Mamici de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 26
alessia80 spune:
Ok, deci tre' sa mai insist...![]()
![]()
![]()
Ralu- coronita e a ta...4now!
ELOISE,Da' Mirabela a scapat?
ALESSIA80
34+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
eloise spune:
Mirabela mie nu mi se pare peste masura de stresata. E chiar calma daca te gandesti ca a avut si ea saracuta destule probleme cu sarcina.
Sephora foarte frumoase pozele, nunta, surioara si mai ales tu. Chiar asa, sa mai pui poze. Si rochia ta era foarte eleganta
Eloise
31 cu 
EU
Virsta bebe
alessia80 spune:
MIRABELA e un exemplu de perseverenta si muuuulta rabdare! 2 calitati care-mi lipsesc cu desavarsire
ALESSIA80
34+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
floricika spune:
multumes pt raspunsuri, am fost in magazinul z din unirea si din pacate body-uri din acelea nu mai aveau pt nou nascuti, decat un model pe care scria vreau o decapotabila
. o sa ma mai duc in celelalte magazine.
fetelor, am si eu o problema....spinoasa...stiti ca eu urmeaza sa botez sapt viitoare si nu prea stau bine la capitolul garderoba de ocazie de gravida, adica am doua rochite dar deja anul am fost la nunti si le-am tot purtat si parca nu imi vine sa le iau tot pe astea.Si nici sa mai investesc in rochite de gravi nu mai imi vine asa ca vin cu rugamintea: nu isi face careva mila de mine si imi imprumuta si mie o rochita?
va rog sa nu va suparati pe mine ca apelez asa...fara sa ne cunoastem.....dar poate am noroc
Floricika
36+ cu
David Stefan
Poze
mini_me spune:
Buna seara, fetelor
Adameasca: La Multi Ani!

Lexi, e un fel de a spune ca ma demoralizez. Sanatosi sa fie bebeii nostri ca de luat in greutate sigur o sa ia dupa nastere. Te intrebam daca la 35 de saptamani are 3 kg pentru ca ma gandeam ca oricum mai ia pana la nastere. Fetita unei prietene a avut 4.300 la nastere si a nascut-o cu cezariana. Ai ales un nume foarte frumos, de mult nu am mai auzit de numele Cornelia.
Lakioana foarte frumoase desenele. Pe ce le-ai facut? Eu am cumparat alaltaieri un puzzle de perete din spuma/burete cu o scena din Winnie the Pooh, ca talent la desen si eu si sotul ioc! O sa fac poze in curand.
Lyana daca a reusit dr sa vada o falanga mititica, sigur a nimerit si sexul copilului.
Ignatica imi pare asa bine ca ai intrat sa ne dai vesti despre tine si bebe! Ce ai pus pentru hemoroizi?
Sephora si eu sunt de cateva zile cutu’ schiop din cauza sciaticii (numai pe partea dreapta). Pe spate nu pot sta ca ma doare bazinul, simt ca se despica in doua de la spate, in zona lombara.
Daca tot ai zis de paturica, care sunt indicate si cate: eu am gasit de toate felurile aici si nu stiu de care sa iau. Am luat deocamdata una subtirica de bumbac, galbena, cu Winnie the Pooh, dar am mai gasit si pufoase (mi-e frica sa nu se scamoseze de la spalat), si de bumbac mai gros, si din bumbac tricotat, etc.
mini_me
32+
poze
alexxia spune:
quote:
Originally posted by eloisequote:
Originally posted by alessia80
Adica io am luat locu' 1?
ALESSIA8034+
Ne ne neeee, nu te bucura, tu esti doar pe locul 2. Nu m-am exprimat eu clar, dar cred ca era evident... e greu s-o detroneze cineva pe Ralukutza, locul 1 e al ei!(Ralu nu te supara!)
Eloise31 cu
EU
Virsta bebe
Eloise esti de coma

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
31+ si Ruty
5 aniPETRECERE RUTY
POZE
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865
Mirabelac spune:
Eloise si Alessia da am lipsit si io un pic (am fost la picnic) si voi deja ma vorbiti?????????? ![]()
![]()
Cred ca am presimtit io ceva si am intrat la ora asta ca e prima data, eu is cu somnu in cap.
Pai daca acuma voi ziceti ca-s stresata ce sa va mai spun ca pana-n 28 sapt. eram pe primul loc de departe. Aveam eu un fix ca bebe e bine dupa 28 sapt. Mie mi se pare ca acuma is super linistita si uneori imi doresc sa mai am burtica cat mai mult ca tare-mi place asa.
Eu am stat de la 5 sapt. NUMAI IN PAT, am ajuns la spital de 6 ori de urgenta cu iminenta de avort sau de nastere prematura...
Si am mai avut si ghinion ca aveam un polip pe col care aparea si disparea si nu putea sa-mi faca cerclajul, la 14 sapt. m-au pregatit de cerclaj, m-au anesteziat, tot ce trebuie, mi-a tras colul afara si cand sa ma coase a aparut polipul si nu mi-au mai facut nik. Apoi dureri, contractii, sangerari, etc. si de la anestezia aia am ametit si am vomitat cateva zile. Abia la 16 sapt. s-a retras polipul si mi s-a facut cerclajul si iar dureri, contractii, greturi si ameteli, de ziceam ca pierd atunci sarcina.
Asa ca n-au fost chiar paranoia ale mele... ca si dr. se mira cum de acuma imi este bine... dar, sincer, le-am uitat pe toate si abia acuma ma bucur de sarcina cu adevarat.
Sa nu credeti ca m-am suparat pe voi, doamne fereste, dar daca vreti puteti sa ma puneti pe locul 4, ca sa nu se supere nimeni
.
Mirabela sapt. 34
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
Aaaa si la cerclaj am simtit tot ca urlam pe masa de durere si culmea ca nu aveau un ac mai mic si tipa dr. pe acolo sa-i caute unul sa nu lesin de durere, dar au trecut si cand voi tine bebe in brate voi uita total de astea.
Na ca m-au lovit amintirile acuma... daca m-ati starnit...
Mirabela sapt. 34
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
Bina ca v-ati dus toate la culcare acuma, cand eu nu pot dormi. Si mai are si sotul o durere de masea ca face 13-14 prin casa, de zici ca naste acuma, nu alta...
Noaptea asta o fac alba...
Mirabela sapt. 34
POZE
eloise spune:
Da Mirabela, profitand de absentza ta te vorbeam
. Pai n-ai citit... eu tocmai asta spuneam... ca tu la cate probeme ai avut esti foarte calma. Sau poate tocmai probemele te-au intarit si te-au facut sa apreciezi sarcina si starea de sanatate. Eu te admir... la cat de panicata sunt eu si la ce fobie am de doctori, spitale si interventii...
Eloise
31 cu 
EU
Virsta bebe