Buna ziua!
Sunt noua pe forum desi va citesc des. A venit timpul sa va intreb si eu ceva...
De 5 luni nu mai iau anticonceptionale incercand sa fac un bebe. Luna asta mi-a intarziat ciclul 2 saptamani. Am facut un test de sarcina pe care au aparut in loc de a doua linie doar cateva punctulete. Zilele urmatoare am mai facut 2 teste, ambele negative.
Am avut timp de vreo 5 zile (sapt trecuta) o scurgere maronie care a trecut. M-au durut si ovarele foarte putin.
Intrebarea mea este daca sunt sau nu insarcinata! Mentionez ca imi mai intarzie ciclul dar nu mai mult de o saptamana.
Ami_79 parerea mea este sa faci o analiza de sange daca cu acele teste nu ai rezolvat problema.Esta singura cale sa te lamuresti daca esti sau nu insarcinata. Ce test de sarcina ai folosit? Fetele spun ca cel ami bun este clear blue incearca-l si pe acesta daca nu vrei sa faci o analiza a sangelui. Io cred ca primul test pe care l-ai facut era expirat de au aparut doar niste punctulete.Tine-ne la curent!
AMI,in general scurgerile maronii sunt un semn de sarcina.
ar fi bine intr.adevar sa faci o analiza de sange sau un test clearblue,pt a stii cu certitudine ce este acolo.
daca e o sarcina cu probleme e bine sa stii din timp pt a putea lua masuri.sper totusi sa fie o simpla intarziere.
tine.ne la curent.
Fetelor, va invit sa pinditi barza la subiectul cu acelasi nume.
Adica aici.
.
Aici inchidem.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé