Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Lavinia, cred ca nu am fost atenta la intrebarea ta...acuma calculam...luna a 7-a incepe la 28 saptamani...eu nu calculez deloc dupa luni, ca ma incurc...stiu 40 +/-2 saptamani si basta!

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Da.......treaba cu lunile ma da si pe mine peste cap. Si toata lumea ma intreaba in cate luni sunt. Am niste calcule de la o amica in ceea ce priveste lunile:
Luna 1: UM - 3 sapt
Luna 2: 3 - 7 sapt
Luna 3: 8 - 12 sapt
Luna 4: 13 - 20 sapt
Luna 5: 21 - 24 sapt
Luna 6: 25 - 28 sapt
Luna 7: 29 - 32 sapt
Luna 8: 33 - 36 sapt
Luna 9: 37 - delivery..

Pupiciosi

Ana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Buna fetelor!Ne-am intors din concediu.A fost chiar mai bine decat ne-am imaginat.Noi am mers cu Teo de la varsta de 4luni in vacante,dar nu mai calatorise cu avionul si ma gandeam cum o sa o conving sa stea atata timp pe scaun.Dar dupa ce avionul decola adormea.Si lui bb2 i-a placut,n-a protestat deloc.Am avut parte de o odihna activa.De maine trebuie sa ma intorc la servici.Idee care nu prea imi surade,dar asta e.
Acum va las ,ca vreau sa apuc sa citesc cate ceva din urma.
Ana23+cu

Mergi la inceput

Ana, bine ai revenit. Te asteptam cu povestioare din vacanta.

Ana 28+ si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

relatia cu socrii e f apropiata , pt ca eu nu m-am inteles deloc cu ai mei si am cam plecat de acasa cat de repede am putut, iar acum vorbesc f rar cu maica-mea, iar taica-meu a murit. tocmai de aia m-am gandit ca nu ar fi prea frumos din partea mea sa ma bag intre sotul meu si parintii lui, in conditiile in care nici ei nu ma calca prea tare pe bataturi. nu pot sa ma plang de ei, decat in sensul ca sunt plecati rau pe aratura si uneori au cele mai idioate idei, insa de spus ceva rau la adresa mea nici gand. din contra, am avut discutii ca de ce vrem sa ne mutam de la ei. astea au trecut, dar de scapat de batut la cap nu am scapat, tot mai trag de noi ca hai cu ei sa faca una, alta, lucruri care nu intotdeauna imi sunt la indemana. nu protestez la cumparaturi 1 data pe sapt, ca doar nu o sa ii las sa care, cand noi mergem cu masina. dar de aici pana la toate cretinismele care i-au trecut prin cap lui socra-meu saptamana asta, incepand cu iepurele care a dat coltul si continuand cu plictiseala pe care o resimte in absenta soacrei mele, fiind si in vacanta la facultate, si nici avand prea multe de facut la academie, e o cale imensa.
am mai vb si eu cu restul familiei si am ajuns la concluzia ca voi primi un telef prin care ma anunta ca se reprogrameaza pe sapt viitoare, ca are dr. operatie. in definitiv si la urma urmei, indiferent ce le-oi si le-om datora, indiferent de relatia buna cu el, nu mi se pare normal sa ma streseze atata doar pt ca nu are el ce face. e liber sa se apuce oricand sa mai scrie o carte, poate oricand sa se plimbe, poate de-a dreptul sa streseze pe altii, nu vad de ce as fi eu prima pe lista. si cu el de mana la ginecolog nu merg, si cu asta basta. din pacate, nu e genul de om caruia sa ii explici una sau alta, el face ce are de facut, numai ca ,ghinion,la fel fac si eu. incerc sa il inteleg si pe el, dar atata vreme cat el nu incearca sa ma inteleaga pe mine, sa ma scuze.

chris 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cat despre produsele tcm-tchibo, intre cele aduse la noi sunt multe si cu diverse defecte, si aici ma refer la cele elecrice. de exemplu, combina a dat rateuri multe. dar asta nu inseamna ca nu ma mai au de clienta. am o groaza de alte lucruri care functioneaza ok. sunt curioasa in legatura cu articolul despre carucioare.

chris 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,asa ma enerveaza anumiti dr fe familie sau farmaciste care spun ca sunt anumite produse cum ar fii materna sau elevit care nu se dau compensat,eu le-as da in judecata.Le e lene sau mai stiu eu ce sa faca ceea ce trebuie.Eu am lunar reteta in valoare de in jur de 2 milioane lei pe care dr meu de familie mi-o scrie compensat si platesc vreo suta si ceva de mii.Printre care e si materna sau elevit.Asa ca sfatul meu e sa insistati,ca dati o gramada de bani...

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Adinazot, am vazut si eu ca sunt destul de scumpute. Uite, eu iau doar Biomarin Plus si costa 268.000. Asta nici gand sa se dea compensat, mai ales ca nu este exclusiv pt gravidute...

Ana 28+ si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Melinda si eu tot 10 kg am pus la 25 de sapt, si ma steptam sa ma certe moasa dar n-a zis nimic. Si am lipsa de fier...am inceput sa iau zilnic ceva sirop natural cu miere si drojdie de bere. Chestia e ... ca nu bag in mine ca sparta... chiar deloc, si toata lumea ma intreaba unde-am pus cele 10 kg...atunci imi vine sa le arat fundoiul..., ca deh...ne-au dat vergeturile de o luna-ncoace. ma dau cu ulei zilnic, dar vad ca nu prea are efect...arata bucutzele de parc-ar fii muscate de tzantzari...adeca...vergeturi mici dar tare inchise la culoare...infloresc.
Intrebare mare mare: PUTEM BEA APA TONICA( kINLEY) ??
Cica n-ar fii voie pt ca contine chinina, si-i toxica... dar eu mai beau o dushca din cand in cand ca mii taaare pofta. Stiti ceva de asta ?
Puup
Dbunny 26 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

in sfarsit am reusit sa intru pe forum. Danita multumesc de sfat dar nu era asta problema si sincer nu stiu care a fost ca acum can am incercat am reusit sa intru pe forum.

am vazut totusi ca nu am fost singura care nu a putut accesa forumul doar ca la mine a durat mai mult.
Luni am fost la controlul la cardiolog si mi-a zis a totul e ok sa nu imi fac probleme, deci o sa pot naste natural cel putin din acest punct de vedere daca nu o sa fie alte impedimente la mom respectiv.

sunteti asa harnicute ati scris o multime.

ma duc in urma sa citesc ca nu am apucat.

va pup si mai vb

Raluca 26 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput