Mamici de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burticute!!

Ma faceti sa rad cu discutiile voastre...Alessia tu cu sotul si cu ciorapeii, omuletii nemiscareti, Gripo la fel cu pizza, sunteti haioase, Inni tu cu amintirile din copilarie...ne provoci nostalgii...

Floricika La multi ani, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de sot si de bebelin. Te-am sunat astazi dar nu am reusit sa dau de tine. Chiar asa, ...sa nu raspunzi tu la tel. de ziua ta? Era un nr de fix ca sunasem de la serviciu.

Ramomar bine ca ai mai aparut ca exact azi ma gandeam ca iar te-am dat la disparuti? Ce mai faci tot cu pregatirile pt bebe?

Putzuruca mie imi da o colega un cantar electronic cica e ff bun, ea il cantarea ff frecvent in felul asta stia cam cat a luat in greutate si nu statea stersata o luna pana se ducea la dr pediatru. Asa ca o sa il iau ...

Laliq felicitari pt vestile bune si ca esti bine. Chiar ma gandeam ce mai faci ca stiam de injectiile alea pe care tb sa le faci.

Ralu si iti spun si eu sa nu mai fi ingrijorata ca mai rau iti faci. Hai ca mai e un pic si atunci sa vezi griji nu acum...acum e bine si safe...dar cand bb nu o putea sa respire, s-o ineca, tuseste, face febra, are nasucul infundat, are colici, plange si nu stim ce sa ii facem...atunci sa ne vezi ...acum e ok in cusca acolo.

Roxana01 vad ca esti hotarata sa nasti maine - poimaine daca zici ca probati patul... Oricum ma bucur ca iti merge bine acum si ati depasit momentele dificile. Eram sigura ca va trece.

Noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu, bebelina este activa, insa nu atat incat sa ma zdruncine si sa ma deranjeze ...mai merg la serviciu ca acasa innebunesc...dar sapt asta am fost doar ieri si alaltaieri ....mai imi fac si eu de cap...

Va pup si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
34+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALESSIA,sa te auda Doamne Doamne si asa sa fie,sa stea bb cat mai mult in burtica.Incerc sa am rabdare si sa fiu cat mai linistita.Dar nu am motive sa fiu stresata,doar ca eu imi fac ...si nu ar trebui.Las ca sper la bine!!!

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Adinazot asa e ..important e ca bb este ok, si chiar mai mare ...nu iti mai face probleme, daca zici ca stai acasa, in pat si cumintica. O sa fie bine. La mine nu stiu prin ce minune s-a inchis colul ala...asa de repede. Dar eu nu am stat asa numai cu gandul la asta ca innebuneam. Prefer sa nu ma gandesc cand e ceva...Stii replica aia din filmul Pe aripile vantului: "La asta o sa ma gandesc maine" ...ei bine eu incercam sa nu ma gandesc deloc, chiar daca stateam cuminte, ziceam ca tre sa se inchida si sa fie bine ca altfel nu se poate. Tine ff mult de tonusul tau.

Pup si ai grija

Itzy-Bitzy
34+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara, burtici!
Gata, am citit TOT, sa vedem ce mai tin minte ...
Mini_me si Floricika , LA MULTI ANI , sa fiti fericite si iubite si sa va bucurati alaturi de familie si cei dragi de bebei .

Raluca, imi pare asa de rau ca nu reusesti sa te linistesti, dar uite un si o ca sa te mai indulcesti putin. Poate vizita la un cardiolog te va linisti mult mai mult decat la un al treilea ginecolog, de ce nu incerci?

CamiSol, am vazut si eu rata, alaltaieri cand am luat patutul+salteluta. Foarte dulce mi s-a parut, dar carucioarele de la barza mi se par prea greu de strans, prea grele, masive...Asternuturi voi lua si eu de acolo, mi-au placut si aveau asa de multe culori/modele...

Adriana, asa colega ca tine mai rar intalnesti! Nota 10! Dar oare si sefa ta ar face la fel, ca statuie sigur nu-ti ridica nimeni ?!...

Va multumesc tuturor pt raspunsurile ref la nasi.

Sandra 31+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ITZY-BITZY,mersi de incurajari!Ce fain ca ti s-a inchis colul,mie nu cred ca mi se mai inchide,ca il am de mult asa,dar important e sa nu se deschida mai tare.Incerc sa am un tonus propice!!!

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ITZY- sa stii ca nu eu eram cu sotu' si ciorapeii....

Sa stii ca alaturi de INNI si ILEANA va admir pt optimismul de care dati dovada! Incerc si eu sa gasesc calea spre gandirea pozitiva, dar nu-mi iese de foarte multe ori!

Hai ca ma duc si eu in pat, ca astazi am exagerat cu postarile!

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by alessia80

MIRABELA-Vezi ca nu merge?

ELOISE- ce faci wkndl asta...nici un musafir, nimic?

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Pai taman in weekend raman fara musafiri. De 2 saptamani incheiate tot cu musafiri o duc... cred ca o sa-mi fie urat...o sa aud ecoul prin casa...

Eloise 30+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Alessia, nu ar fi mai usor sa faci alt ticker pe lilypie, daca tot merge?

Sandra 31+ burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Floricika la multi ani pana nu pierd ziua.
Sarcina usoara in continuare si nastere asemenea, sa ai un bebe cuminte si papacios.
Noi suntem acasa, tot deretecam una alta prin casa - ne facem de lucru ca altfel ne apuca batu pe aici si oricum ma plictisesc.
Sotul m-a incurajat sa stau in casa, adica e cu masina la lucru, caci daca era masina pe mana mea numai la shoping stateam si iar ma oboseam si ma certa.
In fine, ideea e ca trebuie sa ne odihnim cat de mult posibil, inclusiv doctorita mi-a recomandat f multa odihna ca dupa aceea nu mai avem acelasi timp disponibil iar responsabilitatile sunt "huge" ca sa o citez. De asemeni ne-a recomandat un " extra help" cineva care sa ne faca una alta in casa - eu nu prea sunt de acord caci pana invat pe cineva care unde si cum sunt puse si alte mici reguli (eu sunt paranoica in sensul asta - adica fiecare obiect are locul lui si nimeni nu tre sa-i schimbe pozitia) si sa lasi cum gasesti adica curat si-n ordine toate.
In fine poate imi schimb si parerea daca chiar am nevoie.
Nu stiu cine intreba de durere de cap, si pe mine ma mai trazneste cate o data, dar trece repede si nici nu-mi amintesc cum, oricum eu nu iau medicamente de fel - acum am luat doar vitamine si fier.
Imi pare rau ca inca va confruntati cu caldura, sper ca va bucurati de ploaie acolo unde ploua si sa se racoreasca cat mai repede. Si aici a fost o perioada asa "hot and humid" de ziceai ca-ti da cineva in cap cu ceva cand ieseai dintr-o cladire unde era aer conditionat. Dar a trecut, acum e chiar placut - cateodata ma gandesc ca vine toamna asa de placut este.
Fetelor va pupam, mai avem una alta de facut pana vine tati ca tre sa mergem sa ducem salteaua inapoi la magazin plus alte lucruri care aveau defecte. Pana vine el tre sa ne pregatim si sa calcam ultimele lucruri - caci ma apuca depresia cand vad ca nu am terminat cu calcatul. Pentru mine si asta este un stres din pacate nu-mi place deloc.
Va pupam si revenim mai tarziu daca avem loc de tati la computer.
Adina si Theuta

Adina 37 sapt

Mergi la inceput

Alessia off scuze era vorba de Alexxia cu sotul si ciorapeii. Aveti nikurile ff asemanatoare. Asta si apropo de faptul ca neuronul ala...acum in timpul sarcinii e mai lent. Si intr-adevar cum spunea Adameasca cica e chestie verfificata ...ar fi progesteronul cel care ne face mai lente in tot...de la miscari pana la gandire, memorie...chiar azi am vrut sa ii spun ceva sotului meu, si pana a venit sa ii spun am si uitat.

Cat despre optimism...sa stii ca sunt asa pt ca daca m-as gandi intr-una la toate alea...as innebuni si eu si pe restul din jur. Eu am alte preocupari, alte motive de stres ref la cumparaturi, mobila. Iar sotul pot spune ca este un sprijin de nadejde in mentinerea tonusului meu la cotele astea. Eu cred ca si asta conteaza ff mult.

Pupici si numai bine

Itzy-Bitzy
34+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput