Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mariee,La multi ani de ziua numelui,si merci de raspunsul legat de extractul de zmeur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Ali, dar alte efecte ai observat la Maca? Eu m-as bucura sa il reduca ca la mine e ca la robinet... L-a si reglat ca perioada? Poti sa iei daca banuiesti ca ai ramas gravi? Eu iau de 4 zile si am niste scurgei maronii mirositoare...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Nu am observat alte schimbaride la Maca.E prima luna in care vine atat de putin.Poate va incepe de maine sa vina mai bine.Pentru orice eventualitate eu mi-am facut un test, nu de alta dar poate chiar acum sa fie ceva si sa-l intoxic cu BU ar fi chiar pacat.Din pacate e aceeasi singura linie din totdeauna.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Ali,imi pare rau de-a 2 -a liniuta,poate luna viitoare apare si ea! Eu am alte simtome-cred ca de la Maca.Dupa ce inghit pastila in max.20 minute mi se face rau-da rau,rau cu ameteala si blegeala! Oare de la Maca asta? Pana acum banuiam BU dar acum sint Z15 si nu mai iau decat Maca(3/zi),zmeur (50 pic dim+seara) si BU (30 pic dim+seara).Mie mi se face rau la pranz.(beau 1 cafea/zi dim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor ce parere aveti daca o luna iau pastule de napreznic+tinctura din muguri de zmeur+tinctura din maldite de coacaz negru, si o luna toate astea numai ca in loc de napraznic iau pastile BU?
Si mai vroiam sa va intreb daca are ceva daca amestec tincturile ca io pun 3ml din fiecare de seara sa le am la servici pentru portia de pranz.Apa o pun peste la servici,insa tincturile le pun seara intr-o sticluta de plastic.
Astept parerile voastre si va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Mariee multumesc mult dar de unde sa iau eu apicultor??? Bine asta e la prima vedere ca pana la urma tot gasesc, vad eu...

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Carmen, mi se pare interesant magazinul acesta, eu nu l/am vizitat inca dar sper sa ajung saptamana viitoare!!!!!!!

http://www.apicola.ro/

pupiceiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by tzuca74

Ali,imi pare rau de-a 2 -a liniuta,poate luna viitoare apare si ea! Eu am alte simtome-cred ca de la Maca.Dupa ce inghit pastila in max.20 minute mi se face rau-da rau,rau cu ameteala si blegeala! Oare de la Maca asta? Pana acum banuiam BU dar acum sint Z15 si nu mai iau decat Maca(3/zi),zmeur (50 pic dim+seara) si BU (30 pic dim+seara).Mie mi se face rau la pranz.(beau 1 cafea/zi dim)

Nu stiu ce sa zic, eu nu am avut simptome de rau.Mie mi se pare ca e cam mult mugur de zmeur.Eu imi aduc aminte ca scria 25 picaturi/1ml de trei ori pe zi sau 50-75 picaturi -o data pe zi daca se mai combina cu nu stiu ce tratamente.
Eu am ales prima varianta.Deci sa inteleg ca abia la amiaza ti se face rau?Poate totusi ar fi bine sa-ti iei tensiunea.Imi dau si eu cu presupusul.Sau incearca prin eliminare sa afli ce-ti face rau.

Intre timp si-a dat drumul CM si vine mai normal.

La multi ani Mariee!Cu toate framatarile mele de azi am uitat sa-ti fac urarile mai devreme.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Multi ani binecuvantati pentru Mariee si toate Mariile de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

[red]Mai fetelor mugurii de zmeur in combinatie cu alt ceva se iau 75 de picaturi pe zi,sau 75 de picaturi de 3 ori pe zi??Ca io am inebunit de tot.Acum iau de 3 ori pe zi adica 9ml din fiecare.Trebuie doar 1 data pe zi??????
Unele fete zic ca de 3ori,altele 1 data.Pna la urma de cate ori pe zi se iu cele 75 de picaturi?[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

doxinule, nu iei de 3 ori cate 75 pic/zi ci o data;
le iei cum vrei, fie intro priza, fie le imparti in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Doxinu,
eu iau pastile de zmeura de 3/zi daca sunt picaturi atunci sa iei o singura data/zi.
,MONI

Mergi la inceput