asteptind un ingeras in viata noastra

asteptind un ingeras in viata noastra | Autor: rosy2_cris

Link direct la acest mesaj

buna dragelor sper ca mai primiti printre voi inca o aspiranta la BBlusi,satula de analize,medicamente,si doctori gretosi am luat o pe drumul homeopatieide 4 luni,am ovare polikistice,dereglari de CM,la pastile se rezolva dar de ramas insarcinata niciodata.Cu t homeopatmi a venit CM dar in iulie am fost la mare si nu mi a venitdeloc (treb pe 24 iul)acum am inceput cu tinct de BU<si lemn dulce,ulei de catina +Q10,voi ce parere aveti?vas pup pe toatesi va doresc mult succes in realizarea dorintelor.mentionez ca am 29ani..defapt 30 ca nu mai e mult pina la 1 septembrie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

rosy2_cris
Bine ai venit in randurile noastre!
pe viitor sa postezi intr-o rubrica cu tinta mai precisa...exemplu: Aspirante > 20 ani, Endometru, Tratamente naturiste si sa-ti expui problema... Ce ar fi daca toate fetele am deschide cate un nou capitol pentru fiecare problema in parte!Se pare ca Ale e plecata dar cand va veni sigur va inchide si va muta subiectul unde va considera ca trebuie!
Multa sanatate si succes in tot ce vei face!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Danyalo suna cam rautacios comentariul tau! Probabil ca este noua si nu a stiut!Sunt sigura ca pe viitor va posta subiecul acolo unde trebiue!Tin minte ca si io am postat de mai multe ori, cand am intrat pe forum, unde nu trebuia si Alemi-a aratat unde!Suntem acici sa ne sustinem una pe alta ca in definitiv avem aceiasi probelma si sunt sigura ca voim reusi sa ne implinim visele!
Si ca sa-ti raspund la intrebare rosy_2cris, aci pe forum vei gasi multe fete care au incercat retete naturuste si care au dat si rezultate!Te pup si itit urez "bine ai venit" si sa trecem cu toatele cat mai repede la odisee!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

doxinu
Imi fac mea culpa daca raspunsul a parut rautacios! Nu a fost nici pe departe intentia mea asta!

Iertare!
Probabil ca trebuia sa formulez altfel....sa nu folosesc cuvinte interpretabile!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc ca nu te-ai suparat Danyalo!Stiu ca nu a fost cu intentie! Ma gandesc de multe ori ca suntm o familie care desi nu ne cunoastem ne bucuram una pentru alta si plangem la fel!Io aici pe forum am gasit mai multa intelegere ca la mine in familie.De aceea va iubesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

criss, bine ai venit la

voi muta subiectul tau la topicul despre tratamente naturiste si homeopate, click pe link-ul de mai jos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80542&whichpage=20

danyalo, ma bucur ca nu a fost in intentia ta sa fii rautacioasa cu Ale, insa pot sa spun ca ti-a reusit. sunt convinsa ca nu se va mai repeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Danyalo, nu-i problema cu mine...

Apreciez buna ta intentie, dar data viitoare alege-ti cu mai multa grija cuvintele, ca le speriem pe noile venite.

Gindeste-te ca nu toate fetele citesc din umbra, ca sa stie ce si cum, n-au citit alte capitole si nu stiu nici cine e Ale (un soi de baubau).

Daca tot vreti sa faceti o fapta buna, dati-le noilor venite si linkul unde gasesc fete cu probleme asemanataoare cu ale lor.

Si in dulcele stil calsic, problema fiind rezolvata, Aici inchidem

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput