Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
Victoria spune:
Si eu il vad maine pe Big M, dar ..pentru histeroscopie.Eu i-am zis clar ca, dupa 6 IA nu mai are rost sa ma chinui...mai bine FIV...
Partea proasta e ca tocmai luna viitoare am un program f. incarcat la servici( delegatii, deplasari prin tara..) nu stiu cum o sa ma descurc
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amzulica spune:
Carry si Nucutza: luna asta eu nu am mai facut stimulare, pt. ca am cauterizat o rana mica de pe col si nu stiam daca vineri big. M cum ii spuneti voi, o sa-mi dea verde pt. monitorizare. Dar mi-a dat si tot vineri m-a si oprit la eco (trebuia dupa programare sa vin abia luni). Pe ciclu natural deci am avut un singur folicul de 18 mm cu endometru 8 fiind ziua a 10-a. Luni dimineata la inseminare am facut din nou eco, foliculul era de 17 mm (incepuse sa se sparga dupa pregnyl) si endometru 12.5 mm. Ce pot sa sper la astfel de rezultate in conditiile in care pana acum am facut inseminarile cu stimulare, pe 2 si 3 foliculi babani cu endometru peste 10? Si n-au reusit. Si pot sa spun ca am avut intr-o luna 3 foliculi 18, 19 si 22 mm pe acelasi ovar. Si tot nimic. Spuneti si voi? Ce ma face sa merg mai departe pana la sf. anului este, asa cum am mai tot spus, o prietena de-a mea care este gravida in 4,5 luni si a resusit la a 5-a IAD. Bucuria ei ma face sa merg mai departe si faptul ca ma suna si ma imbarbateaza, si nu concepe ideea sa ma las. Eu sunt suparata pt. ca sotul meu nu ma mai sprijina deloc, nu mai vrea, nu-si mai doreste, de fapt luni am fost singurica la inseminare. Va dati seama ce e in sufletul meu?
Cami
amzulica spune:
Fetelor, va multumesc ca sunteti alaturi de mine, sper ca macar dupa cat m-am rugat la Dumnezeu sa reusesc totusi, ca sincer nu merit atat chin. Am uitat sa spun ceva despre FIV. Am intrebat pe cineva (nu spun pe cine) daca dupa atatea IAD ar trebui sa ma gandesc (desi nu as avea asa o suma) la un FIV. Si mi-a zis ca: procentul celor care au reusit cu FIV cu donator dupa multe IAD este f. mic. Ca daca nici cu donator nu reuseste IA nu o sa reuseasca nici FIV cu una cu doua, deci nu risc sa arunc pe fereastra atatia bani.
Cami
carry spune:
S-a hotarat al meu sot , fara sa insist prea mult si si-a facut azi o spermograma, rezultatul dupa amiaza, nu avem sperante prea mari, el a avut oreion cand era mic si sansele sa fie tratat sunt f mici...
Amzulica...si eu sunt cam in aceeasi situatie cu a ta, si eu cateva IA combinate, nereusite, si mie BIG M mi-a spus sa nu incerc FIV, dar eu nu am inteles de ce....nici atunci si nici acum...
Si eu ma pregatesc de o noua IA( DD stie de care-IAS, IAD )si nu stiu nici eu cat voi mai rezista, si sotul meu este descurajat, a acceptat IAD(combinat)dar cand nici asa nu reusim , ....ce sa mai spun ???
miki-miki spune:
Salut pompieritza . Si zici ca ai dansat pana ai facut basica in talpa? Ha... si eu ziceam ca esti tristutza. Ma bucur pt tine. Iti tin pumnii la IA. Cu asa gigei agresivi vred ca reusesti din prima . Gigei-violatori
Andra si mie mi-e dor de o conferinta. Eu zic ca dupa ce termin cu renovarea ma duc si-mi iau un calc in rate chit ca fac foamea cateva luni . Dupa renovarea asta ajung la sapa de lemn ca m-am intins mai mult decat plapuma.
Miki
bubulina1 spune:
amzulica, uite un pup de la mine . Te cred ca iti este greu, dar suntem noi alaturi de tine! Pe mine fetele de pe DC m-au ajutat enorm, mai ales in clipele grele. Atunci am stiut ca am prietene adevarate si nu mi s-a mai parut suferinta asa de grea. In ceea ce priveste valorile tale, sunt super, si nu conteaza ca este un singur folicul, ci conteaza sa fie bun gigelul si timingul - momentul cand este introdus ca sa se intalneasca cu foliculul.
Hai, fruntea sus si cu credinta inainte!
