Dureri in luna 9?

Dureri in luna 9? | Autor: Bysko

Link direct la acest mesaj

Am inteles ca e normal sa te doara spatele in timpul sarcinii,dar chiar in halul asta? Sunt in saptamana 38 si am dureri de mijloc si la nivelul micului bazin mai ales cand ma intind in pat si cand ma ridic sa merg.Daca stau pe un scaun nu ma doare nimic!Am ajuns sa atipesc stand in sezut !Toate patim asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bysco, eu am doar 21-22 saptamani de sarcina si nu-ti spun ce dureri am in regiunea lombara!!!!! Asa ca tind sa cred ca toate patim asa, intr-adevar...poate nu la toate e la fel de pregnanta durerea...Hai, ca mai ai putin si scapi! Tinem pumnii!!!!

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Si la mine au inceput inca de la 18 sapt. Acum sunt in 24 si dupa ora 14,00 cand ma ridic de pe scaun la birou simt ca ma rupe spatele. Ma mai consolez cu cate un no spa cand simt ca nu mai pot. Dar peste o luna vreau sa intru pe program redus ca nu se mai poate. Si ma gandesc cu groaza cum o sa fie in luna 9. Dar atunci voi fi deja in concediu si poate ma voi odihni mai mult. Asta sper eu
Leyla 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Pana acum o saptamana puteam sa dorm lejer cu cate 2 perne intre picioare (va dati seama ce placere era pe caldura asta)...Cred ca durerile s-au accentuat de cand a coborat bebelina.Deja numar fiecare zi si la orice miscare a ei ma gandesc ca e inceputul travaliului!

Mergi la inceput