Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

maine ar fi a 14-a zi de intarziere cu testul barza - negativ acu' mi-au trecut si simptomele de ciclu unde D-zeu sa merg sa-mi fac un test de sange, fara sa stau 2 ore la coada la policlinica? ca dimineata, la prima ora e potop de pensionari, iar eu nu pot intarzia prea mult la serviciu... in alta ordine de idei, nu stiu cum am sa primesc un nou rezultat negativ... sa nu cumva sa mi se faca rau de plans... again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Akella, te rog nu mai palnge. Nu ar fi bine sa faci si un Clear Blue? Fetele ziceau ca e cel mai bun si eventual faci analiza sambata cand nu esti la serviciu.
Mileam si eu fac 8 luni de cand incerc...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

Hai ca am facut-o iar...colega mea s-a dus si mi-a luat un clear blue (desi testul este concludent din prima zi de intarziere iar mie aqbia peste vreo 4 zile ar trebui sa-mi vina), l-am facut, a iesit negativ. Asa ca nu mai am nici o speranta luna asta. la sf lunii e ziua sotului meu si mi-as fi dorit f mult sa-i fac , cadou un test pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am uitat sa va zic ca liniuta aia stearsa a mea nu a aparut dupa linia de control ci in acelasi timp!!!Asta conteaza, sau tot in ceata raman pana sambata? Daca il repet sambata nu e si asa prea devreme? Da oricum abia mai am rabdare pana sanbata da sa stau mai mult!

Mergi la inceput

doxi, te inteleg ca nu mai ai rabdare... Numai maine nu-i poimaine... Nu te mai stresa, si neaparat sambata cand repeti testul, fa-l si tu dimineata, cu prima urina, ca sa ai un rezultat mai bun. Am inteles ca se intampla ca si asa, sa mai dea gres testele... Fetele spun ca cel mai bun este un test de sange. Eu le voi urma sfatul. Sper doar sa ma tina nervii pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

doxi: daca liniutele au iesit in acelasi timp, atunci esti insarcinata!! FELICITARI!!! Esti o fericita!

akella: testul de sange il poti face la www.medsana.ro Rezolvi in 10 min cu tot cu asteptare si ai rezultatul in aceeasi zi seara! Tin pumnii!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

OANA si TRUST va fac galerie aici si va primesc cu surle si trambite!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

Servus fetele.Am aterizat si eu din concediu si m-am si instalat in fata calculatorului sa va scriu.Nu stiu daca va mai amintiti povestea mea ca am avut luna aceasta doua teste de ovulatie cu dooooua liniute ,ca am prestat si ca acum sunt la faza de asteptat ?Sunt in a 27 zi de la ultimul CM si in a 13 zi de la ovulatie.Nu am simtome prea diferite.Nu ma dor sanii nu par sa se umfle ,nu am pofte ,nu am greturi sau ameteli ,ce zice-ti se poate sa nu fiu graviduta.De fapt am avut cateva zile ameteli si stari d voma si o singura data ma mancat sfarcul la un san.Acum ma dor rau ovarele mai exact ma inteapa.Si de azi dimineata imi curge ceva gros de culoare alba inchisa si pe ici pe colo cate o culoare mai maro inchis.Ce este asta ? Va rog ajutati-ma si spuneti-mi ca sunt semne de graviduta ,dar nu ma mintiti.Va pup

Mergi la inceput

Trust, greturile matinale se instaleaza in 2 pana la 6 saptamani de la conceptie. Sunt si femei care nu au greturi deloc (ferice de ele!). Cat despre scurgerea aceea, eu stiu ca, in unele cazuri, implantarea ovulului fecundat in mucoasa uterina este marcata de spotting (patezi putin lenjeria cu ceva maroniu sau rozaliu). Mai stai oleaca si apoi fa-ti un test. Eu iti tin pumnii sa fie cu doua liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

akella ,iti multumesc pentru raspuns.Dar tu pe cand spui ca ar fii bine sa-mi fac un test? Maine ar fii exact 14 zile de la ovulatie ,este bine?

Mergi la inceput