Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
leistra spune:
nu iti fa griji, uite baiatul chiarei e o partida buna, are deja 56 de cm, sper ca am vazut bine!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
MissJJ spune:
Map tinem pumnii sa fie bine! Curaj, nastere usoara si normal facem galerie:

Mamanati inca nu am nascut. Azi am fost la control la moasa nimic nou bebe e bine am ascultat inimioara si cand am ajuns acasa am facut un pic de nani si apoi Flo a venit mai devreme acasa si de aia nu am mai intrat.
Dar totusi am si vesti acuma de jumate de ora am inceput sa elimin dopul.
Acu sigur e dopul ca e maroniu si gelatinos asa. Dureri nu am inca, cine stie cat dureaza sa elimin dopul, eu sper cat mai rapid dar cine stie. Am asa ca niste mici crampe dar nu contractii inca. Parca imi vine si sa merg la
dar am inteles ca e normal sa mergi si de doua trei ori ca e modul oragnsimul de a se curata si a se pregati de baby. Asa ca daca e ceva fetele sa stiti ca va dau de stire inainte sa plec la spital.
Va pup si ma duc sa ma intind in pat poate se intampla minunea in seara asta si pe maine dim oi fi la spital.
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
miti2004 spune:
map iti tin si eu galerie 

mamanati tin pumnii sa vina tati mai intai !
cornelia_laura poate totusi o fi bine sa-i schimbi laptele, aici exista lapte cu fortifiant, adica cu mai multe vitamine, si al meu era cat p'aci sa pape tot din ala...nu ca ar avea ceva, doar vitamine mai multe. Eu zic sa nu mai stai pe ganduri daca chiar nu ia deloc in greutate, mai intreaba si alt doctor ce parere are.
nici eu nu stiam ca kaka verde inseamna dezhidratare, o sa-i dau ceisor mai mult intre mese atunci, ca si la noi se mai intampla, mai ales cand e constipat.
pupi,
miti, mamica de 
Muuh spune:
Tweety multumesc de ajutor. Nu am gasit date despre misy iar despre motzata scrie ca ne va anunta ea mai multe detalii.Oona[/b] tocmai ne-a anuntat ca nu a nascut inca. Dar eu iti multumesc mult oricum pentru ajutor. Nu am timp si sunt si chiauna si evident imi mai scapa unele amanunte.
Mada[/b], mamanati[/b], map[/b] va tin pumnii pentru cand va veni momentul cel mare.
Miruna +
Alexei
Poze
Galushca spune:
Andreea, si fetita mea a facut criza genitala cu tot tacamul - un pic de sange in pampers pe la 4-5 zile si tzatzucile umflate (pe care le are si acum, la 1 luna). Nu i-am pus nimic pe ele, criza genitala e fiziologica, trece odata cu hormonii mamei din sangele lui bebe. Asta ma face sa inteleg ca nu se trateaza, la fel ca icterul (si pe-asta l-am facut :D ). Mi se pare cam ciudat sa pui comprese cu rivanol, asta e dezinfectant pentru rani deschise. E cam frectie la picior de lemn, cel putin. Eu nu as pune nici comprese reci pe tzitzi puiului pentru ca ei secreta un fel de colostru care trebuie sa iasa, si poate temperatura scazuta il impiedica. Dar asta e parerea mea personala si nu-s medic.
motzata spune:
Dragele mele dupa cum vedeti am sosit si noi acasa cu gandacelul nostru scump si drag care se numeste Jonathan.
Am nascut pe 13 august la ora 11:47 ora americii cu greutatea de 3685 kg si 51 cm apgar 9.
Incercam sa ne acomodam este cam greu ca lui mami nu ia venit laptic prea mult dar sper sa supravietuim.Intru mai tarziu sa va povestesc mai detailat.
Tin pumnii la fetele care trebuie sa nasca curaj si va pup.

Esther 38+
Jonathan
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060822/dt/-3/k/d1e7/preg.png
codritu spune:
Eu am intrat doar sa va salut, am avut iar o noapte alba cu plansete si urlete, iar azi am avut de alergat toata ziua. Nu stiu cat mai rezist, ca noaptea plang si eu cu ea.
Dariana, a mea are 6 saptamani si eu am pus-o in portbebe cand urla mai incerc si varianta asta dar nu sta prea mult.Ea isi tine deja capul singura si daca o pun pe burtica si-l intoarce dintr-o parte in alta.Eu am si sling si o mai port si asa oricum capul il sustin eu cand merg cu ea sa nu il scutur prea tare ca si asa e scuturata rau de tot.
Cine a mai trecut prin colici, cat tin si cand se mai potolesc ca eu nu stiu cat ma mai tin puterile.
Tudorel
Tweety7 spune:
Muuh stiu iubita ca nu ai foarte mult timp la dispozitie. De-aia mi-am si permis sa-mi bag nasul. Imi cer inca o data scuze pentru datele inexacte:
. Neuronu' meu cel prost impreuna cu frate-su nu prea fac des sinapse
. Daca mai adaugam si gravidia, iti inchipui ce iese...
Motzata bine ai revenit pe forum!
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
39+
Muuh spune:
Tweety eu iti multumesc oricum esti mult mai pe faza decat mine. Am scris acele lamuriri ca sa stii ca am vazut mesajul si l-am luat in seama.
Multumesc mult inca odata.
Miruna +
Alexei
Poze