Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
andrruzza spune:
mamanati, nastere ushoara!
Sambata ne vom ruga pentru Melisa!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
teodora, eu am mai vazut prin parc copilashi care merg asa cum ne descrii tu. Dar cel mai bine ar fi sa mai ceri parerea si altui medic, cauta un ortoped bun!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:
Teo nu exista notiunea de picior plat la copii asa de mici. Toti au picior plat aparent din cauza depozitelor de grasime de pe talpi. Te sfatuiesc sa mergi la un ortoped bun specializat in pediatrie pentru un consult. Din cate am citit eu foarte multi copii merg asa la inceput, pe masura ce progreseaza cu mersul si-l corecteaza. Dar pentru siguranta mergi la ortoped. Sa nu chinui copilul degeaba. 
Si Ioana cade de multe ori, mai exact cand o apuca sa calce pe poante ca o balerina (nu pe varfuri)si vine in nas. Astept sa-si corecteze singurica problema asta, cu timpul o sa invete ca daca asa calca, asa pateste. ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dariaevelin spune:
salutare.
Multumesc pentru suportul cu directoarea
.Am un gust amar pt ziua de maine.Mi-e groaza,sper sa se mai fi calmat si sa-si rezolve conflictele intre ei doi.
andruzza- merci
.
N-am mai scris despre Brien,pentru ca...stiu ca pare greu de crezut si, decat sa simt(pentru ca o simt,chiar vorbisem cu andruzza si ea a recunoscut ca n-a crezut cand am postat lista de cuvinte,si stiam aasta, simteam efectiv)necreditarea spuselor mele, mai bine nu.
Daca va spun ca invata in fiecare zi 1-2 cuvinte noi/zi, ma credeti?(asatazi a rostit nou "boaca=broasca","puda=pudra","buca-bianca") Ca a rostit primele propozitii(2,3 si mega simple ex:"UTE TADI,CHIA!= uite tanti,cheia!")ma credeti? Daca va spun ca pronunta, utilizeaza in vorbire peste 40 cuvinte(asta inteleg din ceea ce vorbeste, astea le zice clar), ma credeti?. Ca turuie toataaaaaa ziua fara oprire,va puteti imagina? Ca a inceput sa numere pana la 4,cu ajutor,dar tot e ceva,credeti? Pare greu de crezut,si sincer inteleg.Adica ma gandesc ca nu din rautate sau neaparat discreditare sunteti tentate sa puneti la indoiala. Cu toate astea...Brien asa face.
cateva filmulete sunt aici: cam 15% din ceea ce stie.
http://s89.photobucket.com/albums/k238/dariaevelin/
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
rrox3 spune:
Daria Brien e o incantare!
Imi plac foarte mult filmuletele. Cum sa nu te credem?! De ce ne-ai pacali?! Stim ca Brien a fost intotdeuna avansat la vorbire si stim ca exista astfel de copilasi. Mai ales ca tu te-ai ocupat foarte mult de educarea limbajului, si nu numai, ai lucrat mult cu Brien si se vede. In plus Brien e clar un baietel inteligent. Felicitari!
Ioana stie si ea multe cuvinte, dar nu asa multe ca Brien. Si inca nu face propozitii, desi alatura doua cuvinte, de exemplu "tata - moo moo" adica tata ii aduce ursuletul. La numere abia incercam sa pricepem conceptul de "doi".
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
gegea spune:
ligia, bine ati revenit! M-au incantat pozicile voastre, iar Raduc e o minune de copil... cuminte si dragalas. 
andira, sa va traiasca micuta crestina! Irina a crescut mult de cand nu am mai vazut-o... scumpa si zambareata
iar Nati, la fel de zambareata si frumoasa! Sa fiti sanatosi toti 4 si sa va bucurati unii de altii! 
simonela, am incercat si aseara sa vad pozele si imi da eroare. Nu stiu care e cauza, mai incerc. Succes cu bona si voua! 
Meniul nostru:
8,30: 200 ml lapte
11: cascaval, rosie, castravete si putina paine
15: 1 ardei umplut
16,30: 200 gr iaurt
18: 2 prune
19,30: nectarina, mar, 4-5 lingurite branza si 4 biscuiti
21: 200 ml lapte
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
pisicuta si matei spune:
Daria tocmai v-am vizionat filumletele si sunt bestiale.Sunteti o familie minunata.Felicitari!
.Ai o voce foarte placuta si Brien este un scump.Este adevara ca e greu sa crezi ca un copil asa de mic stie atatea.Si mie imi zicea mama mea ca la 1an si 2 luni spuneam poezi si credeam ca imi zice asa ca sa ma supere
.Mi-a placut foarte tare cand face ca un calut si cand imita animale,iar cand numara nu mai zic.Si mi-au placut si fotoliile voastre.
RRox multumesc mult,chiar esti tare scumpa
.Te-ai tuns?Se pare ca vom evita si piersicile
.Oricum vorbisem cu pediatra si ne-a zis ca este posibil sa nu le suporte.Ii dadeam cereale cu persici si nu am avut probleme,dar laptele asta are piure de piersici si cred ca e natural fata de pulberea de piersici din cereale si de asta a avut reactia.Chiar ma bucur ca nu a fost mai grav.
Simonela multumesc
.parca m-ai mai felicitat o data,dar eu nu ma supar![]()
Am vazut pozicile si e o sumpica Andrada.Cred ca i-a placut la mare.![]()
Teo multam.Sper a rezolvi problema cu Antonia 
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mamacita spune:
'Neata!
Sper sa nu pic ca musca in lapte,n-am citit tot,dar am citit ce scria Simonela si vreau sa pun iar linkul la filmulete,pentru ca am facut muuulte poze.Din cauza problemelor cu compu,insa,n-am mai apucat sa fac albume de cand cu excursia
,promit sa ma revansez,si mie mi-e rusine.
http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/
ligia,nu stiu de ce nu vezi filmuletele.Pe ale dariei sau zuzu le vezi,ca sunt pe acelasi site?Tu trebe sa stii mai bine,d=-na inginer![]()
daria,te-am simtit ca lupti pentru creditare![]()
,ca probabil te-ai izbit de neincrederea oamenilor,dar ce conteaza recunoasterea publica,atunci cand ai asa un giuvaer?!Eu una sa stii ca te-am crezut si m-am bucurat din prima clipa,pentru ca in medie un copil normal invata cca 50 cuvinte /zi pana la 200,doar ca sunt putini care le pot exprima la varsta asta.De asemenea,mai este un motiv pentru care majoritatea mamelor refuza sa accepte ca exista si copii precoce in ale vorbirii:ar insemna sa accepte,implicit,ca puiul lor e mai"prost"sau"retardat",ca are "probleme".Bineinteles ca nu este adevarat,bineinteles ca multi dintre copiii asa-numiti precoce ajung la nivel comun cu ceilalti in cativa ani sau,si daca nu,trebuie sa existe si genii,nu?,dar cati cunosc asemenea amanunte?Cate mame se bucura,pur si simplu,pentru copilul lor si ceea ce reprezinta el,fara a incerca,fie si involuntar,sa-l compare cu alti copii si eventual sa-l propulseze inaintea lor?Astea sunt motivele si substratul neacceptarii spuselor tale si ar trebui sa nu-ti pese si,pentru cele care te credem,sa ne bucuri in continuare cu realizarile lui Brien,pe care-l pupam.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
daria,ce de filmulete;dar eu vreau sa le aud cu sonor[stii ce-ti povesteam ca am patit],asa ca diseara il pandesc pe M.sa-i fur laptopul![]()
ligia,aha,deci asta era secretul,parc de distractii semiprivat![]()
teo,eu zic sa n-o chinuiti degeaba,sa mergeti la un ortoped sau chirurg infantil,ca treaba cu platfusul si talonetele la copii asa mici cam miroase a dr.care n-a mai citit de ceva vreme.
simonela,succes cu bona;un sfat necerut[deci ignora-l,daca nu te ajuta
]:citeste si chestionarul trimis de mine,ca sa aveti o baza de discutii,desi stiu ca agentiile astea au psiholog specializat pe recrutare de forta de munca.Reactia spontana a femeii la intrebarile voastre cred ca va da o idee mai clara decat referintele psihologului.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
meniu:
-7:20 -250 lapte
-13:30-14 -supa
-ou,rosie,ardei [mi-am amintit:lui Alex i-am dat de vreo doua ori la terase legume la gratar,i-au placut enorm,puteti incerca]
- mar,banana,biscuite
-17:30-18 -iaurt cu/fara cereale
-21-lapte 250
Alexandru,soarele nostru