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by amzulica
Am uitat sa spun ceva despre FIV. Am intrebat pe cineva (nu spun pe cine) daca dupa atatea IAD ar trebui sa ma gandesc (desi nu as avea asa o suma) la un FIV. Si mi-a zis ca: procentul celor care au reusit cu FIV cu donator dupa multe IAD este f. mic. Ca daca nici cu donator nu reuseste IA nu o sa reuseasca nici FIV cu una cu doua, deci nu risc sa arunc pe fereastra atatia bani.
Cami
Amzulica Nu este adevarat . La FIV sunt mai mari sansele deoarece ti se v-a introduce embrionul deja format pe cand la IAD gigeii dezghetati sunt mai lesinati si nu prea reusesc sa ajunga la ovul. Parerea mea e sa continui cu IAD dar dc faci si stimulari dese nu e bine. Sa faci si pe ovulatii naturale. Prea multe stimulari ovariene nu sunt indicate. De la anul (asa cum iti doresti tu) poti incerca si FIV la care sansele sunt mult mai mari.
Cu ce dr faci IAD?
Miki
Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici
amzulica spune:
Miki, tu crezi ca eu nu stiu care e diferenta intre FIV si IAD? :-) La mine situatie e un pic diferita pt. ca am ramas insarcinata "din prima" cu primul meu sot, si am renuntat la copil pt. ca asa mi-a spus mama. Asta acum 12 ani. Iar acum cand mi-am dorit cu sotul pe care il am de 9 ani, nu s-a mai intamplat deloc. Am crezut ca voi reusi cu IAD, ca sotul are azoospermie. Dar uite ca nu mai pot nici eu acum. Deci la mine nu cred ca ma ajuta nici FIV. Eu fac IAD cu Big M si desi stie ca am 11 la activ nu mi-a sugerat FIV pana acum. Ceea ce ma face sa inteleg ca nu are rost. Trist dar adevarat....
Cami
Avalon spune:
Hey, ce-i adierea asta de deprimare pe aici?
Sa le uram BUN VENIT fetelor noi ce ni s-au alaturat: li69, agerica
, Roxaly
!
Roxali, numeri din prima zi a c.m., nu din a 13-a, ca daca ciclul tau este mai scurt de 28 zile s-ar putea sa fie prea tarziu in a 13-a. Este un subiect aici pe forumul aspitantelor numit "endometru, ovulatii..." unde vei gasi informatii la obiect despre perioada fertila. In principiu ovulatia are loc cu 14 zile inainte de venirea urmatorului c.m. Hai, nu te speria ca nu e asa de greu sa aiba Enrico o surioara!
Madalina, uneori este aparenta lipsa de implicare a barbatilor in problemele astea delicate, lor li se par 'femeiesti'... nu esti singura care a avut impresia asta la un moment dat, dar dupa o discutie deschisa vei vedea ca lucrurile stau cu totul altfel. Sa-ti spun un secret: si ei isi doresc la fel de mult ca si noi sa fie parinti!
Carry, ti-am scris la azoospermie.
Goldi, aveam nevoie de o 'pila' acolo sus. Un gand bun si o rugaciune uneori poate muta muntii din loc! Multumim!
Miki, tu stii ca mi-ai intrat la sufletel! Si sunt convinsa ca ne vom intalni candva!
Cred ca am eu ceva sange de olteanca, prea va simt aproape! Hei, nu te mai plange ca ai ajuns la sapa de lemn, cine are casa mai frumoasa ca a ta acum?
Mirela, ti-a trecut raceala?
Amzulica, te rog sa citesti ce i-am scris lui Carry la azoospermie. Nu cumva dr. ta este tot Moisa? Asta ar fi chiar coincidenta, dar prea imi suna cunoscut sloganul "unele fete au reusit la a 14-a IA"... Aaaa, cat despre inseminari, eu ma duceam numai singura (adica cu borcanelul), nu-mi placea sa vina sotul cu mine... nu stiu de ce, poate ca n-as fi vrut sa-l vad stanjenit asteptandu-ma acolo in hol... Si da, sa stii ca Miki are dreptate, sansele sunt mult mai mari la FIV. Cu riscul de fi cicalitoare
iti atrag si eu atentia asupra stimularilor... atatea luni fara pauza nu-i a buna!
Fetelor, eu sunt foarte bucuroasa azi ca mi-a venit in sfarsit ciclul! Nu credeam c-o sa spun asta vreodata, dar adevarul este ca asteptam sa vina ca sa ma pot apuca de stimulare, am avut ceva emotii ca dr. mi-a zis ca este musai sa vina pana cand incep injectiile de stimulare. Am fost cateva zile plina de nervisori
si PMS, dar acum gata, privesc cu speranta inainte!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Esti o dulce Avalon, prima data am ramas in a 13a zi,dar daca nu se "prinde" luna asta am sa valutez problema la un control la ginecolog.
Bafta fetelor cucuiete!
Ali, mama baietzoiului Enrico