Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by andicu

Adi, eu ma tratez cu Naprasnic, Telina-capsule, Tinctura de muguri de zmeur si acid folic. Mai rau e ca trebuie sa intrerup vreo 2 saptamani, ca o sa trebuiasca sa repet analizele hormonale ptr FIV. Ma gandeam ca in perioada de asteptare dupa embriotransfer sa beau ceai de cretisoara ; am inteles ca ajuta in fixarea sarcinii. Credeti ca e vreo problema sa-l iau?

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Andicu, eu stiu ca nu e problema sa iei ceaiul de cretisoara, ca, asa cum ai zis, ajuta la fixarea sarcinii. Deci e foarte bun si inainte, si in timpul ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor!

Dj-mama de ce exista sanse de 3ori/an? Eu am raportul FSH/LH=3.5/8.2 si dr.mi-a spus ca la un asemenea raport nu exista ovulatie. Vroiam sa-mi vina ca eu la inceputul lunii august am facut si stimulare cu puregon,si apoi naturiste si ma gandeam ca le-am cam amestecat si de-aia vroiam sa vad ce si cum cu temp.si ovulatia intr-o luna "curata".

Iuli-ana asa parca citisem si eu pe undeva ca nu prea s-ar amesteca naturistele cu utrogestanul dar ce sa fac daca nu da semne ca mi-ar veni?Oricum eu in week-end am lasat-o mai moale cu naturistele pana mi-o veni cand am sa reincep in forta.De fapt iau in cont.tincturi BU,muguri zmeur,telina(de3 ori/zi)+vitE,Utrogestan(de2ori/zi)+acid folic(1/zi).

Aaah si vroiam sa mai intreb ceva:in timpul tratamentului naturist mi-a aparut niste bubulite rosii in zona gleznelor care ma mananca rau. Ma gandeam ar putea fi de la naprasnic care am citit are efect puternic detoxifiant.Ca am obsevat ca de vineri de cand am intrerupt naprasnicul nu prea mai imi ies.A mai patit cineva asa ceva?
Ca daca e de la detoxifiere e de bine nu?

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Merdan, am avut si eu ceva asemanator si fac tratamentul lui Andritoiu. Acum s-au mai potolit putin, bine nu erau nici f. multe dar totusi le-am remarcat. Acum s-au uscat si arata asa ca niste pete mici maronii. Nu stiu nici eu de la ce or fi.
Va pup pe toate si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Am o intrebare, nu ma certati ca nu am cautat pe forum, stiu ca am mai citit asta, dar nu imi amintesc exact raspunsul :pana acum am luat naprasnic, zinc,extract zmeur iar aceasta luna este una de incercare IA si va trebui sa fac stimulare cu alopate(nu se poate fara), intrebarea mea este daca trebuie sa intrerup tratamentul cu naturiste ??
Sanatate si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by carry

Am o intrebare, nu ma certati ca nu am cautat pe forum, stiu ca am mai citit asta, dar nu imi amintesc exact raspunsul :pana acum am luat naprasnic, zinc,extract zmeur iar aceasta luna este una de incercare IA si va trebui sa fac stimulare cu alopate(nu se poate fara), intrebarea mea este daca trebuie sa intrerup tratamentul cu naturiste ??
Sanatate si pupici

carry, trebuie intrerupt trat naturist cand faci stimulare!!!!!!

pupiceiiiiii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KoraPop

Buna fetelor!
Imi puteti spune ce parere aveti de Tribullus Terrestris 2 pastile/zi in cazul diagnosticului " astenozospermie moderata, compensata prin ejaculat"? Oare in cat timp de tratament s-ar putea vedea o imbunatatire a spermogramei?
As vrea si eu un sfat naturist pentru fertilitate!Am auzit de Kamayani...am baut tinctura de branca urasului o vreme dar am renuntat...Ce parere aveti de MACA?La ce e buna?
Multumesc anticipat pentru ca stiu ca imi va raspunde si mie cineva.
Mult succes tuturor!!!

Kora

Kora, am auzit ca exista tratament cu Tribulus pentru astenozospermie!!! din pacate nimeni nu iti poate confirma in cat timp va da rezultate!!!!!!! Referitor la Branca ursului in tinctura am citi de curand un articol care pune ca e eficienta la barbati, femeile tb sa utilizeze pulberea sau capsule!!!!!!

pupiceiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chiquitita

Stiti cumva care dintre MAca si Kamayani regleaza glanda endocrina?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

care glanda endocrina t intereseaza?

pupiceiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Fetelor, bine v-am regasit. Eu m-am mutat, in sfarsit in Bucuresti dar sunt total rupta de mijloacele de comunicatie, nu am net, tel fix, mobil numai pe cartela iar la servciu nici atat. Revin in forta cand rezolv situatia, promit! Deocamdata nu am timp si posibilitate nici sa va citesc.
Va imbratisez pe toate si va urez succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Eu sunt Z11 si azi merg la eco sa vedem daca am ceva oute.De vreo zi,doua am mucus ,cam transparent ce-i drept si azi s-a patat usor de tot chilotul cu rozaliu.Ce sa fie? Din Z1 am luat BU,zmeur si Maca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Pai, ai cam ovulat.
Daca ai si e superrrr !
Esti pe

Mergi la inceput