Calendar de fertilitate

Calendar de fertilitate | Autor: Chriszta

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Eu si sotul meu ne gandim serios ca la toamna sa facem un bebelus, dar am dori ca minunea sa se intample destul de repede. Intrebarea mea este daca cunoaste cineva vreun calendar bun pt a afla zilele de fertilitate maxima. Cumnata mea a incercat aproximativ un an pana a ramas insarcinata si asta s-a intamplat tot cu ajutorul unui calendar de pe un site, dar nu mai stim siteul. Acum mergem la botez...
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Cred k ai postat intrebarea cam pe unde nu trebuia. Crezi k dc era un calendar atat de precis al fertilitatii mai erau atatea aspirante pe aici care se chinuie de ani de zile? Sau chiar de ar fi, fertilitatea fiecarei femei este diferita.Parerea unei foste aspirante si viitoare mamici ar fi sa va puneti pe treaba fara sa va propuneti o anumita luna sau zi in care trebuie sa ramai insarcinata. Cu cat iti propui mai mult lucrul acesta, cu atat veti reusi mai putin. Nu va mai gandititi k veti face dragoste k sa ramai insarcinata, ci pur si simplu faceti ere.Uite iti dau si un site asa cum vrei tu, dar macar cateva luni incearca sa nu faci dragoste programat.
http://www.ovulation-calendar.com/
si daca dai cautare pe google vei mai gasi multe asemenea situri.

Madalina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

http://dev.cogenttechnology.com/epl/csovucalclogin.html?referer=csovucalcresult

Asta mie mi se pare destul de bun. Vezi daca o fi si pt tine:)

Crishtina, poate te referi cumva la link-ul asta?
http://www.cogenttechnology.com/epl/csovucalcin.html
cel pe care l-ai pus nu se vede. oana_b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Mersi Madalina
Cand esti incepator nu conteaza unde pui intrebarea, important este sa primesti un raspuns, un sfat. Ceea ce s-a si intamplat.
Mersi de raspuns si astept in continuare sfaturile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Bine ai venit pe DC!

Iti recomand www.babycenter.com/calculators/ovulation/" target="_blank">acest calculator

Va doresc mult succes si sa se intample minunea cat mai repede. E posibil sa se intample si de prima data dar e posibil sa se intample si mai tarziu. Sa nu te stresezi. Si inca un sfat, daca imi permiti, este de dorit sa iti faci analizele pentru infectioase (daca vrei iti dau lista) si celelalte dinainte daca e posibil fiindca e mai usor sa tratezi orice inainte de sarcina.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Si www.desprecopii.com/info.asp?id=78" target="_blank">aici avem ceva util. E chiar pe DC.

Editez ca sa-ti spun ca pentru orice alte informatii, poti sa te sfatuiesti cu fetele de la Endometru, ovulatie, TB...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ale, chiar mai bun, si tot pe DC este testul "Cand vine barza" deoarece introduci si nr de zile al ciclului si indica momentul conceptiei (considerat ziua ovulatiei).

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput