URGENT-Reintoarcere din CIC

URGENT-Reintoarcere din CIC | Autor: lacramioara t

Link direct la acest mesaj

Buna seara la toata lumea.
Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns concret la urmatoarele intrebari:Ma intorc la 1 sept. la servici si inainte de a intra in CIC am vorbit la servici si mi s-a spus ca atunci cand ma voi intoarce(Mi-am tinut promisiunea de a ma intoarce la 1 sept.) imi voi relua postul.Acum cand vreau sa ma intorc mi se spune ca postul meu este ocupat urmand sa ocup un post mai jos de ceea ce faceam inainte si evident cu modificarea salariului.A fost cineva in aceasta situatie si ce ati facut? Exista vreo lege care sa interzica patronilor sa modifice mamelor la intoarecerea din CIC functia si salariul? Este adevarat ca postul meu era vacant pana la intoarcerea mea? Am dreptul sa cer postul pe care il ocupam inainte sa nasc?
Va rog din suflet sa-mi raspundeti.
Marius daca citesti noul subiect si ai timp poti sa-mi dai un raspuns?Multumesc anticipat.
Lacramioara.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Legea obliga angajatorul la urmatoarele:
1. Sa pastreze postul detinut pana la reintoarcerea angajatei(ului) din CIC.
2. Sa reprimeasca angajatul(ajata) pe pozitia detinuta in momentul intrarii in CIC
3. Poate sa angajeze doar pe perioada determinata pe acea pozitie pe altcineva dar doar pana la revenirea angajatei(ului) la serviciu.
4. Ai dreptul sa ceri postul si ei sa ti-l redea.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput