Un centru nou de fertilizare -Sibiu
Zilele trecute mi-a ajuns pe la ureche un zvon cum ca la Sibiu s-a deschis un centru de fertilizare.
Azi am sunat la clinica Polisano sa ma informez si se pare ca e adevarat.Nu stiu mai multe amanunte dar o sa incerc sa aflu si o sa va scriu.
Pana una alta sus moralul,soarele va rasari si pe strada noastra candva!
ali
Raspunsuri
Moniland spune:
Ma bucur sa aud asa ceva. Le doresc succese dupa succese si reusite depline.
Dar cum imi imaginez eu, lucrurile vor sta in felul urmator: La inceput vor avea ca paciente femeile care nu au reusit in alte clinici (cu experienta in domeniu) si unele dintre ele din motive necunoscute nu vor reusi nici aici . Din aceasta cauza procentul de reusite va fi unul foarte mic.
Asteptam noutati.
Monica
ali spune:
Am mai aflat noutati .
Se pare ca dr care se va ocupa de inseminari si fertilizari este dr Chicea.Si-a facut o specializare in Austria. Am inteles ca acum e si o echipa din Austria aici( nu stiu pt cat timp).
Nu am reusit sa aflu tarifele pentru ca tipa care era acolo era doar de 2 saptamani angajata si nu stia ...Sper sa fie ceva gen Giulesti ca pret vorbesc ca au niste conditiile sunt super, am fost mai demult la o consultatie si am fost impresionata.Si dr e extrem de dragut, indiferent cat e de obosit
Cum mai aflu cate ceva va anunt si pe voi.
ali
ali spune:
O sa va spun mai multe dupa 11 septembrie.Atunci mi-am facut programare la dr pentru o discutie.
ali
Kariris spune:
ali, sa fii atenta la toate detaliile ca sa ne poti da informatii cat mai complete!
multumim!
ali spune:
Promit sa fiu atenta.O sa merg cu agenda si o sa-mi iau notite.
Iti inchipui Eu pe masa la consultatie( cu picioarele in sus) si cu agenda in mana iau notite .Dar ce nu fac eu pentru voi....
ali
Kariris spune:
ali e foarte important sa intrebi daca fac fiv pe loturi sau in fc de ciclul fiecarei paciente. La cate zile fac ET-ul, cu ce embriologi lucreaza, cam care sunt schemele de tratament pe care le practica, daca mai imi vine in minte ceva iti scriu, iti notezi...si iei notite! pup!