Lucrez in invatamant si sunt in CIC pana la sfarsitul lui decembrie 2006. Am hotarat sa ma intorc la serviciu la 1 septembrie, insa nu stiu care sunt pasii de urmat: pe cine trebuie sa anunt si cu cat timp inainte?
Mai este cineva in aceasta situatie?
Thanks a lot!
Intai anunti directorul scolii ca revii,apoi depui cerere de incetare a platii CIC-ului la primarie.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Si eu lucrez in invatamant si de la 1 septembrie ma duc in activitate. Am anuntat deja directorul si voi face o cerere la scoala. Mai stiu ca trebuie facuta o cerere si la inspectorat, dar la primarie nu stiam. eu am intrebat cam pe 8 august la primarie si mi-au spus ca nu trebuie nicio cerere pana cand nu incep efectiv serviciul ci trebuie adusa o adeverinta in care sa se precizeze ca am inceput si data de la care am inceput. Mi-au spus ca pe data de 1 sa iau adeverinta de la scoala, iar pe 2 septembrie sa o duc la ei impreuna cu certificatul de nastere al copilului (copie) si copie dupa cartea mea de identitate.Acest dosar ei il vor trimite la directia muncii si voi primi pe baza lui stimulentul de 300 RON.
Buna fetelor, si eu sunt in aceeasi situatie.
Am inteles ca putem sta pe 3/4 din norma in loc de norma intreaga si primim salariul intreg pana la varsta de 2 ani ai copilului,nu stiti unde este linkul acesta ca secretara mi-a spus sa-i aduc unde scrie in lege.
Va pup ,Dandy.
Eu am intreupt CIC,cand fetita mea avea un an fara doua saptamani,am anuntat directorul scolii si pe D-na de la salarii,acre la randul ei a anuntat mai departe,apoi dupa cateva luni in februarie m-am suparat asa de rau ca am vrut sa-mi dau demisia,mergand la Inspectorul general in audienta,m-am intalnit cu seful biroului personal de la Inspectorat,care m-a sfatuit sa nu-mi dau demisia ci sa-mi reiau CIC ca mai am dreptul,am facut o cerere la ei si mi-am reluat CIC-ul.
Asta a fost in 2001-2002.