Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 30
dariana spune:
Romaniaau, eu zic sa pleci la spital daca au inceput contractiile. Eu am eliminat dopul ziua, noaptea a inceput o sangerare de care m-am cam speriat (dar nu era nimic anormal), am plecat la spital, nu aveam contractii, nu am avut nici a doua zi dar noaptea au inceput in fortza, spre dimineata mi s-a rupt si apa si urmatoarea zi am nacut. Asa a fost la mine; stiu ca de la pierderea dopului pana la nastere pot trece cateva ore pana la 2 saptamani.
papadie spune:
Romaniaau mergi la spital daca te trimit acasa fa scandal si NU pleca pana nu-ti fac o ecografie.
NASTERE USOARA!!!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Tweety7 spune:
Anasia si micutza mea se manifesta exact ca a ta. Sta mult la masa, ajungem chiar si la 2 ore. Mananca apoi si supliment si tot e agitata. Are azi o saptamana. Pot aparea colicii asa devreme?
Romaniaau sunt de acord cu Dariana. Fugutza la spital.
Mamanati bine ai venit acasa. Sa fiti sanatoase si voinicele amandoua!
Sa va mai spun cateva despre scumpa mea. Sughitza des, stranuta de cel putin doua ori pe zi, iar azi m-a speriat fiindca s-a inecat in repetate randuri la san. Nu reusesc deloc s-o fac sa ragaie. Toate gazutzele le elimina pe funduletz si nu cred ca-i normal. Mai patzeste cineva asa? Sa ma mai linistesc si eu. Ca-mi fac atatea griji... Doamne doamne!
Avem si noi cateva pozici cu puiu mai jos.
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
Andra si puiu scump Clara
Muuh spune:
Dragele mele, iata-ne, la capatul minunatei Odisei numita sarcina. Fiecare dintre noi a parcurs, mai greu sau mai usor aceste noua luni. Aici am fost un grup ne-am sprijinit, ne-am contrazis am cazut la pace si am luat-o de la inceput. Am legat prietenii si asta chiar peste oceane, mari si continente. Acum e momentul sa ne mutam "cu arme si bagaje" la cealalta Odissee care va tine o viata si nu doar noua luni, asa ca haideti sa mergem cu toate la "SCUTECE". Si acolo, ca sa fim mai usor de gasit ne vom numi, cel putin pana la alte sugestii, "PIERSICUTE DE IULIE - AUGUST 2006".
Si nu vreau sa trecem la scutece fara sa le mai dam o floare sau mai bine un buchet PRIETENILOR NOSTRI DRAGI:
Chocho
Diu
Fabya
Mist
Olguttza
Lulu75
Cristina_Ana
Miruna +
Alexei
Poze
Muuh spune:
NE-AM MUTAT AICI http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82780
Miruna +
Alexei
Poze
Sabana spune:
Muh ce frumos ai scris. Va imbratisez pe toate cu drag si abia astept sa ne reintalnim la piersicute. Va multumesc din suflet ca timp de 9 luni mi-ati fost aproape.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/album?.dir=cde1re2
emiliapop spune:
Vad ca mie nu a vrut nimeni sa imi treaca datele in listuta mamicilor!?! 
le mai dau odata: nume Alexandru Paul, data nasterii 16 august, ora 16,20, normal cu epidurala, greutate copil 3,600 kg, 53 cm, apgar 9, dubla circulara de cordon de asta s-a lasat asteptat...41 s si 4 zile.![]()
emilia si
Alexandru de
10 zile