departe, la Tirgoviste ! Dar cind vine la noi nu-mi iese din cuvint, uneori este chiar prea-prea, ca asteapta aprobarea mea pentru te miri ce vizavi de copil, doar-doar sa nu ma supere !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! am ajuns acasa (in Jp) marti dimineata, dupa un zbor lung si greu. suntem cam derutati, mai ales Stef, incercam sa ne reacomodam, mai ales cu dif de fus orar. va pupam

poze, incepand cu 21 august http://www.dropshots.com/flakeherald

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

aaa, dar vad ca subiectul intereseaza si pe altii

Oricum e taaare bine sa poti sa povestesti din cand in cand chestiile astea.

da, aveti dreptate, asta-i buba si e de nerezolvat. decat daca ne-om muta vreodata...putin probabil. daca am sta separat, ar veni la noi ca musafir si nu ca stapan in casa. De multe ori ma gandesc ce bine era daca aveam mai multa minte in ziua aia, (inainte sa ne casatorim), cand sotul meu m-a intrebat daca sunt de acord sa ne cumparam apartament in bloc cu parintii lui, si eu am zis da, ca fraiera. nu stiam atunci cum e ea, si in plus, traia socru-meu si avea si ea o preocupare. asa, e toata ziua pe capul nostru.
Si mai e o buba. Dupa ce am nascut, s-a dus la Cosmin si i-a zis, "acum sa-mi dati cheile de la apartament, ca sa pot sa intru fara sa sun, sa nu trezesc copilu, ca sa va mai ajut". Si i le-a daaaaaaaaaaat. asa ca de atunci intra cand vrea. daca as indrazni sa i le cer inapoi, cred ca ar muri de suparare (si eu sunt prea moale, recunosc). S-a intamplat in cateva dati sa avem activitati mai intime , sau discutii care ne priveau doar pe noi, si sa auzim cheia in usa.

da, Roxi, spala cu mana, pentru ca prima data cand a pus masina in functiune, acum ani buni, i-a curs apa pe jos in bucatarie. ma gandesc ca n-a conectat bine furtunul. Asa ca tine masina noua in casa, si nu o foloseste. Si venea la mine sa-i dau sa ne spele lenjeria de pat, sau mai stiu eu ce chestii grele, cu mana, cand eu le bagam in masina si le spalam super usor.

Cristalina, daca ar fi mama, mi-as permite sa o pun si eu la punct, dar asa, ma tot gandesc ca il pun pe Cosmin intr-o pozitie nasoala, daca ma cert cu ea. se mai enerveaza si el cateodata si se rasteste la ea, si atunci pleaca plangand de zici ca s-a terminat lumea.

Gata, hai ca ma opresc si eu (desi barfa e savuroasa, si tot n-veam alt subiect de discutie )

Mergi la inceput

Eli, bine te-ai reintors acasa !!! Vazut broscuta, e un scump !!Pupici muuulti voua acolo !
Hihii, Mitzu, banuiam io ca nu o sa ne putem abtine sa nu mai spunem ceva - da chiar ca-i bine ca te poti racori cumva, eu sint taaaaaaaaaaare suparata si dezamagita pe tema mame/soacre si cum nu am cu cine vorbi ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

In sfarsit am si eu putin timp sa va scriu...va citesc de o saptamana de la lucru, dar nu apucai pana acu sa si scriu ceva. Am inceput lucrul cu programul ala infernal de care va povesteam, de la 4 dimineata la 12, ma scol la 3, numa' io stiu cum, sunt varzaaaa! Acum o sa dorm la pranz cu piticul vreo doua ore si maine sunt libera. Nu-i rau programul, dar trezitul asta in miez de noapte ma ucide!
Ianca e super ok cu bona, a facut progrese mari, de-abia o mai iau acum sus ca nu vrea sa plece. O iubeste pentru ca tot mereu ma intreaba de ea. Acum nici nu mai plange noaptea dupa mine, stie ca e tati sef la ceiut si la laptic, ii cere si se culca loc langa el pana dimineata. Dar...e cam suparata pe mine, nu mai vrea sa ma pupe, nu ma mai cheama la joaca, nu ma mai dragaleste...a devenit si putin mai rautacioasa cu prietenii ei din parc...nu stiu ce sa zic, se poate sa fie asa din cauza ca sufera, mi se rupe sufletul, dar tot e bine ca nu se mai jeleste asa rau cand plec.
Alice, am vazut pozele de la mare, sunt super! Si noi am fost anul trecut la mare, exact ca voi, am stat o luna jumate ca a avut tati treaba acolo, ma saturasem pana peste cap! Si atunci Ianca era mica, am avut cu noi patut, scaunel de masa, carut...a fost chinul de pe lume!

Intrebare:Se poate ca un copil de doi ani sa sufere de sindromul colonului iritabil? Ca nu stiu ce sa mai cred cu Ianca, e sanatoasa, dar mereu are probleme, ba e constipata (rar), ba face scaune moi, verzui, cu mancare nedigerata si cu mucus. Si ce inseamna scaunele astea verzui? E de la pancreas?

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput