Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by lia68

Adimercedes si Mariee, multumesc f.f. mult de sfaturi.
Adevarul e ca nu prea am experienta cu spalaturile astea vaginale ca n-am facut pina acum. Am sa fiu mai atenta, dar mi se pare si cantitatea de infuzie prea mica (300 ml), cred ca la urma a intrat si ceva aer. Cit priveste canicula, aici nu prea e vorab de asa ceva (din pacate) la 23-24 °C.
Va pup pe toate si va ador.

LIa, 300ml e capacitatea canulei sau atata e cantitatea de lichid pe care trebuie sa o administrezi. Ca eu umpleam recipientul la maxim, il strangeam putin sa nu aiba aer la suprafata si cand nu mai curgea lichid sau veneau bule de aer, ma opream, chiar daca mai era ceva lichid inauntru...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mariee

Adi, cand ne dai vesti despre site ul acela?????

va pup dulce

Mariee, imi improspatezi, te rog, memoria, ca nu prea imi dau seama acum despre ce site e vorba ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor buna dimineata. Vai cat ati mai scris ca de o juma de ora de cand am venit la munca stau si va citesc, pe voi si pe aspirantele optimiste. eu vreau de la voi un sfat, si o intrebare la care sa-mi raspundeti.
Ce pot sa fac sa nu mai am aciditate mare in interiorul vaginului? , cred ca asta e problema mea pe care o banuiesc nu demult, cu ce sa fac spalaturi, sau alte chestii daca mai exista.
Iar intrebare e : la eco abdominal si control ginecologic se vad ovarele polichistice? sau se vede doar la eco intravaginal?
eu Z 15 deci ...... sunt pe aproape , si sa stiti ca ceaiul de naprasnic mie imi face foarte bine, simt cum lucreaza ovarele, ceea ce inainte nu prea simteam. Pe langa ceai mai iau si vit. E.
vom spera si vom vedea.
Va pup pe toate.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Buna dimineata fete dragi
Adimercedes, 300 ml e cantitatea de lichid! E cam putin nu? Asta e din tratamentul lui A.
Mai continua cineva cu tratamentul asta, ca nu se mai scrie nimic despre el?
O zi buna si plina de sperante! Cine stie??? Poate, poate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

eu lia68 m-am cam plictisit de el dar sigur l-as fi continuat daca macar dupa prima luna as fi vazut ceva imbunatatiri, dar lucrurile nu au stat asa: endo =4.8 mm in z.14 si folicul =16mm. Deci cu tot laptisorul care cica e estrogenic eu tot nu reactionez la stimuli. M-a cam dezamagit si am luat o pauza. Probabil voi reincepe dupa luna asta.

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Vas,din cate mi-a zis mie dr ovarele polichistice se vad la eco vaginala (io am si, am facut mai multe eco normale si nu mi-a zis nimeni nimic pana la eco vaginala).Acum unele fete zic ca s-ar vedea si la eco normala insa io stiu doar ce mi-a zis mie dr meu(care este prof.dr conferentiar)si io am mare incredere in el!
Io la ovarele mele voi incerca branca ursului!
Stie cineva sa-mi spuna daca mai trebuie combinata cu alt ceva?Si sa fie picaturi sau cum?Care este mai eficienta?Daca o combin cu ceaiul de napraznic intra in reactie sau esta O.K.?VA pup si atept raspunsurile voastre!!!(Scuze ca va cam stresez dar am o gramada de intrebari)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lia68

Buna dimineata fete dragi
Adimercedes, 300 ml e cantitatea de lichid! E cam putin nu? Asta e din tratamentul lui A.
Mai continua cineva cu tratamentul asta, ca nu se mai scrie nimic despre el?
O zi buna si plina de sperante! Cine stie??? Poate, poate....

Pai, eu ca sa beneficiez de 300ml as umple canula cu lichid si cat intra fara aer e ok, restul eu l-as arunca, sa nu ma risc sa bag aer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Adi, eu de obicei am tensiunea cam mica, asa mi-au tot spus doctorii; exact cat e nu stiu sa-ti spun, dar nu era ceva serios. De la tinctura de zmeur nu cred ca e, ca am mai tot luat, si anul trecut; poate sa fie de la napraznic?

Cu alte cuvinte, chiar daca nu pot decat virtual s-o fac, luati de la mine : , ca azi e ziua mea si sarbatorim! nu ma intrebati cat, ca ma doare , dar pot spune ca am intrat bine si in al3lea deceniu de viata !

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI ANDICU, SA DEA DD SA TI SE IMPLINEASCA DORINTA CEA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by vas

fetelor buna dimineata. Vai cat ati mai scris ca de o juma de ora de cand am venit la munca stau si va citesc, pe voi si pe aspirantele optimiste. eu vreau de la voi un sfat, si o intrebare la care sa-mi raspundeti.
Ce pot sa fac sa nu mai am aciditate mare in interiorul vaginului? , cred ca asta e problema mea pe care o banuiesc nu demult, cu ce sa fac spalaturi, sau alte chestii daca mai exista.

O sa fiu si eu mamica

Vas, pentru aciditate e bine in primul rand sa te speli cu un sapun cu ph neutru si sa faci irigatii vaginale in perioada fertila cu ceai de galbenele si bicarbonat de sodiu. In luna in care am ramas faceam o zi cu ceai, o zi cu apa fiarta si racita in care puneam o lingura bicarbonat.

andicu! Sa ti se implineasca toate visele!!!!

Mergi la inceput