Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna fetelor!
Ma ajutati si pe mine cu un sfat?
Sa va zic problemele mele: ovare polichistice,lipsa ovulatie,lipsa menstra(decat provocata).
Dupa 3 luni de stimulari fara folos am inceput un tratam.naturist si anume:1 lingurita tincuri BU,Muguri zmeur, codita soricelului,telina-toate de 3 ori/zi.In plus pulbere de naprasnic sublingual-de 3 ori/zi, 2 cani de ceai naprasnic si cate o cana de ceai de galbenele sau coada soricelului+cretisoara si de ieri si vitamina E-2/zi.
Acest tratam. l-am tinut tinut incepand cu 7 august(in ziua 13 de CM) si nici azi(ziua 38 de CM) nu am avut ciclu ci doar usoare scurgeri rozalii-maronii.
De aseara am inceput sa iau si Utrogestan ca sa-mi vina.
Este gresit sa iau si Utrogestan cu tratam. naturist sau nu? Ca as vrea sa-mi vina ca sa pot si eu urmari ceva temperaturi,ovulatie,as vrea sa merg la ginecolog-intelegeti ce vreau sa spun.

Poate imi raspundeti si mie daca stiti,daca sa continui asa sau nu.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Merdan,eu stiu ca naturistele cu utrogestan nu prea merg,dar poti citi tot ce a raspuns Livia in site vizavi de tratamentele naturiste.Imi amintesc ca cineva a mai cerut informatia asta...Cauta toate paginile intitulate "Aici raspund la intrebari legate de tratamente naturiste" si sigur te vei lamuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buan fetelor!Stiu ca am zis ca de pe 1 incep dar nu am avut bani(dar tot luna asta incep) si acum mai am o intrbare daca poate cineva sa ma lamureasca.Pastilele de naprasnic sunt la fel de bune ca si ceaiul sau mai eficient este ceaiul?CA la BU m-am hotarat sa iau pastilute din cauz tensiunii mele mici.Daca voi ziceti ca ceaiul este mai eficient atunci io iau ceai si nu pastilute.io ma gandisem sa iau pastilitele de naprasnic+ pulberea+pastilutele de BU.Voi ce parere aveti?Daca ma lamuriti cum sta treaba atunci incep mai repede(da sa nu va simtit presate sa-mi raspundeti).Mi-ar fii mult mai usor cu pastilutele ca plec ffff de dimineata la servici dar daca ceaiul este mai eficient atunci ma scol cu noaptea in cap .Va pupacit si atept parerile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Aaaaa fetelor si am uitat sa va intreb: voi stiti cumva daca naprasnicul si BU au contraindicatii pentru cei cu, coagularea sangelui?Io am deficit de proteina s(fac chegulete mici de sange-sangele se coaguleaza fff repede si iau un Tromboass pe zi)Doamne cate probelme am pana sa iau un tratament parca as fi o baba mai fetelor ,dar imi este frica si de aceeia va intreb!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

dak se gaseste fro baba p'aci, atunci aceea sunt io
doxinule, nu ma concura !

cel mai bine si cel mai bine ar fi sa iei pulbere ca pana te imbraci dimineata, una-alta trece sfertul acela de ora; in capsula este tot pulbere dar dak se duce direct in stomac, n-are acelasi efect cu tinutul sublingual.
ceaiul e mai eficient decat capsula ca e lichid si parca stiam ca trec mai repede in sange substantele; vezi sa-l faci ca in prospect, inmoi de seara ... etc

merdan, am citit pe forum povestea unei fete care a ramas gravi cu intarzieri de 5 luni a menstrei; ce-i drept ca din nimereala; ca teoretic, se ovuleaza cu 14 zile inainte de mensta ...
nu te impiedica perioada sa urmaresti ovulatia doar ca tr. sa ai rabdar si sunt doar 3 sanse pe an, deducand logic

PS-Mariee este tot in ROM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Buan fetelor!Stiu ca am zis ca de pe 1 incep dar nu am avut bani(dar tot luna asta incep) si acum mai am o intrbare daca poate cineva sa ma lamureasca.Pastilele de naprasnic sunt la fel de bune ca si ceaiul sau mai eficient este ceaiul?CA la BU m-am hotarat sa iau pastilute din cauz tensiunii mele mici.Daca voi ziceti ca ceaiul este mai eficient atunci io iau ceai si nu pastilute.io ma gandisem sa iau pastilitele de naprasnic+ pulberea+pastilutele de BU.Voi ce parere aveti?Daca ma lamuriti cum sta treaba atunci incep mai repede(da sa nu va simtit presate sa-mi raspundeti).Mi-ar fii mult mai usor cu pastilutele ca plec ffff de dimineata la servici dar daca ceaiul este mai eficient atunci ma scol cu noaptea in cap .Va pupacit si atept parerile voastre.

doxinule, am raspuns si lui Andicu la aceeasi intrebare. Sper sa iti fie de folos in planificarea tratamentului:

quote:
Originally posted by andicu

Trec la altele acum: vin si eu cu o intrebare asemanatoare cu a lui Lachi : daca iau capsule de napraznic in loc de ceai are ceva? ca e 2a oara cand uit 2 zile de ceaiul pus la macerat peste noapte ! mi-e cam peste mana prepararea lui, mai ales ca eu dimineata tot intr-o viteza plec la servici!

