Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Doxinuuuuu nu iti mai face sange rau, stai calma, maine faci testu' si stii o treaba!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

Doxinu ,linisteste-te draga mea.Incearca sa gandesti pozitiv.Gandeste-te ca sunt fete pe acest site care sufera mai mult ca tine.Stiu ca-ti este greu ,toate care suntem pe aici suntem in aceeasi oala.Si eu am momente cand efectiv nu mai pot de nerabdare si cateodata de suparare.Incearca sa-ti omori timpul cu ceva.Gandeste pozitiv.Si eu am acteva nopti de cand nu dorm de frica ca nu cumva sa-mi vina CM.Asa ca-ti inteleg disperarea.Curaj si ma rog pentru tine ca totul sa iasa asa cum iti doresti.Trust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Fetelor, sa vedeti si sa nu credeti! Am citit ca stresul poate inhiba CM-ul! Adica, daca-ti pui in cap, il poti intarzia! Pai in banii astia... dezamagirea e mai mare... Cu alte cuvinte, capul face, capul trage...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

pai povestea pe forum cineva ca sunt femei carora nu oar ca nu le mai vine,dar le si creste burta si se duc sa nasca dupa 9 luni...fara bineinteles sa fie ceva acolo.........

sper sa nu ajungem chiar asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

eu nu am mai auzit de asa ceva.De intarzieri am auzit si stiu ca stresul le cauzeaza darb de cresterea burtii atat de mult n-am auzit in viata mea.Dar cine stie.

Mergi la inceput

fetele am uitat sa va spun ca de cateva zile eu urinez foarte des.Merg intr-o zi si de 10 ori ,se poate sa fie un sem de sarcina sau de raceala ?Sa precizez un lucru nu urinez noaptea ci numai ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Buna fetelor! ma cam ia cu calduri si asa mi se intampla numai inainte de CM! Acum chiar ca imi este frica!!!

Doxinu colega mea care este insarcinata in 6 aluni avea bufeuri in primele luni. Asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, mai lasati stresul in pace ca il stresati si pe el pana la urma!!!!!!!!!
Eu una as avea toate motivele sa astept cu nerabdare sa vad daca vin sau nu rusii avand in vedere "istoricul" de luna asta...singurele posibile simptome: somnolenta in timpul zilei (dar am mai avut si in alte dati), ceva pofte dar foarte putin (eu oricum sunt destul de pofticioasa)si cam atat...sunt z18 oricum...asa ca poate e prea devreme de spus.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Tare sunteti dragute ca ma sustineti atat desi io va stresez intr-una!Ca sa mai uit astazi plecam la munte!!!
M-a intrebat sotu meu daca el isi face un test de sarcina nu iese mai repede rezultatul ca el asa simte ca la el sunt 2 liniute clare!
Va multumesc mult pentru sustinere fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

doxinu, eu sunt SIGURA ca esti o fericita posesoare de bebelina!!! O sa vezi tu...
trust, din pacate (nu vreau sa te supar) dar sa stii ca si eu urinez de 6-8 luni de vre-o 10 ori pe zi (cel putin) si sigur stiu ca nu sunt racita si evident nici gravidutza.
oanabbb, mi se pare incredibil cee ace spui in legatura cu sarcina inchipuita. Pai cum ,femeile alea nu au fost in timpul asa zisei sarcini nci macar 1 singura data la eco sa li se confirma sarcina si s-au trezit in presupunsa luna 9 fara bb in burtik???? Imposibil....
iepumic, e prea devreme sa ai simptome in z18. Mai asteapta z24/z25 macar.

Eu nu am mai nimic de raportat. Z19, intepaturi doar in sanul stang, o pata miiiiiiiiiiiiiiiica maronie pe chilot astazi - da stiu ca o sa spuneti ca e de la implantare, da stiti cat de mica e-minuscula si oricum am citit undeva ca aceasta sangerare la implantare este similara cu cea de prima zi de ciclu (in abundenta).Azi am facut analizele hormonale de 7 zile dupa ovulatie si astept rezultatul saptamana viitoare.

toate viitoarele si weekend plin de va doresc!

Mergi la inceput