FIV cu ovule donate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Diana, mama draga si eu vreau raspunsuri la intrebarea asta( doar stii). Astia de la Medsana mi-au ramas datori cu raspunsul. Il astept de 5 luni de cand m-am intors in Spania......

Cat despre Spania...enacantada amiguita, tu stii ca te astept cu bratele deschise.. Hai poate ne "vedem" intr-o zi pe mess si vb mai multe.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curcubeu spune:

Buna feteleor,
Deabea acum am intrat si am citit ce mi-ati scris voi.am fost in concediu o saptamina .Este adevarat este important sa fie si sotul alaturi de tine si sa te sprijine.In cazul meu el este de acord sa folosim ovule donate fiindca stim exact ca nu conteaza asa de multe genele ci mai presus de toate conteaza ce ii dai copilului dupa ce il faci,din pacate el nu are timpul sa mearga cu mine pe la doctori si sa se intereseze astea trebuie sa le fac eu singura ,deci tot eu singura trebuie sa ma lupt si sa fiu tare.Sint si eu curioasa si sper sa simt senzatia aia de care vorbesc toate gravidutele ,cind simti cum se formeaza o viata in pintecele tale. Eu inca nu m-am hotarit daca o sa fac aici in State sau in romania.Aici imi acopera asigurarea totul ,mai putin cheltuielile pentru ovule si donatoare . Nu am fost inca la un medic sa vad exact cam cit ar costa dar anumite agentii de donare cer cam 5000 $ pentru donatoare(ovule).Cind o sa aflu exact suma la care se ridica o sa va comunic.Eu as fi preferat totusi gene din romania ca sa pastrez ceva de acolo .Dar acum cind vad ca legile sint nesigure si sint piedici nu stiu ce sa zic.Totusi vreau sa vorbesc cu cineva si din Romania si sa compar avantajele si dezavantajele.

Iliuta,
Tu preferi sa faci in Romania din aceleasi motive cu ale mele??
P.s. mai exista si varianta sa fac aici FIV cu ovule aduse din Romania ,exista si o firma care se ocupa cu asa ceva aici dar nu prea am incerdere sa lucrez cu ovule congelate si transportate de mai stiu eu cine.Nu inteleg de ce subiectul a fost inchis?? ce poate fi rau cind cineva te ajuta sa poti sa dai viata ? Eu daca stiam de toate astea cind eram mai tinara m-as fi simtit onorata sa pot sa ajut pe cineva care nu ar fi avut sansa sa aibe copii.Binenteles ca daca as fi stiut de toate problemele aste anici nu as fi asteptat atita pentru sotul meu ca sa facem copii.
Va astept sa mai participati la aceasta discutie si va tin la toate pumnii.
Va multumesc la toate pentru sustinere,va pup

Mergi la inceput