Puroi de la manichiura

Puroi de la manichiura | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Am patit si eu ce poate multora li se intampla, am fost la manichiura, am niste colturi groaznice si se mai intampla sa ma ciupeasca manichiurista. De o saptamana stau cu puroi, deget umflat...stiti cum este...mi-am dat cu galbenele, otet si de cateva zile betadina...recunosc ca s-a mai tras

Aveti idee cu ce sa mai mai dau? Sa stiu si pe viitor.

Multumesc!
Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Incearca cu Baneocin (unguent) - contine si antibiotic!

Si data viitoare cere-i manichiuristei sa fie mai atenta !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

cand eram gravida m-a apucat si pe mine sa ma duc la pedichiura si am patit la fel. am dat cu tot felul de cremutze si...pana la urma, la un consult ginecologic doctorul mi-a vazut degetul (in ce hal era de umflat si cu puroi) si mi-a zis sa iau de la farmacie cloramina si intr-un litru de apa fiarta si racita sa pun cateva pastile (scrie pe prospect) si sa tin piciorul in apa aceea calda. i-am urmat sfatul si mi-a trecut. intr-o saptamana degetul meu era la fel ca inainte de pedichiura facuta la salon.
poate incerci si varianta asta.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Pot sa-ti dau un sfat "babesc" dar care la mine a functionat intotdeauna? Ia o frunza de muscata obisnuita,nu din alea curgatoare, spal-o bine sub jet puternic si fixeaz-o seara cu leucoplast peste umflatura.Dimineata ai sa gasesti degetul desumflat si tot puroiul pe frunza de muscata.
Daca n-ai muscata poti sa incerci cu o frunza de varza alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am scapat de asa ceva cu Baneocin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de bufi

Am patit si eu ce poate multora li se intampla, am fost la manichiura, am niste colturi groaznice si se mai intampla sa ma ciupeasca manichiurista. De o saptamana stau cu puroi, deget umflat...stiti cum este...mi-am dat cu galbenele, otet si de cateva zile betadina...recunosc ca s-a mai tras

Aveti idee cu ce sa mai mai dau? Sa stiu si pe viitor.

Betadina sau Baneocin. Si pe viitor, spune-i manichiuristei sa fie atenta! K banuiesc k si tu te poti ciupi acasa, nu tb sa platesti pt asta.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Si eu am patit. Mie mi-a spus cineva sa tin degetul in spirt citva timp. Se usuca buba foarte bine si scapi de durere. E foarte eficient.

Ioana - de 3 x mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna fetelor!

Eu am scapat de toate problemele cu unghiile aplicand seva de la ROSTOPASCA...are floare galbena si se gaseste si in fata blocului de multe ori...
Se rupe tulpina si se aplica seva care iese dupa rupere...are culoarea galbena ca si alcoolul iodat si este un f bun dezinfectant ...se aplica direct in gaura de la puroi sau pe infectie...distruge orice ciuperca care ataca unghiile...se repeta de cateva ori pana cand infectia dispare si apare tesut nou si curat...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Buna,

Eu scap mereu cu sinerdol,desfaci casheta, pui praful pe rana si pansezi.Garantat iti trece.

Sanatate.

Lilianna
Omul poate să facă tot ce vrea, dar nu stie să vrea. (Etienne de Senancour)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

frunza de varza intepata cu furculita ... scoate puroiul
daca ai dureri mari si vrei sa scapi repede ...f f buna este foita aceea transparenta de la ceapa ...garantat in 30 min iti trece durerea si in o zi , max 2 se dezumfla complet
Eu le-am testat de nenumarate ori si sunt solutii ieftine, garantate, nu pateaza si nu au efecte secundare

Multa sanatate!
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Ai mare grija pe viitor, pt ca poti sa faci Panaritiu.
Eu am facut de 2 ori si nu mi s-a mai putut scoate puroiul decit la doctor, cind mi s-a taiat pielea de pa deget ca sa dea drumul la puroi.
Stiam si eu de varza, rostopasca .. etc.
Mare grija la instrumentele astea, ca sint infectate.

Mergi la inceput