Mamici de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ooof nu stiu ce tot anunta astia ca se racoreste vremea, ca a noi in Iasi nici vorba...

Alessia esti foarte frumusica si vad ca insisti sa ramai supla si in trim III.

Alexxia sotul tau e superamuzant (faza cu pantalonii) dar nici tu nu esti mai prejos (faza cu ciorapeii)

Putzuruca si eu sunt convinsa ca e foarte util cantarul, mai ales cele sofisticate, digitale, cu memorie, de mare precizie (il cantaresti pe BB inainte si dupa papa) etc etc etc dar deocamdata sunt asa scumpeeee, inca nu ma gandesc sa-l achizitionez.

Inni m-a pocnit o nostalgie dupa anii aceia... adica nu-i vorba ca perioada comunista era mai buna, doamne fereste, dar nici noi nu eram tristi sau frustrati ca n-avem scumpeturi si bunatati din belsug, in schimb cand aveam (niste portocale, o ciocolata mai fina, o sticla de pepsi la mare) asa ce mai pretuiam "minunatiile" respective

Eloise 30+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alessia nu pricepui despre ce omuletzi vorbesti...

Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ELOISE-Chiar ma intrebam unde ai plecat! Multumesc de compliment da' vad ca de acum incep sa ma umflu si sa ma rotunjesc Asa ca in 3 saptamani... ma fac maaaaaaaaareeeeeeeeeeeee!

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Eloise hai nu te mai plange ca inceput sa ploua si la noi...URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Alessia te rog eu frumos nu mai lati pagina asa de tare ca mi s-au lungit ochii... uite, te duci la profil personal, la semnatura si acolo unde ai site-ul respectiv faci asa [ url = " site-ul respectiv " ] apoi scrii virsta bebe sau poze [ / url] fara nici o pauza intre ele. Sper sa mearga. Succes.

Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Stii ceva de Alinazot? Sau intrebai si tu de ea? Parca plecase undeva dar nu mai stiu unde.

Mirabela sapt. 33 POZE

Mergi la inceput

MIRABELAC- astia:

Sper ca ai inteles. Daca la tine se misca, la mine stau!

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Ahaaaaaaaa... da, is miscareti...

Mirabela sapt. 33 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Woooow! Plouãããããããããããã, uraaaa!

Eloise 30+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

M-am uitat si io la pozele tale, esti slaba si f. draguta. Cate kg ai pus?

Mirabela sapt. 33 POZE

Mergi la inceput

MIRABELA- a postat pe prima pag!
Sa stii ca am incercat demult dar tickerul meu nu merge prescurtat; doar cele de pe lylipie merg

ALESSIA80 33+
poze

Mergi la inceput