cum sa slabesc cand alaptez
VREAU SI EU UN SFAT CUM SA SLABESC IN CONDITIILE IN CARE ALAPTEZ SI DECI DIETA NU POT SA TIN???????
Raspunsuri
aiska spune:
In Finlanda s-a observat ca alaptatul peste 6 luni slabeste in urmatoarele conditii:
-se desfasoara regulat
-mama are o alimentatie bogata in legume, fructe, produse lactate degresate, carne slaba, cereale,lichide fara zahar
Nu se recomanda cura de slabire in timpul alaptarii dar adevarul este ca vei slabi daca nu vei manca portii la fel de mari ca pe vremea cind erai gravi.Eu am slabit doar neatingindu-ma de nici un dulce,folosind doar produse fainoase de secara(orez,macaroane,paine) si cu miscare zilnica 1-2 ore cu caruciourul.
Nu fi ingrijorata,vei pierde in greutate treptat.
Sabina
16+
mamica lui Aleksi Joel 
daniella4 spune:
Pe langa ce a spus Sabina, iti recomand sa bei si min 2 l de apa plata pe zi, daca poti mai multa si mai bine. Iti mai taie pofta de mancare si nu-i dauneaza nici lui bb.
VoichiV spune:
Aniroc, exista un subiect pe DC, care se adreseaza tocami mamicilor care vor sa slabeasca. O mare parte din fetele de acolo alapteaza. Poti vorbi cu ele pentru a identifica ce metoda ti se potriveste mai bine: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81653 Succes 
poze bebelina mea draga
anky spune:
Din experientele mele iti spun ca nu se poate slabi atita timp cit alaptezi, doar dupa ce termini cu alaptatul si asta din cauza hormonilor.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
anabordea spune:
Subscriu celor scrise de ANKY
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Teodora D. spune:
din experienta mea iti spun ca alaptatul slabeste pur si simplu, eu intr-un an am dat jos 10 kg fara nici o cura de slabire si fara sa ma abtin daca am avut chef de dulciuri.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
OlgaTarziu spune:
Eu tot din experienta iti zic ca se poate. Am alaptat si eu 8 luni timp in care am dat jos 20 kg. Am mancat cat mai sanatos, fara dulciuri, fara paste fainoase, cu multa proteine. De asemenea la 8 saptamani am reinceput aerobicul. Faceam aerobic si pilates imediat dupa ce alaptam puiul. In asa fel gustul laptelui si cantitatea nu a fost afectata si de asemenea ramanea ceva timp pana la urmatorul alaptat.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
anacami spune:
Buna!
eu, din proprie experienta
, cred ca unele femei (si cazul meu) nu pot slabi asa usor prin alaptat pur si simplu. Mentionez ca in timpul alaptarii am mancat normal, cat mai sanatos (mai ales pt. laptele lui bb), am facut multi km pe zi plimband caruciorul si dimineata si seara pe un stadion (ca sa fac si sport
), noptile din primele luni eram mai mult treaza si ... tot nu am slabit!Bine macar ca m-am mentinut si nu m-am mai ingrasat (cum se mai intampla destul de des).
Doar cu sport, fara dieta, nu reusesc nicodata sa slabesc!
Cred ca depinde de la femeie la femeie!
Ma batea gandul sa fac si aerobic (acasa, ca la sala nu as fi avut timp sa merg), dar am auzit tot felul de chestii ca s-ar deversa toxine in laptele mamicii. Nu stiu daca o fi asa sau nu...
Cura de slabire in timpul alaptarii poate fi ceva disociat gen Monti, dietele fara dulciuri, fainoase,grasimi si clasicele retete cu 3 mese pe zi si o mica gustare intre:
dimineata: cereale light,lactate degresate, fructe
la pranz si seara: gratar slab cu legume
intre mese: un fruct/leguma -mar,morcov,etc
Spor la slabit!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
aniroc77 spune:
Cred ca o sa astept sa slabesc dupa ce nu o sa mai alaptez.Fara dieta nu reusesc nici eu sa slabesc ca de facut sport fac destul mai mult am si un bebe care doarme putin,dar sunculitele nu se dau jos deloc ,mai ales de pe burta.
OlgaTarziu spune:
Suncutzele de pe burta.se duc cu abdomene cel mai bine.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=46 Uite aici si un articol.
Eu de aceea faceam imediat dupa ce alaptam, caci asa nu trecea nimic in lapte si pana alaptam mai aveam o ora sa refac provizia.
Si eu am facut aerobic si pilates dupa DVD ca la sala cine are timp. Si al meu a fost si e un copil atomic, care sugea la 2 ore, care urla in continuu si dormea in stropi( Acum doarme si mai putin ). Eu zic ca nu ai ce pierde daca incerci, dar in definitiv e decizia fiecareia.
Bine ca eu am facut aerobic si toata sarcina, deci depinde probabil si daca esti obisnuita cu miscarea.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-