... capsulele de napraznic au actiune putin mai slaba decat ceaiul de napraznic. Ceaiul e mai puternic si lucreaza mai bine pentru fertilitate. Eu te inteleg perfect cum e cu prepararea lui, ca si eu m-am chinuit. Hai sa iti zic cum faceam eu, ca poate iti vin idei:
-seara puneam la macerat planta (2 lingurite de planta la 1/2 de cana de apa fierbinte, o acopeream) si mergeam la culcare
-dimineata strecuram zeama si puneam peste planta apa fierbinte, tot 1/2 de cana
-apoi pana ma imbracam si pregateam se facea si aia
-dupa aceea strecuram si apa noua peste prima si aveam 1 cana intraga de ceai pe care o bea inainte sa iau micul dejun
-inainte sa plec de acasa reluam procesul de pregatit maceratul pentru seara.

Intr-adevar, nu sunt 4 cani de ceai, dar zeama pe care o beam era mai puternic, pt ca foloseam mai multa planta pe cana. Imi era si mie imposibil sa imi fac 4 cani de ceai pe zi, dar cu 2 era superok, mai ales dupa ce m-am rutinat ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Cine imi poate recomanda niste remedii naturiste in caz de raceli, rosu in gat etc. pt. un baietel de 1 an si 10 luni ? Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

dak se gaseste fro baba p'aci, atunci aceea sunt io
doxinule, nu ma concura !

cel mai bine si cel mai bine ar fi sa iei pulbere ca pana te imbraci dimineata, una-alta trece sfertul acela de ora; in capsula este tot pulbere dar dak se duce direct in stomac, n-are acelasi efect cu tinutul sublingual.
ceaiul e mai eficient decat capsula ca e lichid si parca stiam ca trec mai repede in sange substantele; vezi sa-l faci ca in prospect, inmoi de seara ... etc

merdan, am citit pe forum povestea unei fete care a ramas gravi cu intarzieri de 5 luni a menstrei;

PS-Mariee este tot in ROM?

buna ziua si we frumos la toate naturistele!!!!!!

meyyyy, sa nu mai aud ca vb caracterizati drept babe ca ma supaaaaaaaaaar raaaaauuu!!!!!!

eu acum am reajuns in buc, am fost la bunicutza 1 sapt si a fost frumos dar extrem de emotionant: sa vezi ca persoana care te-a crescut a devenit ca un copil al tau acum e cam trist!!! dar sunt fericita ca e inca sanatoasa la 85 ani ai dansei!!!!!!!

Si apropo de ce vb voi, ca sa nu fiu complet off topic: cea mai buna prietena a mea avea CM de ori p an si are acum un baietel superb de 1 an!!!! deci se poate, tb doar ca crezi cu toata fiinta ta: mie cam asta imi lipseste, nu prea am incredere in mine!!!!!

va pupicesc p ptoate mult si va duc dorul!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andicu

Buna fetelor!

Adi, eu de obicei am tensiunea cam mica, asa mi-au tot spus doctorii; exact cat e nu stiu sa-ti spun, dar nu era ceva serios. De la tinctura de zmeur nu cred ca e, ca am mai tot luat, si anul trecut; poate sa fie de la napraznic?

Cu alte cuvinte, chiar daca nu pot decat virtual s-o fac, luati de la mine : , ca azi e ziua mea si sarbatorim! nu ma intrebati cat, ca ma doare , dar pot spune ca am intrat bine si in al3lea deceniu de viata !

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Andreeea, ma bucur ca esti naturista!!!!! Am vazut pozele tale, esti o frumoasa prea tanara ptr FIV: dar cum vrei tu !!!!

Napraznicul este hipotensiv!!!!!!!! ca si BU dar nu are efectele la fel de puternice, depinde de sensibilitatea fiecaruia!!!!!!

pupicei dulciiiiiiiiii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki
Mariee mai esti in Romania? Ai ajuns cumva si in Craiova? As fi vrut sa ma intalnesc cu tine dc mai esti pe aici.

Lachi uite un sa-ti treaca supararea. Napraznicul e bun pt multe dar acum te-ai lamurit pt ca ai citi prospectul .

Miki

Mikisor, am fost in trecere prin Craiova, si mie mi-ar fi placut sa ne vedem, daca mai trec te anunt!!!!!!

pupicei dulciiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput